Aanbiedingen
Meest gekocht

Klassieke auto's

Bij smeerolieonline koopt u eenvoudig de vlooeistoffen voor de klassiek auto's. Die door ons speciaal is geselcteerd in deze categorie waaronder onder andere motorolie. Om het zoeken naar het juiste product te vereenvoudigen voor de liefhebers van klassieke auto's.
Hieronder een kleine greep uit het assortiment producten klik op een van de subcategorieën om het complete assortiment te zien.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Motorolie 20w50 multigrade classic
  Deze minerale motorolie 20w50 multigrade  van Argos is speciaal ontwikkeld voor smering van oudere motoren die onder normale tot warme omstandigheden worden gebruikt. Deze motrolie wordt aanbevolen voor de smering van alle benzine motoren en diesel motoren met natuurlijke aanzuiging van personenauto’s en lichte bestelwagens vanaf 1980 . Deze motor olie 20w50 is dus speciaal ontwikkeld voor smering van oudere motoren die o..
  vanaf €3,35 Excl. BTW: €2,77
 • Motorolie 20w50 multigrade klassiek
  Deze minerale motorolie 20w50 classic van MPM aangeboden door smeerolieonline is bestemd voor motorvoertuigen met klassieke motoren. De motorolie 20w50 is speciaal lntwikkled voor auto's met een bouwjaar voor 1980. Deze motorolie 20w50 classic voldoet aan alle eisen waar een motorolie 20w50 classic wordt voorgeschreven.  Voldoet aan de eisen van: * Motorolie * Classic * 20w50 * API SF/CC * Ford SSM-2C ..
  vanaf €2,77 Excl. BTW: €2,29
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • 60 liter 20w50 classic motorolie zolang de voorraad strekt
  DEZE AANBIEDING GELDT ZOLANG DE VOORRAAD STREKT NORMALE PRIJS € 196,80 excl b.t.w. NU € 127,80 exl b.t.w. Deze minerale motorolie 20w50 multigrade classic van Argos is speciaal ontwikkeld voor smering van oudere motoren die onder normale tot warme omstandigheden worden gebruikt. Deze motrolie wordt aanbevolen voor de smering van alle benzine motoren en diesel motoren met natuurlijke aanzuiging van personenauto’s en lichte bestel..
  vanaf €154,88 €394,22 Excl. BTW: €128,00
 • Automatische versnellingsbak reiniger 250 ml
  Deze automatische versnellingsbak reiniger van MPM aangeboden door smeerolieonline wordt gebruikt voor het spoelen en reinigen van de inwendige componenten van de automatische transmissie. Deze automatische versnellingsbak reiniger heeft een zeer effectieve reinigende eigenschap en verminded en verwijderd slibopbouw en ontstopt de oliekanalen en lamellen in de automatische transmissie. Dit product is mengbaar met all..
  vanaf €10,83 Excl. BTW: €8,95
 • Brandstof systeem reiniger 250 ml (benzine)
  Deze brandstof reiniger van MPM aangeboden door smeerolieonline reinigt het complete brandstofsysteem van de benzine motor. Dit betekent dat ook de  brandstofinjectoren, carburateur(s) en kleppen gereinigd worden. Deze branstofreiniger is toepasbaar voor alle benzine motoren met injectoren of carburateur(s) draaiend op loodhoudende- of loodvrije benzine.  Tevens is de brandstofreiniger geschikt voor gebruik in v..
  vanaf €8,17 Excl. BTW: €6,75
 • Inwendige motorblok reiniger 250 ml
  Deze olie-detergerende (schoonmakend) formulatie van MPM aangeboden door smeerolieonline zorgt voor het verwijderen van slib en vuilopbouw alsmede het bevorderen van minder olieverbruik. De engine flush helpt bij het herstellen van brandstofverbruik, het verhogen van het rendement en verminderen van uitstoot van benzine- en dieselmotoren. Deze engine flush is geschikt voor alle benzine, diesel en LPG motoren al dan niet voorzien van een..
  vanaf €10,83 Excl. BTW: €8,95
 • Motorolie 15w50 multigrade
  Deze minerale motorolie 15w50 van MPM aangeboden door smeerolieonline is speciaal ontwikkeld voor licht belaste benzine- en dieselmotoren van personenauto's. Deze motorolie 15w50 is niet geschikt voor turbo motoren. voldoet aan de eisen van :  * Motorolie  * 15w50 * API CD/SG typische standaard analyse : * Dichtheid bij 15°C - 0,886 kg/l * Kinematische viscositeit bij 40°C - 170 mm²/s * Kinematische v..
  vanaf €2,89 Excl. BTW: €2,39
 • Motorolie SAE 30 super singel grade classic
  Deze minerale motorolie sae 30 super single grade classic van MPM aangeboden door smeerolieonline is speciaal ontwikkeld voor uiteenlopende doeleinden en uitermate geschikt voor stationaire motoren, voor industriële transmissies en voor hydraulische systemen. Voldoet aan de eisen van: Motorolie Super singel grade  Classic Sae30 API SF/CC CCMC G2/D1   productblad voor deze super singel grade cla..
  vanaf €2,83 Excl. BTW: €2,34
  Gebaseerd op 2 beoordeling(en).
 • Versnellingsbakolie SAE 90 GL-4 classic
  Deze minerale single grade SAE 90 klassieke versnellingsbakolie van MPM aangeboden door smeerolieonline is geschikt voor versnellingsbakken en zwaarder belaste kroon en pignon wielen van klassieke voertuigen die een EP 90 versnellingsbakolie volgens API GL-4 specificatie voorschrijven. Door het additieven pakket is deze minerale versnellingsbakolie geschikt voor klassieke transmissies omdat het koperlegeringen zoals brons en messing,..
  vanaf €3,65 Excl. BTW: €3,02
 • Octaan booster 250 ml
  Deze octaan booster van MPM aangeboden door smeerolieonline is ontwikkeld om het octaangetal van de brandstof met 2 tot 4 punten te verhogen. De octaan booster is toepasbaar bij alle benzine motoren met injectoren of carburateur(s) draaiend op loodhoudende- of loodvrije benzine. MPM octaan booster is geschikt voor gebruik in voertuigen uitgerust met katalysator.  De octaan booster heeft de onderstaande eigenschappen : ..
  vanaf €8,28 Excl. BTW: €6,84
 • Loodvervanger 2 x 250 ml
  De Wynn’s loodvervanger aangeboden door smeerolieonline is een benzine toevoeging dat de klepzittingen beschermt en de slijtage van de klepzitting vermindert bij gebruik van loodvrije benzine. De mengverghouding is 1 ml loodvervanger per 1 liter benzine. De wijnn's loodvervanger fles is handig uitgerust met een doseer funtie boven in de hals van de fles. Eigenschappen : Verhindert de afbraak van de brandstof..
  vanaf €12,37 Excl. BTW: €10,22
Smeerolieonline.nl © 2017