Aanbiedingen
Meest gekocht

Gear oil MPM

Gear oil MPM

Deze gearoil is speciaal ontwikkeld door MPM international oil company en aangeboden door smeerolieonline omdat deze gearoil maximale bescherming  bied aan Z-drive units en schroefas overbrenging van buitenboord motoren. 

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
  • Buitenboordmotor versnellingsbakolie stern drive high performance
    De High Performance versnellingsbakolie van MPM aangeboden door smeerolieonline is speciaal ontwikkeld om maximale bescherming te bieden aan Z-drive units en schroefas overbrenging van buitenboordmotoren. De synthetische additieven bieden een uitstekende slijtage bescherming het geen resulteert in een langere levensduur van de tandwielen. De High performance Gearoil wordt aanbevolen in 'Highspeed en High Power' units van diverse&nb..
    vanaf €9,01 Excl. BTW: €7,45
  • Versnellingsbakolie reverse clutch
    Deze marine oil reversing clutch van MPM aangeboden door smeerolieonline  is een minerale olie welke uitermate geschikt is voor het gebruik in keerkoppelingen en stuursystemen in de pleziervaart waarvoor constructeurs een type ATF Dexron IID-olie voorschrijven. Voldoet aan de eisen van:   Caterpillar TO-2 Allison c3/c4 Dexron II-D ZF TE-ML 02F, 04D, 09A, 09B,14A, 17C productblad voor deze keerkoppelingen ..
    vanaf €4,03 Excl. BTW: €3,33
Smeerolieonline.nl © 2017