Aanbiedingen
Meest gekocht

Remolie

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Remvloeistof dot 3
  MPM remvloeistof dot 3 Remvloeistof dot 3 is speciaal ontwikkeld voor gebruik in alle hydraulisch bediende remsystemen en koppelingsystemen voorzien van trommelremmen of schijfremmen en waarvoor constructeurs een remvloeistof van het type dot 3 voorschrijven. U kunt deze remvloeistof ook gebruiken voor motorfietsen en gewone fietsen als daar remolie dot 3 van toepasing is op de remmen. Voldoet aan de eisen va..
  vanaf €3,84 Excl. BTW: €3,17
 • Remolie dot 4
  Argos remolie dot 4 Remvloeistof dot 4 is bestemd voor hydraulische remsystemen. De samenstelling van de remolie biedt een hoge chemische stabiliteit, een uitstekende weerstand tegen residuvorming, een zeer goede oxidatiestabiliteit, en is compatibel met alle materialen binnen het circuit. Deze remolie dot 4 is geschikt voor alle hydraulische remcircuits, voor zowel trommelremmen als schijfremmen, waarbij de fabrikant ..
  vanaf €4,37 Excl. BTW: €3,61
 • Remvloeistof dot 4
  MPM remvloeistof dot 4 Remvloeistof dot 4 is speciaal ontwikkeld voor gebruik in alle hydraulisch bediende remsystemen en koppelingsystemen voorzien van trommeltremmen of schijfremmen en waarvoor constructeurs een remolie van type DOT 4 voorschrijven. Deze remvloeistof is universeel toepasbaar bij diverse auto's, fietsen en andere voertuigen. Voldoet aan de eisen van :  * Remolie * Remvloeistof * FMVSS..
  vanaf €3,91 Excl. BTW: €3,23
 • Remvloeistof low viscosity dot 4+ LV
  MPM remvloeistof dot 4 LV Remvloeistof dot 4 LV synthetisch is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in alle hydraulisch bediende remsystemen waarvoor constructeurs een remvloeistof van het type DOT 4+ Low Viscosity voorschrijven. Deze remolie is uitermate geschikt voor remsystemen met ESP systemen en ABS systemen waar een lage viscositeit remvloeistof wordt vereist Voldoet aan de eisen van : * Remvloeistof dot4 lv * Remoli..
  vanaf €5,13 Excl. BTW: €4,24
 • Remolie dot 4 LV
  Argos remolie dot 4 LV Remvloeisstof dot 4 LV is een speciale hoogwaardige remolie van het hoogste dot 4 niveau. De prestaties van deze remolie met extreem lage viscositeit is uitstekend voor gebruik bij lage temperaturen. De remvloeisotf heeft superieure geavanceerde technologieën voor het gebruik bij een remcombinatie in lijn met een extreem lage viscositeit de basisolie van het systeem garandeert een veili..
  vanaf €7,02 Excl. BTW: €5,80
 • Remolie dot4
  Bosch remolie dot 4 Deze remvloeistof dot 4 is geschikt voor recentere voertuigen. Bosch remolie biedt een hoog kookpunt wat resulteerd in een betere veiligheid. Tevens is deze remolie mengbaar met  andere remvloeistoffen na sae J 1703 alsmede FMVSS 571.116. Deze remolie van Bosch voldoet aan alle voorschriften van constructeurs van remmen en bied zelfs nog een smerende en corrosie beschermende werking. Voldoet aan de vo..
  vanaf €9,44 Excl. BTW: €7,80
 • Remvloeistof dot 5.1
  MPM remvloeistof dot 5.1 Remvloeistof dot 5.1 is speciaal ontwikkeld voor gebruik in alle hydraulisch bediende remsystemen waarvoor constructeurs een remvloeistof van het type DOT 5.1 voorschrijven. Deze remvloeistof is uitermate geschikt voor remsystemen met ESP systemen en ABS systemen. Remvloeistof dot 5.1 is een synthetische remolie. Voldoet aan de eisen van: * Remolie dot 5.1 * Remvloeistof dot 5.1 * Dot 5...
  vanaf €4,96 Excl. BTW: €4,10

Remolie :

De remolie aangeboden door smeerolieonline van MPM international oil company, Argos oil en Bosh is speciaal ontwikkeld voor gebruik in alle hydraulisch bediende rem- en koppelingsystemen voorzien van trommel- of schijfremmen.

De functie van remolie :

Remolie is een hydraulische vloeistof die wordt toegepast in remsystemen en/of  koppelingen van motorvoertuigen alsmede voor diverse fietsen en motorfietsen. De kracht die gezet wordt op het rem of koppelingspedaal wordt via de remolie of aan de remmen of koppeling doorgegeven. Dit kan zo werken omdat remolie niet samendrukbaar is. Een remvloeistof is niet samendrukbaar omdat er geen ruimte tussen de moleculen van de remolie zit. Wat voor samendrukkende kracht er ook is wordt daardoor niet doorgegeven.

Smeerolieonline.nl © 2018