Aanbiedingen
Meest gekocht

Koelvloeistof

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Koelvloeistof -26C
  Deze standaard koelvloeistof -26C van MPM  aangeboden door smeerolieonline is gedurende het gehele jaar te gebruiken in de koelsystemen van benzinemotoren en dieselmotoren. Deze koelvloeistof dient onverdund te worden gebruikt en heeft een vorstbeveiliging tot -26C Voldoet aan de eisen van: * Koelvloeistof * - 26 graden * AFNOR NF R 15-601 * ASTM D 4985 * ASTM D3306 * BS 6580 * ..
  vanaf €1,31 Excl. BTW: €1,08
 • Koelvloeistof -26C
  Deze koelvloeistof -26C van Argos oil aangeboden door smeerolieonline biedt een langdurige bescherming tegen bevriezing en corrosie van de koelsystemen van dieselmotoren en benzinemotoren. Deze koelvloeistof -26 grden heeft zeer goede thermische karakteristieken waardoor een effectieve motorkoeling zonder koken wordt gewaarborgd. Bovendien voorkomt deze koelvloeistof -26 graden roestvorming aan stalen, gietijzeren, messing, koperen..
  vanaf €2,11 Excl. BTW: €1,74
 • Koelvloeistof -36C
  Deze standaard koelvloeistof -36C van MPM aangeboden door smeerolieonline is gedurende het gehele jaar te gebruiken in de koelsystemen van benzinemotoren en dieselmotoren. Deze koelvloeistof dient onverdund te worden gebruikt en heeft een vorstbeveiliging tot -36 graden. Voldoet aan de eisen van: * Koelvloeistof * -36 Graden * AFNOR NF R 15-601 * ASTM D 4985 * ASTM D3306 * BS 6580 *..
  vanaf €1,59 Excl. BTW: €1,31
 • Koelvloeistof -38C G11
  Deze silicaathoudende koelvloeistof -38C G11 met de VW TL 774C /G11 specificatie's van MPM aangeboden door smeerolieonline is een koelvloeistof die gedurende het gehele jaar te gebruiken is in de koelsystemen van benzine- en dieselmotoren. Dankzij het speciale additieven pakket en de hoge kwaliteit mono-ethyleenglycol behoort deze Koelvloeistof -38C VW TL 774C /G-11 tot de hoogste kwaliteit in de markt. Deze koelvloeistof dient onverdund te ..
  vanaf €1,94 Excl. BTW: €1,60
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • Koelvloeistof -38C G12 blank
  Deze koelvloeistof -38C G12 blank van Argos oil aangeboden door smeerolieonline is een nieuwe generatie koelvloeistof met geheel organische additieven. De koelvloeistof biedt een langdurige bescherming tegen bevriezing en corrosie voor de koelsystemen van zowel benzine als dieselmotoren. Koelvloeistof -38 graden G12 + blank voldoet aan de eisen van alle belangrijke constructeurs en wordt met name aanbevolen voor moderne m..
  vanaf €2,43 Excl. BTW: €2,01
 • Koelvloeistof -38C long life
  Deze long life koelvloeistof -38 graden van Argos oil aangeboden door smeerolieonline is een nieuwe generatie koelvloeistof met geheel organische additieven met silicaat. De koelvloeistof -38C biedt een langdurige bescherming tegen bevriezing en corrosie voor de koelsystemen van zowel benzinemotoren als dieselmotoren. Koelvloeistof -38 graden voldoet aan de eisen van alle belangrijke constructeurs en wordt met name aanbev..
  vanaf €2,55 Excl. BTW: €2,11
 • Koelvloeistof -38C long life G12
  Deze koelvloeistof -38C long life G12 met geheel organische additieven van Argos oil aangeboden door smeerolieonline biedt een langdurige bescherming tegen bevriezing en corrosie voor koelsystemen van zowel benzine- als dieselmotoren. Deze long life koelvloeistof -38C G12+ wordt met name aanbevolen voor moderne motoren waar de bescherming van aluminium bij hoge temperaturen cruciaal is. Daarnaast verlengt deze long life koelvloeistof -38C G1..
  vanaf €2,31 Excl. BTW: €1,91
 • Koelvloeistof -40C citroen en peugeot
  Deze longlife lobrid technology silicaatvrije koelvloeistof -40 graden voor met name citroen en peugeot van MPM aangeboden door smeerolieonline is een koelvloeistof van zeer hoge kwaliteit en is speciaal ontwikkeld voor gebruik in de laatste generatie Citroën en Peugeot benzinemotoren en diesel motoren. De koelvloeistof is op basis van longlife lobrid technology en silicaatvrij geproduceerd. Deze koelvloeistof is kant e..
  vanaf €2,36 Excl. BTW: €1,95
 • Koelvloeistof -40C G12 plus blank
  Deze transparante longlife OAT silicaatvrije koelvloeistof -40 graden ​G12 plus blank van kleur van MPM aangeboden door smeerolieonline is van zeer hoge kwaliteit en is speciaal ontwikkeld voor bescherming van non ferro metalen zoals aluminium en magnesium. Deze koelvloeistof is kant en klaar voor gebruik. Voldoet aan de eisen van: * Koelvloeistof -40C  * g12 plus * Transparant * Blank * Ford ESE-M97B49-4/44..
  vanaf €1,88 Excl. BTW: €1,55
 • Koelvloeistof -40C G12 plus silicaat houdend
  Deze koelvloeistof -40 graden G12 plus silicaat houdend van MPM  aangeboden door smeerolieonline is een koelvloeistof op basis van organische acid technology welke oonder andere voldoet aan de laatste eisen van de VAG groep volgens de nieuwe standaard VW TL 774G en wordt toegepast in alle VAG modellen vanaf 2007. Deze premium longlife koelvloeistof G12 plus silicaat houdend is kant en klaar voor gebruik. Voldoet..
  vanaf €2,12 Excl. BTW: €1,75
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • Koelvloeistof -40C G12 plus silicaatvrij
  Deze longlife OAT koelvloeistof -40 graden G12 plus silicaatvrij van MPM aangeboden door smeerolieonline is van zeer hoge kwaliteit en is speciaal ontwikkeld voor bescherming van non ferro metalen zoals aluminium en magnesium.  Deze koelvloeistof is kant en klaar voor gebruik. Voldoet aan de eisen van: * Koelvloeistof * -40 graden * Silicaatvrij * g12+ * Ford ESE-M97B49-4/44C * Ford WSS-M97B44D * GM/Opel 1940656/6277M * MAN 2..
  vanaf €1,65 Excl. BTW: €1,36
 • Koelvloeistof -40C G13
  Deze Premium longlife (Lobrid technology) silicaathoudende koelvloeistof -40 graden G13 van MPM aangeboden door smeerolieonline is op basis van organische additive technology (OAT) welke voldoet aan de laatste eisen van de VAG groep volgens de nieuwe standaard VW TL 774J en wordt toegepast in VAG modellen vanaf juni 2011. Deze Premium longlife koelvloeistof G13 is kant en klaar voor gebruik. Deze koelvloeistof is te gebruiken waar een G12+..
  vanaf €2,12 Excl. BTW: €1,75
 • Koelvloeistof -40C renault / nissan
  Deze lobrid technology silicaathoudende koelvloeistof -40C renault / nissan  van MPM aangeboden door smeerolieonline is op basis van organische additive technology (OAT) welke voldoet aan de laatste eisen van de VAG groep volgens de nieuwe standaard VW TL 774J en wordt toegepast in VAG-modellen vanaf juni 2011. Deze Premium longlife koelvloeistof G13 is kant en klaar voor gebruik. Deze koelvloeistof is te gebruiken waar een G12++..
  vanaf €2,30 Excl. BTW: €1,90
 • Hevelpomp voor koelvloeistof en ruitensproeiervloeistof
  Deze hevelpomp van polypropyleen aangeboden door smeerolieonline is uitermate geschikt voor het verpompen vanuit het vat van koelvloeistof en ruitensproeiervloeistof. De hevelpomp is uitgerust met een non-drip uitloop en heeft een bondelringaansluiting van 2". De pomp is voorzien van een telescopische zuigbuis waardoor hij aangesloten kan worden op diverse vaten van een inhoud die kan varieren van 50 tot 210 liter. De opbrengst van de pomp i..
  vanaf €63,53 Excl. BTW: €52,50
 • Radiator lekkage stoppen 6 x 250 ml
  De radiator lekkage stoppen van MPM aangeboden door smeerolieonline wordt gebruikt voor het voorkomen en herstellen van lekkages in de radiateur, waterpomp en cilinderkop. Radiator stop leak is geschikt voor koelsystemen van alle benzine, diesel en LPG motoren met radiators gemaakt van aluminium, kunststof of staal.  De radiatior stop leak is mengbaar met water, koelvloeistoffen en conventionele antivries.  De radiator stop leak..
  vanaf €7,50 Excl. BTW: €6,20

