Verfijnd zoeken
 • mpm
Verfijnd zoeken
Aanbiedingen
Meest gekocht

Motorolie Semi (half) Synthetisch MPM

Motorolie Semi (half) Synthetisch MPM

Smeerolieonline bied een ruim assortiment  semi (half) synthetische motorolie van MPM international oil company aan. Deze semi (half) synthetische motorolie is geschikt voor voertuigen die een semi (half) synthetische motorolie vereisen, deze semi (half) synthetische motorolie voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en is volledig samengesteld naar de verplichte eisen die diverse (auto)fabrikanten stellen aan een semi (half) synthetische motorolie. 

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Motorolie 10w40 half synthetisch
  Deze half synthetische motorolie 10w40 van MPM aangeboden door smeerolieonline is de meest courante half synthetische universele motorolie 10w40. Deze half synthetische  motorolie 10w40 is speciaal ontwikkeld voor normaal belaste benzine-, LPG- en dieselmotoren van personenauto's en bestelwagens. Voldoet aan de eisen van: Motorolie 10w40 ACEA A3/B4 API SL/CF BMW MB-Approval 229.1 VW 50..
  vanaf €2,41 Excl. BTW: €1,99
  Gebaseerd op 3 beoordeling(en).
 • Motorolie 10w40 half (semi) synthetisch SN
  Deze half (semi) synthetische motorolie 10w40 van MPM aangeboden door smeerolieonline is ontwikkeld voor het smeren van viertakt benzine- en dieselmotoren. De formulatie van deze motororolie 10w40 is gebaseerd op hoogwaardig geraffineerde basisoliën. De hoge kwaliteit van de motorolie zorgt voor een uitstekende duurzame bescherming van de motor met een zeer goede dunvloeibaarheid (viscositeit) bij lage temperaturen.  voldoet aan de e..
  vanaf €3,27 Excl. BTW: €2,70
 • Motorolie 10w40 half synthetisch higher mileage
  Deze half synthetische motorolie 10w40 higher mileage van MPM aangeboden door smeerolieonline is speciaal ontwikkeld om het verouderingsproces zoals olielekkage door gescheurde ringen, oxidatie en een hoger brandstofverbruik bij motoren met een hoge kilometerstand te vertragen en daardoor verlengt deze semi synthetische motorolie 10w40 de levensduur van de motor. Voldoet aan de eisen van: Motorolie 10w40 Higher milage AP..
  vanaf €3,97 Excl. BTW: €3,28
Smeerolieonline.nl © 2017