Aanbiedingen
Meest gekocht

0w40

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
  • MPM 0w40 C3 prostreet
    Motorolie 0w40 C3 prostreet is een volledig premium synthetisch en brandstofbesparende motorolie. 0w40 Motorolie is speciaal ontwikkeld voor gebruik in benzinemotoren en dieselmotoren al dan niet turbogeladen. Door de goede thermische en oxidatie stabiliteit van de motorolie tezamen met een uistekende bescherming tegen slijtage en corrosie biedt het een optimale motorbescherming. De motorolie 0w40 C3 prostreet i..
    vanaf €8,42 Excl. BTW: €6,96
  • MPM 0w40 high performance street
    Motorolie 0w40 high performance street is een volledig premium synthetische motorolie die ontwikkeld is voor de nieuwste generatie motoren met verhoogd motor vermogen. Deze motorolie zorgt voor een uitmuntende bescherming tegen slijtage bij hoge toerentallen. Dit komt door een superieure smeerfilm die deze motorolie 0w40 aanbrengt. De motorolie is een hoogwaardig product voor de racerij. Voldoet aan de eisen van: * Motorolie ..
    vanaf €8,42 Excl. BTW: €6,96

motorolie 0w40 

De motorolie 0w40 van MPM international oil company is een speciaal ontwikkelde motorolie 0w40 voor al onze klanten die met hun auto's voor hobby of professioneel aan race wedstrijden deelnemen. Zo ziet u maar weer wij verkopen smeermiddelen voor alle doeleinden van normaal gebruik tot extreme prestatie's. 

Waarom motorolie 0w40 kopen ?

0w40 motorolie schaft u aan als u bijzondere prestaties van uw motor eist. De 0w40 is speciaal voor automobielen met motoren die uitzonderlijk zwaar worden belast met hoge vermogens. De 0w40 motorolie kan gebruikt worden bij zowel dieselmotoren als benzine motoren met of zonder turbo. U kunt kiezen uit 2 kwaliteiten de high performance street of de prostreet C3. Waarom koopt u bij smeerolieonline deze motorolie 0w40 uiteraard vanwege de kwaliteit en zonder verzendkosten bij welk bedrag dan ook.

Smeerolieonline.nl © 2019