Aanbiedingen
Meest gekocht

Toebehoren

Toebehoren

Smeerolieonline heeft ook diverse artikelen die u kunt gebruiken om onze producten eenvoudiger te kunnen gebruiken.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Hevelpomp voor koelvloeistof en ruitensproeiervloeistof
  Deze Hevelpomp van polypropyleen aangeboden door smeerolieonline is uitermate geschikt voor het verpompen vanuit het vat van koelvloeistof en ruitensproeiervloeistof. De hevelpomp is uitgerust met een non-drip uitloop en heeft een bondelringaansluiting van 2". De pomp is voorzien van een telescopische zuigbuis waardoor hij aangesloten kan worden op diverse vaten van een inhoud die kan varieren van 50 tot 210 liter. De opbrengst van de pomp i..
  vanaf €63,53 Excl. BTW: €52,50
 • Verloop adapter voor handbediende pompen voor kunststof vaten met een aansluiting van 51 mm tri-sure
  Deze kunststof adapter van Plus equipment aangeboden door smeerolieonline is er voor de handbediende hevelpompen te kunnen plaatsen op een kunstof vat met een 2" binnendraad maat van 51 mm meestal is dit ruitensproeiervloeistof. u kunt hier ook de ruitensproeiervloeistof kopen ..
  vanaf €17,55 Excl. BTW: €14,50
 • Verloop adapter voor handbediende pompen voor kunststof vaten met een aansluiting van 61 mm binnendraad
  Deze kunststof adapter van Plus equipment aangeboden door smeerolieonline is er voor de handbediende hevelpompen te kunnen plaatsen op een kunstof vat met een binnendraad maat van 61 mm, meestal is dit ruitensproeiervloeistof. u kunt hier ook de ruitensproeiervloeistof kopen ..
  vanaf €17,55 Excl. BTW: €14,50
 • 100 plastic vatkranen 3/4 inch voor 60 en 205 liter vaten
  Deze vatkraan van Heres plastics aangeboden door smeerolieonline is van PVC en heeft een  3/4" (buitendraad) aansluiting. Deze vatkraan is te gebruiken  voor 60 en 205 liter vaten, is geschikt voor nagenoeg alle vloeistoffen.  voldoet aan de eisen van :  * Vatkraan * PVC *Aansluiting 3/4"   u kunt hier ook motorolie kopen ..
  vanaf €242,00 Excl. BTW: €200,00
 • Handschoen Pu-flex zwart pp maat 8
  Deze handschoenen van M-safe aangeboden door smeerolieonline zijn uitermate geschikt voor werkzaamheden waarbij je geiriteerde handen zou kunnen krijgen van veten en vloeistfoffen als dit met blote handen gedaan zou worden. DE handschoen is maat 8 dit is voor kleinere handen. De handschoen isflexibel en voorzien van een PU coating verder bestaat de handschoen uit nylon en is daardoor zeer flexibel. de handschoen voldoet aan de vorm EN38..
  vanaf €3,57 Excl. BTW: €2,95
 • Jerrycan 5 liter zwart
  Smeerolieonline bied u deze kunstof jerrycan van 5 liter aan. De jerrycan is voorzien van een handige afneembare schenktuit in de kleur geel. In deze jerrycan kunt u diverse vloeistoffen bewaren zoals brandstof, motorolie, koelvloeistof enzovoort. u kunt hier ook koelvloeistof kopen ..
  vanaf €8,47 Excl. BTW: €7,00
 • Kunststof Vacuümpomp
  Deze kunststof handbedinde vacuümpomp van Plus equipment aangeboden door smeerolieonline is een handig afzuigapparaat voor diesel, olie koel- en remvloeistof. De vacuümpomp wordt geleverd inclusief - 3 flexibele sondes (4 en 8 mm). De vacuümpomp heeft een opslag capaciteit van 9 liter. u kunt hier ook remolie kopen ..
  vanaf €144,60 Excl. BTW: €119,50
 • Maatbeker inhoud 5 liter
  Deze maatbeker van Heres plastic's aangeboden door smeerolieonline heeft een inhoud van 5 liter. De maatbeker is voorzien van een inhoud's stafel tot 5 liter. De handgreep van deze maatbeker is gesloten wat voor extra stabiliteit zorgt bij het uitschenken van de maatbeker. u kunt hier ook motorolie kopen   ..
  vanaf €32,49 Excl. BTW: €26,85
 • Multi sleutel voor het open en dichtdraaien van jerrycans en olievaten
  Deze handige mulitsleutel van Heres plastics aangeboden door smeerolieonline is van stevig plastic. De multisleutel is te gebruiken voor het open en dicht draaien van doppen van olievaten en jerrycans. De dopmaten voor jerrycans's is 51 mm en 61 mm. De dopmaten voor vaten is 3/4"en 2".  voldoet aan de eisen van : * DIN 51 * DIN61 u kunt hier ook koelvloeistof kopen ..
  vanaf €18,76 Excl. BTW: €15,50
 • Olie opvangbak met schenktuit
  Deze handige opvangbak voor motorolie van Heresplastics aangeboden door smeerolieonline heeft een inhoud van 6 liter. De olieopvangbak is voorzien van een handige schenktuit zodat u gheel gemakkelijk de olie in het afgwerkte olie vat kan schenken.   u kunt hier ook motorolie kopen ..
  vanaf €25,95 Excl. BTW: €21,45
 • Olie schenkkan 5 liter inhoud
  Deze olie schenkkan van Heres plastics aangeboden door smeerolieonline heeft een inhoud van 5 liter. De olieschenkkan heeft een afluitbaar deksel aan de bovenkant waardoor er geen vuil; in de olie schenkkan komt als u deze niet gebruikt. De olie schenkkan is tevens uitgerust met een handige schenktuit. De olieschenkan kunt u onder andere gebruiken voor motorolie , versnellingsbakolie en koelvloeistof * Olie schenk..
  vanaf €31,46 Excl. BTW: €26,00
 • Tapkraan met drukknop aansluitng 51 mm (2 stuks)
  Tapkraan met een druk knop van Here's plastics aangeboden door smeerolieonline. Deze tapkraan met druk knop om de schenk opening te openen is geschikt voor jerry can's met een aansluiting van 51 mm. u kunt hier ook jerrycans kopen ..
  vanaf €27,77 Excl. BTW: €22,95
 • Trechter vierkant inhoud 4 liter
  Deze vierkante trechter van Heres plastics aangeboden door smeerolieonline heeft een inhoud van 4 liter, De afmetingen van deze trechter is 28 cm bij 19 cm breed 17 cm hoog en de lengte van de tuit is 13 cm, het uiteinde van de tuit heeft een diameter van 3 cm rond. Voor de tuit kunt u het meegleverde filterte plaatsen. De trechter is bestand tegen olieën, koelvloeistof, zuren en brandstoffen. De trechter is van zwar..
  vanaf €26,50 Excl. BTW: €21,90
 • Vat kraan met een schroefdraad aansluiting 3/4" voor 60 en 200 liter vaten.
  Deze vatkraan van Heres plastics aangeboden door smeerolieonline is van PVC en heeft een  3/4" (buitendraad) aansluiting. Deze vatkraan is te gebruiken  voor 60 en 205 liter vaten, is geschikt voor nagenoeg alle vloeistoffen.  voldoet aan de eisen van :  * Vatkraan * PVC *Aansluiting 3/4"   u kunt hier ook motorolie kopen     ..
  vanaf €4,05 Excl. BTW: €3,35
 • Vatkraan voor 60 en 200 liter vaten 2 inch BSP schroefdraad
  Deze tapkraan van Heres plastics aangeboden door smeerolieonline heeft een BSP fijne schroefdraad van 2 inch. u kunt hier ook motorolie kopen ..
  vanaf €7,56 Excl. BTW: €6,25
 • Vatkraan voor 60 en 200 liter vaten 2 inch tri sure schroefdraad
  Deze tapkraan van Heres plastics aangeboden door smeerolieonline heeft een tri sure grofe schroefdraad van 2 inch. u kunt hier ook motorolie kopen ..
  vanaf €7,56 Excl. BTW: €6,25
 • Dopkraan voor motorolie en andere vloeistoffen in 20 liter verpakkingen
  Deze dopkraan van MPM international oil company aangeboden door smeerolieonline is van PVC en geschikt voor 20 liter jerrycans.  Deze dopkraan is tegebruiken voor motorolie en nagenoeg alle andere soorten olie en vloeistoffen. De aansluitmaat van deze vatkraan is 2" Dopkraan 2" Pvc uitvoering 20 liter jerrycans klik hier voor een uitgebreide gebruiksaanwijzing u kunt hierook koelvloeistof kopen ..
  vanaf €5,99 Excl. BTW: €4,95
 • Papieren olietrechters 250 stuks
  Deze papieren olietrechters van MPM aangeboden door smeerolieonline zijn gemakkelijk om te gebruiken bij het bijvullen van alle vloeistoffen waaronder motorolie en koelvloeistof. De papieren olietrechters zijn opvouwbaar en dus handig te bewaren in de kofferbak van uw automobiel. Als u onderweg bijvoorbeeld uw motorolie wilt bijvullen kunt u deze paieren olietrechter gebruiken zodat u niet morst op het motoroblok. De papieren olietrecht..
  vanaf €30,25 Excl. BTW: €25,00
 • Papierrol 3 laags 1000 vel 36 cm breed pluis vrij
  Deze papierrol van Kenotek is een supersterk verlijmd papier. De papierrol is 3 laags en pluisvrij en ideaal voor een intensieve reiniging. eigenschappen : * 3 laags * 1000 vel * 36 cm breed * 1000 vellen u kunt hier ook koelvloeistof kopen   ..
  vanaf €59,29 Excl. BTW: €49,00
 • Vatenbok voor 3 x 60 liter vat
  Deze vatenbok voor 3 60 liter vaten van Plus equipment aangeboden door smeerolieonline is van gegalvaniseerd ijzer. De vatenbok is tevens stapelbaar en geschikt voor het liggend plaatsen van 60 liter drums of vaten op een vatenlekbak. De afmetingen van de vatenbok zijn 450 mm hoog en 1180 mm breed. u kunt hier ook vaten koelvloeistof kopen ..
  vanaf €169,40 Excl. BTW: €140,00
Smeerolieonline.nl © 2017