Nieuw
Aanbiedingen
Meest gekocht

Wasstraat producten

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Car foam shampoo
  Kentotek PH neutrale shampoo is voor handmatig gebruik maar kan ook gebruikt worden in auto wasstraat. De car foam autoshampoo heeft een hoog schuimende werking en heeft een frisse geur van limoen. U dient de car foam autoshampoo vorstvrij te bewaren. De dosering voor de carwash is 10 tot 20 mililiter per te wassen auto. ..
  vanaf €3,39 Excl. BTW: €2,80
 • Carwash shampoo 4000
  Kenotek carwash shampoo is voor in de automatische wasstraat. Keno 4000 heeft een goede schuimende werking en spoelt eenvoudig en gemakkelijk van de auto af. De shampoo is conform VDA klasse A. Keno 4000 laat een aangename geur van limoen na en keno 4000 shampoo is vrij van silicaten en fosfaten. Het product is niet geschikt om handmatig een auto te wassen Dosering voor de Carwash 1-2 % ..
  vanaf €4,26 Excl. BTW: €3,52
 • Crystal shampoo
  Kenotek crystal shampoo is een schuimende glansshampoo die nano deeltjes bevat die de glans en de lak beschermen. Crystal shampoo moet altijd goed afgespoeld worden voor een beter droogresultaat op het gewassen voertuig. De dosering is 10 tot 20 millilter per auto dit hangt van de grote van de auto af. U dient de crystal shampoo vorstvrij te bewaren. Crystal shampoo is een uitstekend product voor in de wasstraat. koop hier ook uw auto poe..
  vanaf €6,98 Excl. BTW: €5,77
 • