Aanbiedingen
Meest gekocht

Motorfiets tweetakt olie Argos oil

Motorfiets tweetakt olie Argos oil
De tweetakt olieën van Argos oil aangeboden door smeerolieonline zijn bestemd voor de smering van lucht gekoelde 2-takt-benzinemotoren. Deze twee takt olieën hebben een hoog smerend vermogen met een hoge thermische stabiliteit. De tweetaktolieën zijn probleemloos mengbaar met benzine en efficiënte bescherming tegen afzettingen. De tweetaktolieën voldoen aan de eisen die fabrikanten voor motoren stellen aan tweetakt olie.
 
Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
  • Tweetakt olie 2T special half (semi) synthetisch
    Deze semi-synthetische tweetakt olie 2T van Argos oil aangeboden door smeerolieonline is bestemd voor de smering van lucht gekoelde 2-takt-benzinemotoren. Deze tweetaktolie combineert een hoog smerend vermogen met een hoge thermische stabiliteit. Deze tweetakt olie is probleemloos mengbaar met benzine en efficiënte bescherming tegen afzettingen. Deze tweetakt olie is speciaal ontworpen om te voldoen aan de vereisten van moderne luc..
    vanaf €4,48 Excl. BTW: €3,70
  • Tweetakt olie 2T special sport volledig (full) synthetisch
    Deze volledig synthetisch tweetaktolie van Argos oil aangeboden door smeerolieonline is een smeermiddel voor luchtgekoelde 2-takt-benzinemotoren. Deze tweetakt olie is speciaal ontwikkeld voor tweetaktmotoren van brom- en motorfietsen met mengsmering of afzonderlijke smering. De tweetakt olie waarborgt een uitstekende reiniging van de motor, heeft een hoge dunvloeibaarheid en een hoge thermische stabiliteit. tevens voorkomt deze tw..
    vanaf €5,94 Excl. BTW: €4,91
Smeerolieonline.nl © 2017