Aanbiedingen
Meest gekocht

10w60 Motorolie

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
  • Motorolie 10w60 volledig (premium) synthetisch high performance racing sport
    Motorolie 10w60 volledig (premium) synthetische high performance racing van MPM aangeboden door smeerolieonline is van absolute top kwaliteit. Dit product is speciaal ontwikkeld voor een brede range van hoogbelaste motoren werkend onder de meest extreme omstandigheden. Deze olie bied uitstekende bescherming tegen wrijving en slijtage en zorgt voor een superieure smeerfilm bij hoge temperaturen en zwaarbelaste motoren. Voldoet aan de eisen va..
    vanaf €4,91 Excl. BTW: €4,06
  • Motorolie 10w60 volledig (premium) synthetisch
    Deze volledig (premium) synthetische motorolie 10w60 van Argos aangeboden door smeerolieonline is van de nieuwste generatie motorolie en is speciaal ontwikkeld voor competitiemotoren. Deze olie biedt in zowel uiterst warme als extreme race omstandigheden een optimale bescherming. Dit product is geschikt voor 4-takt- benzinemotoren, meerkleps en/of met turbo, voor 4-takt dieselmotoren, met of zonder turbo, en voor getuned, opgevoerd..
    vanaf €5,29 Excl. BTW: €4,37

10w60 motorolie

Smeerolieonline bied u hier motorolie 10w60 aan van MPM international oil company en Argos olie

wanneer 10w60 gebruiken :

U gebruikt 10w60 in sport motoren met hoge vermogens die extreme prestaties moeten leveren tijdens het particuler gebruik of tijdens wedstrijden. De 10w60 is een subliem product voor de eerder genoemde toepassingen en verminderd de slijtage van de draaiende delen van de motor door een uitstekende smering. Motorolie 10w60 is dus te gebruiken in de meest extreme omstandigheden. De 10w60 is online te verkrijgen in diverse verpakkingen tegen scherpe prijzen.

Smeerolieonline.nl © 2018