Aanbiedingen
Meest gekocht

Motorolie Mineraal Argos Oil

Motorolie Mineraal Argos Oil

Bij smeerolieonline kunt u  ook een minerale auto motorolie kopen van Argos oilDeze lijn minerale motorolie is geschikt is voor voertuigen die een minerale motorolie vereisen. De minerale motorolie voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en is volledig samengesteld naar de verplichte eisen die diverse (auto)fabrikanten stellen aan een minerale motorolie.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Motorolie 20w50 multigrade classic
  Deze minerale motorolie 20w50 multigrade  van Argos is speciaal ontwikkeld voor smering van oudere motoren die onder normale tot warme omstandigheden worden gebruikt. Deze motrolie wordt aanbevolen voor de smering van alle benzine motoren en diesel motoren met natuurlijke aanzuiging van personenauto’s en lichte bestelwagens vanaf 1980 . Deze motor olie 20w50 is dus speciaal ontwikkeld voor smering van oudere motoren die o..
  vanaf €3,35 Excl. BTW: €2,77
 • Motorolie 15w40 600
  Deze high-performance minerale diesel motorolie 15w40 van Argos oil aangeboden door smeerolieonline is speciaal samengesteld om betrouwbare prestaties te leveren in gemengde voertuigenparken. De motorolie 15w40 600 is geschikt voor motoren met lage emissies en toe te passen bij  Euro II-, Euro III- en sommige Euro IV-motoren. Deze motorolie 15w40 wordt aanbevolen voor dieselmotoren van trucks, off-road-machines en andere zware..
  vanaf €3,23 Excl. BTW: €2,67
 • Motorolie 15w40
  Deze motorolie 15w40 van Argos oil aangeboden door smeerolieonline is een high-performance minerale dieselmotorolie 15w40 die speciaal is samengesteld om betrouwbare prestaties te leveren in een breed scala aan conventionele motoren. Deze motorolie 15w40 wordt aanbevolen voor benzine en diesel motoren van vele Amerikaanse en Europese fabrikanten van personen auto’s en lichte bedrijfswagens, welke een viscositeit 15W40 vereisen. De speciale f..
  vanaf €3,24 Excl. BTW: €2,68
Smeerolieonline.nl © 2017