Aanbiedingen
Meest gekocht

Motorolie 5w20

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Motorolie 5w20 A1/B1 ford
  Argos motorolie 5w20 A1/B1 ford is een geavanceerde high performance volledig premium synthetische motorolie 5w20 en uitermate brandstof besparend. Deze 5w20 ford motorolie voldoet aan de vereisten van de nieuwe ford eco boost benzinemotoren. De motorolie beschikt over uitstekende koude start eigenschappen en biedt een zeer betrouwbare werking. Het unieke krachtige aanpassingsvermogen van deze motorolie vermindert me..
  vanaf €3,40 Excl. BTW: €2,81
 • Motorolie 5w20 dx1-fe
  MPM motorolie 5w20 DX1-FE is een volledig premium synthetische brandstof besparende motorolie. De motorolie is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de laatste eisen voor benzine motoren van personen auto’s, bestelwagen en SUV’s voor met name Amerikaanse en Aziatische voertuigen. Deze volledig synthetische motorolie biedt een totale motor bescherming en houdt de motor schoon. Deze eigenschappen zijn er zelfs onder de zwaarste ..
  vanaf €4,04 Excl. BTW: €3,34
  Gebaseerd op 2 beoordeling(en).
 • Motorolie 5w20 ecoboost Ford
  MPM motorolie 5w20 ecoboost Ford is een volledig premium synthetische motorolie. Voor onder andere Ford motoren. Mpm motorolie 5w20 ecoboost Ford is een brandstofbesparende motorolie en is voor gebruik in de nieuwste Ford ecoboost benzinemotoren. Deze 5w20 motorolie voldoet aan de door Ford vereiste WSS M2C-948B specificatie. 205 liter vat prijs op aanvraag. Voldoet aan de eisen van : * Motorolie Ford * Motorolie * ACEA A1/B1..
  vanaf €5,15 Excl. BTW: €4,26

Motorolie 5w20 

5w20 motorolie van MPM international oil company en Argos oil wordt het meest toegepast voor ford motoren behalve de 5w20 DX1 die is uitgebracht door mpm voor met name suv's van amerikaanse en aziatische auto producenten uiteraard kan het ook voor ander auto's gebruikt worden als het voorgeschreven wordt.

5w20 motorolie is brandstof besparend :

De 5w20 motorolie is zo geproduceerd en ontwikkeld dat er met deze motorolie brandstof bespaard kan worden. Hoe kan dit vraagt u zich uiteraard af. Wel dit komt door het speciale pakket aan additieven die de fabrikanten hebben toegevoegd. Deze additieven zorgen ervoor dat de wrijving in de motor naar beneden wordt gebracht. Dat betekent dat door de 5w20 motorolie minder weerstand in het draaiende gedeelte van de motor is en dit zorgt ervoor dat de motor makkelijker rond gaat met als gevolg een lager brandstof verbuik.

Smeerolieonline.nl © 2021