koelvloeistof

Bij smeerolieonline kunt u koelvloeistof kopen, wij bieden u een breed assortiment koelvloeistof aan van de merken MPM international oil company en Argos olie . De koelvloeistof kunt u kopen voor alle merken automobielen, tractoren, vaartuigen en grondverzet materiaal. De koelvloeistoffen hebben de goedkeuringen van diverse fabrikanten. Wij bieden u de koelvloeistof aan in diverse verpakkingen. 

functie van koelvloeistof :

Wist u dat koelvloeistof zorgt dat de warmte van motoren afgevoerd wordt. De koelvloeistof zorgt voor een juiste temperatuur van de motor, mede doordat de koelvloeistof zorgt voor een optimale temperatuur van de motor zal deze ook beter functioneren. Tevens heeft de koelvloeistof de functie van bescherming tegen vorst de motor mag namelijk niet bevriezen. Het is noodzakelijk dat u het koelvloeistof peil regelmatig controleert, het koelvloeistofpeil mag niet onder het minimum staan bij een koude motor. Bij een warme motor mag de koelvloeistof niet boven het maximum peil uitkomen. Het is aan te raden als u het koelsysteem vult met een andere koelvloeistof als er in zit het koelsysteem geheel leeg te maken en te spoelen met water. Tevens is het aan te bevelen om de koelvloeistof elke 5 jaar te verversen.

koelvloeistof in uw auto meenemen :

Wij adviseren u om een liter koelvloeistof en een liter motorolie als reserve mee te nemen in bijvoorbeeld de kofferbak van uw auto, let hierbij wel op dat u de juiste koopt dit kunt u checken via onze kenteken checker.  Mocht u een melding krijgen op uw dashboard dat er een van beide onder niveau is kunt u onderweg altijd wat bijvullen. Is het een ernstig tekort is het verstandig om naar een dichts bijzijnde garage te rijden. Daarom verkopen wij deze producten in losse liter verpakkingen tegen scherpe prijzen.

Smeerolieonline.nl © 2018