Aanbiedingen
Meest gekocht

Motorolie monograde

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
  • motorolie 10w HP4D monograde
    Deze monograde HP4D 10w motorolie van Argos oil aangeboden door smeerolieonline is van hoge kwaliteit en van de nieuwste generatie motorolie monograde. Deze monograde motorolie 10w kan gebruikt worden voor benzine- en dieselmotoren. De monograde motorolie 10w is met name geschikt voor gemengde wagenparken en ideaal voor gebruik onder koude klimaatomstandigheden in benzinemotoren en turbodieselmotoren in personenwagens en zware truc..
    vanaf €3,23 Excl. BTW: €2,67
  • Motorolie SAE 30 HP4D monograde
    Argos motorolie SAE 30 HP4D Monograde motorolie HP4D sae 30 van hoge kwaliteit en van de nieuwste generatie. Deze monograde motorolie kan gebruikt worden voor benzine- en dieselmotoren, en is met name geschikt voor gemengde wagenparken. De monograde motorolie sae 30 is voor gebruik onder warme klimaatomstandigheden in benzinemotoren en turbodieselmotoren in personenwagens en zware trucks, zelfs bij verlengde olieverversingsintervallen. Oo..
    vanaf €3,32 Excl. BTW: €2,74

monograde motorolie | smeerolieonline

Monograde motorolie voor diverse toepassingen en diverse motoren van het A-merk Argos oil koopt u bij smeerolieonline gespecialiseerd in alle soorten motorolie. U vind bij ons de de monograde olie 30 en 10W in diverse verpakkingen voor gunstige prijzen en gratis geleverd in Nederland.

Smeerolieonline.nl © 2018