Aanbiedingen
Meest gekocht

Motorolie bulk

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Motorolie 0w30 C2 volledig premium synthetisch
  Argos motorolie 0w30 C2 Motorolie 0w30 C2 motorolie volledig premium synthetisch high performance met een lage viscositeit. Deze motorolie 0w30 C2is speciaal ontwikkeld voor een optimale brandstofzuinigheid en de laagste CO2 emissie. De 0w30 wordt anbevolen in benzinemotoren en dieselmotoren waar de fabrikant de volgende specificaties aanbeveelt acea C2 0w30. Deze motorolie 0w30 wprdt specifiek aanbevolen voor PSA Euro VI Blue H..
  vanaf €3,01 Excl. BTW: €2,49
 • Motorolie 10w40 half semi synthetisch
  Deze motorolie 10w40 half synthetisch van Argos oil aangeboden door smeerolieonline is een geavanceerde motorolie 10w40 en gebaseerd op hoogwaardige solvent geraffineerde minerale en synthetische basisoliën die speciaal zijn ontwikkeld om te voldoen aan de vereisten van de ACEA A3/B4-08- en de euro 4 normen. De motorolie 10w40 is ontworpen voor de smering van viertakt benzine en dieselmotoren, inclusief dieselmotoren met directe inspuit..
  vanaf €2,04 Excl. BTW: €1,69
 • Motorolie 5w30 volledig premium synthetisch
  Deze motorolie 5w30 van Argos oil aangeboden door smeerolieonline is een volledig premium synthetische high performance motorolie 5w30 van de nieuwste generatie met een additievenpakket waardoor motoren schoner blijven. Schone motoren presteren beter. Deze motorolie is toepasbaar in benzinemotoren en dieselmotoren inclusief turbo en intercooling. Deze motorolie 5w30 is uitemate geschikt voor gebruik in benzine en dieselmo..
  vanaf €3,86 Excl. BTW: €3,19
 • Motorolie 5w40 volledig premium synthetisch
  Argos motorolie 5w40 Motorolie 5w40 is een uiterst moderne volledig premium synthetische brandstof besparende universele motorolie 5w40 en is gebaseerd op speciaal geselecteerde synthetische basisoliën met een hoge viscositeitindex. Deze leveren een uitstekende dunvloeibaarheid bij lage temperaturen, een zeer lage weerstand tijdens starten, een uitzonderlijke sterke antislijtage en een zeer hoge thermische stabiliteit. Een ..
  vanaf €2,29 Excl. BTW: €1,89

Smeerolieonline bied u hier motorolie aan voor de bulktank van Argos oil. U besteld de benodigde aantal liters motorolie wat er in uw bulktank zou gaan, wij storten niet meer als het betaalde aantal liters, mochten er minder liters motorolie in uw bulktank gaan krijgt u het teveel betaalde bedrag van ons terug gestort.

De levertijd bedraagt tussen de 5 en 10 werkdagen houd hier rekening mee zodat u optijd uw bestelling plaatst.

De leveringen van de bulk producten is uiteraard zonder bezorgkosten in Nederland en Belgie

Smeerolieonline.nl © 2018