Aanbiedingen
Meest gekocht

Motorolie monograde Argos Oil

Motorolie monograde Argos Oil

Bij smeerolieonline kunt deze minerale monograde motorolie kopen van Argos oil. Deze monograde motorolie is speciaal ontwikkeld voor uiteenlopende doeleinden en uitermate geschikt voor stationaire motoren, voor industriële transmissies en voor hydraulische systemen.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Monograde HP4D 10w motorolie
  Deze monograde HP4D 10w motorolie van Argos oil aangeboden door smeerolieonline is van hoge kwaliteit en van de nieuwste generatie motorolie monograde. Deze monograde motorolie 10w kan gebruikt worden voor benzine- en dieselmotoren. De monograde motorolie 10w is met name geschikt voor gemengde wagenparken en ideaal voor gebruik onder koude klimaatomstandigheden in benzinemotoren en turbodieselmotoren in personenwagens en zware truc..
  vanaf €3,23 Excl. BTW: €2,67
 • Monograde motorolie 20w20 HP4D
  Deze vernieuwde hoogwaardige monograde-motorolie 20w20 van Argos aangeboden door smeerolieonline kan toegepast worden in benzine- en turbodieselmotoren in personenwagens en zware trucks die in koude klimaatomstandigheden moeten werken. Deze monograde motorolie 20w20 kan tevens gebruikt worden voor verlengde olieverversings intervallen. Dit product kan ook ingezet worden in sommige transmissies of als hydraulische olie ISO VG 46/68. S..
  vanaf €3,23 Excl. BTW: €2,67
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • Monograde motorolie SAE 30 HP4D
  Deze monograde motorolie HP4D sae30 van Argos oil aangeboden door smeerolieonline is van hoge kwaliteit en van de nieuwste generatie. Deze monograde motorolie kan gebruikt worden voor benzine- en dieselmotoren, en is met name geschikt voor gemengde wagenparken. De monograde motorolie sae 30 is voor gebruik onder warme klimaatomstandigheden in benzinemotoren en turbodieselmotoren in personenwagens en zware trucks, zelfs bij verlengde olieverv..
  vanaf €3,32 Excl. BTW: €2,74
Smeerolieonline.nl © 2017