Aanbiedingen
Meest gekocht

5w20 Motorolie

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Motorolie 5w20 A1/B1 ford volledig premium synthetisch
  Deze ford motorolie 5w20 A1/B1 van Argos oil aangeboden door smeerolieonline is een geavanceerde high performance volledig premium synthetische motorolie 5w20 en uitermate brandstof besparend. Deze 5w20 ford motorolie voldoet aan de vereisten van de nieuwe ford eco boost benzinemotoren. De motorolie 5w20 beschikt over uitstekende koude start eigenschappen en biedt een zeer betrouwbare werking. Het unieke krachtige aanpassingsv..
  vanaf €4,19 Excl. BTW: €3,46
 • Motorolie 5w20 ecoboost Ford volledig premium synthetisch
  Motorolie 5w20 ecoboost Ford is een volledig premium synthetische motorolie van MPM aangeboden door smeerolieonline. Motorolie 5w20 ecoboost Ford is een brandstofbesparende motorolie en is voor gebruik in de nieuwste Ford ecoboost benzinemotoren. Deze 5w20 motorolie voldoet aan de door Ford vereiste WSS M2C-948B specificatie. Voldoet aan de eisen van : * Motorolie Ford * Motorolie * ACEA A1/B1-10 * 5w20 * Ecoboost * API SN ..
  vanaf €4,72 Excl. BTW: €3,90
 • Motorolie 5w20 volledig premium synthetisch
  Motorolie 5w20 Ford DX1-FE is een volledig premium synthetische brandstof besparende motorolie 5w20 van MPM aangeboden door smeerolieonline. De motorolie 5w20 is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de laatste eisen voor benzine motoren van personen auto’s, bestelwagen en SUV’s voor met name Amerikaanse en Aziatische voertuigen. Deze volledig synthetische motorolie 5w20 biedt een totale motor bescherming en houdt de motor schoon d..
  vanaf €3,05 Excl. BTW: €3,05
  Gebaseerd op 2 beoordeling(en).

motorolie 5w20 | motorolie koop je bij smeerolieonline - smeerolieonline.nl

5w20 motorolie van MPM international oil company en Argos oil wordt het meest toegepast voor ford motoren behalve de 5w20 DX1 die is uitgebracht door mpm voor met name suv's van amerikaanse en aziatische auto producenten uiteraard kan het ook voor ander auto's gebruikt worden als het voorgeschreven wordt.

5w20 motorolie is brandstof besparend

De 5w20 motorolie is zo geproduceerd en ontwikkeld dat er met deze motorolie brandstof bespaard kan worden. Hoe kan dit vraagt u zich af uiteraard wel dit komt door het speciale pakket aan additieven die de fabrikanten hebben toegevoegd, deze additieven zorgen ervoor dat de wrijving in de motor naar beneden wordt gebracht, dat betekent dat door de 5w20 motorolie minder weerstand in het draaiende gedeelte van de motor is en dit zorgt ervoor dat de motor makkelijker rond gaat met als gevolg een lager brandstof verbuik.

Smeerolieonline.nl © 2018