Aanbiedingen
Meest gekocht

Pleziervaart olie

Pleziervaart olie

Smeerolieonline biedt u een assortiment smeerolie, poets en schoonmaakmiddelen aan van MPM international oil company, Argos oil, Arexons en Kenotek voor de pleziervaart. In deze categorie vind u een groot aantal verschillende soorten smeermiddelen zoals motorolie, 2-stroke olie, schroefasaandrijfolie en schroefaskoker doorsmeervet. Ook bieden wij u een lijn aan spuitbussen en schoonmaakproducten die toepasbaar zijn in de pleziervaart. De producten voor de pleziervaart voldoen aan de eisen van diverse fabrikanten van schepen voor de pleziervaart.

 

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Buitenboord motorolie viertakt fc-w t ehp 10w30
  De buitenboordmotorolie 10w30 van MPM aangeboden door smeerolieonline is een viertakt buitenboordmotorolie 10w30 gebaseerd op hoogwaardige basisoliën waaraan speciale additieven zijn toegevoegd. Door zijn uitstekende 'Shear stability' in combinatie met een zeer sterk anti-corrosie, -oxidatie en -slijtage vermogen is deze viertakt buitenboordmotorolie 10w30 uitermate geschikt voor het gebruik in hoogtoerige en zwaarbelaste buitenb..
  vanaf €4,03 Excl. BTW: €3,33
 • Buitenboordmotor tweetakt olie high performance biogradable TC-W3
  Deeze TC-W3 tweetakt buitenboordmotorolie biolube van MPM aangeboden door smeerolieonline is een volledig synthetische biologisch afbreekbare tweetaktbuitenboordmotor olie voor het gebruik in watergekoelde buitenboord motoren van onder andere jetski's en waterscooters en Evinrude E-TEC motoren. Deze thermisch stabiele tweetakt buitenboordmotorolie draagt zorg voor een uitstekende zuigerreinheid en bescherming tegen roest. De biologisc..
  vanaf €10,15 Excl. BTW: €8,39
 • Buitenboordmotor tweetakt olie tc-w3 outboard DFI
  Deze tweetaktolie TC-W3 van MPM  aangeboden door smeerolieonline is speciaal onwikkeld voor watergekoelde buitenboordmotoren, waterscooters en jetski’s, zelfmengend of met olie-injectie systemen. De mengverhouding van deze tweetaktolieolie bedraagt, afhankelijk van de fabrieksvoorschrift, meestal 1:50 of 1:100. Voldoet aan de eisen van: Tweetakt olie API TC+ NMMA TC-W3   productblad voor deze tweetaktolie ..
  vanaf €4,22 Excl. BTW: €3,49
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • Buitenboordmotor versnellingsbakolie stern drive high performance
  De High Performance versnellingsbakolie van MPM aangeboden door smeerolieonline is speciaal ontwikkeld om maximale bescherming te bieden aan Z-drive units en schroefas overbrenging van buitenboordmotoren. De synthetische additieven bieden een uitstekende slijtage bescherming het geen resulteert in een langere levensduur van de tandwielen. De High performance Gearoil wordt aanbevolen in 'Highspeed en High Power' units van diverse&nb..
  vanaf €9,01 Excl. BTW: €7,45
 • Kruipolie spuitbus 400 ml
  Deze door smeerolieonline aangeboden kruipolie van MPM is een sterk penetrerende, roestlosmakende vloeistof, die onder de gevormde roestlaag dringt van vastgeroeste metaaldelen. Geschikt voor bouten, moeren en schroeven en ook buis- en kraankoppelingen, scharnieren, sloten, kettingen, gewrichten en glijdende onderdelen. Verhelpt piepen en knarsen. Voorkomt roest- en corrosievorming.   productblad van deze kruipolie in spuitbu..
  vanaf €5,06 Excl. BTW: €4,18
 • Pleziervaart trim & stuur olie
  Deze pleziervaart power trim en stuurolie van MPM  wordt aageboden door smeerolieonline omdat deze trimolie en stuurolie een premium hydraulische olie is welke uitermate geschikt is voor trim- en stuursystemen. Deze trim en stuurolie  biedt een uitstekende bescherming tegen veroudering, corrosie en de kans op schuimvorming. Het is volledig mengbaar met alle hydraulische vloeistoffen van dit type en bescherm..
  vanaf €6,80 Excl. BTW: €5,62
 • Scheepvaart motorolie sae 40 2-stroke detroit diesel
