Aanbiedingen
Meest gekocht

Monograde

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
  • Argos SAE 40 HP3C
    Deze reinigende monograde motorolie met een laag asgehalte is speciaal ontwikkeld voor etroit Diesel 2 takt motoren van de series 53, 71, 92 en 149, maar kan ook worden gebruikt voor smering van benzinemotoren en dieselmotoren met natuurlijke aanzuiging in warme klimaatomstandigheden, waarbij aan de API vereisten SE, SF, CC en CD-II voor motoroliën moet worden voldaan. Deze olie voldoet aan de 7SE270 specificatie van Detroit Diesel met ..
    vanaf €4,27 Excl. BTW: €3,53
  • Argos 10w HP4D monograde
    Motorolie 10w HP4D is van hoge kwaliteit en van de nieuwste generatie motorolie monograde. Deze monograde motorolie 10w kan gebruikt worden voor benzine- en dieselmotoren. De motorolie 10w is met name geschikt voor gemengde wagenparken en ideaal voor gebruik onder koude klimaatomstandigheden in benzinemotoren en turbodieselmotoren in personenwagens en zware trucks, zelfs bij verlengde olieverversings intervallen. De monograde ..
    vanaf €2,84 Excl. BTW: €2,35

monograde motorolie - Smeerolieonline

Monograde motorolie voor diverse toepassingen en diverse motoren van het A-merk Argos oil koopt u bij smeerolieonline gespecialiseerd in alle soorten motorolie. U vind bij ons de de monograde olie 30 en 10W in diverse verpakkingen voor gunstige prijzen en gratis geleverd in Nederland.

Smeerolieonline.nl © 2019