Aanbiedingen
Meest gekocht

Motorolie 0w40

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
  • Motorolie 0w40 C3 prostreet
    MPM motorolie 0w40 C3 prostreet is een volledig premium synthetisch en brandstofbesparende motorolie. 0w40 Motorolie is speciaal ontwikkeld voor gebruik in benzinemotoren en dieselmotoren al dan niet turbogeladen. Door de goede thermische en oxidatie stabiliteit van de motorolie tezamen met een uistekende bescherming tegen slijtage en corrosie biedt het een optimale motorbescherming. De motorolie 0w40 C3 prostreet&nb..
    vanaf €8,42 Excl. BTW: €6,96
  • Motorolie 0w40 high performance street
    MPM motorolie 0w40 high performance street is een volledig premium synthetische motorolie die ontwikkeld is voor de nieuwste generatie motoren met verhoogd motor vermogen. Deze motorolie zorgt voor een uitmuntende bescherming tegen slijtage bij hoge toerentallen. Dit komt door een superieure smeerfilm die deze motorolie 0w40 aanbrengt. De motorolie is een hoogwaardig product voor de racerij. Voldoet aan de eisen van: * Motoro..
    vanaf €8,42 Excl. BTW: €6,96

Motorolie 0w40 

De motorolie 0w40 van MPM international oil company is een speciaal ontwikkelde motorolie 0w40 voor al onze klanten die met hun auto's voor hobby of professioneel aan race wedstrijden deelnemen. Zo ziet u maar weer wij verkopen smeermiddelen voor alle doeleinden van normaal gebruik tot extreme prestatie's. 

Smeerolieonline.nl © 2021