  De scheepvaart motorolie sae 40 2-Stroke Detroit Diesel van MPM aangeboden door smeeorlieonline is speciaal ontwikkeld voor gebruik in 2-takt Detroit Dieselmotoren welke draaien onder zware omstandigheden met een sulfaatas limiet specificatie van 0,8%.  Dit type motorolie sea40 wordt afgeraden bij gebruik van brandstof met een hoger zwavelgehalte dan 0,5%. Dezescheepvaart motorolie sae 40 wordt onder andere gebruikt in ..
  vanaf €3,85 Excl. BTW: €3,18
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • Scheepvaart stuurolie
  Deze scheepvaart stuurolie van MPM  aangeboden door smeerolieonline is een paraffinische olie met een hoge viscositeitsindex voor een optimaal functioneren van hydraulische systemen bij sterk wisselende temperaturen. Deze stuurolie biedt een uitstekende bescherming tegen slijtage en corrosie, heeft een goede filtratie en snelle ontluchting waardoor minder kans op schuimvorming. De stuurolie is volledig compatibel met afdicht..
  vanaf €2,87 Excl. BTW: €2,37
 • Schroefaskokervet grease
  Dit schroefaskokervet grease van MPM aangeboden door smeerolieonline is speciaal ontwikkeld voor toepassingen aan boord van schepen. Dit schroefaskokervet heeft een zeer grote weerstand tegen de wegwassende werking van water en is daarom bijzonder geschikt voor gebruik in schroefaskokers. Dit schroefaskokervet is ook geschikt voor het smeren van roeren, kaapstanders, ankerspillen en daar waar de vochtige omgeving e..
  vanaf €4,78 Excl. BTW: €3,95
 • Versnellingsbakolie reverse clutch
  Deze marine oil reversing clutch van MPM aangeboden door smeerolieonline  is een minerale olie welke uitermate geschikt is voor het gebruik in keerkoppelingen en stuursystemen in de pleziervaart waarvoor constructeurs een type ATF Dexron IID-olie voorschrijven. Voldoet aan de eisen van:   Caterpillar TO-2 Allison c3/c4 Dexron II-D ZF TE-ML 02F, 04D, 09A, 09B,14A, 17C productblad voor deze keerkoppelingen ..
  vanaf €4,03 Excl. BTW: €3,33
 • Buitenboord motorolie fc-w 4-takt EHP 10w40
  Deze pleziervaart FC-W  4-Stroke buitenboordmotorolie 10w40 EHP van MPM aangeboden door smeerolieonline heeft een goede bescherming tegen slijtage onder zware omstandigheden en deze buitenboordmotor olie is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in moderne 4-takt watergekoelde binnen- en buitenboord motoren. Deze buitenboordmotorolie 10w40 voldoet aan de nieuwste eisen vastgelegd door de NMMA.  Voldoet aan de eisen va..
  vanaf €4,22 Excl. BTW: €3,49
 • Scheepvaart motorolie multigrade 15w40
  Deze universele minerale motorolie 15w40 voor de scheepvaart van MPM aangeboden door smeerolieonline is speciaal geschikt voor gebruik in de eerste generatie normaal belaste benzine- en dieselmotoren in de scheepvaart al dan niet turbo-opgeladen.   Voldoet aan de eisen van: 15w40 Allison C4 API CG-4 CAT TO-2 Cummins DAF Deutz Lister MAN M 271 MB-Approval 228.1 Volvo VDS   productbl..
  vanaf €2,87 Excl. BTW: €2,37
 • Binnenboord / Buitenboord motorolie fc-w 4-stroke 25w40
  De binnen / buitenboordmotor motorolie 25w40 van MPM aangeboden door smeerolieonline  is een viertakt motorolie 25w40 gebaseerd op hoogwaardige basisoliën waaraan speciale additieven zijn toegevoegd. Door zijn uitstekende “Shear stability” in combinatie met een zeer sterk anti-corrosie, -oxidatie en -slijtage vermogen is deze viertakt motorolie 25w40  uitermate geschikt voor het gebruik in binnenboord motoren als in hoo..
  vanaf €4,22 Excl. BTW: €3,49
 • Scheepvaart gear oil propeller drive
  Deze scheepvaart gear oil van MPM aangeboden door smeerolieonline is een minerale tandwielolie met EP 'extreme pressure' eigenschappen welke een optimale bescherming van de tandflanken biedt. Deze scheepvaart gearoil is speciaal bestemd voor in tandwielkast overbrengingen van mechanische koppelingen en haakse overbrengingen zoals bijvoorbeeld in het staartstuk van een buitenboordmotor. Voldoet aan de eisen van: Sae90 ..
  vanaf €4,34 Excl. BTW: €3,59
Smeerolieonline.nl © 2017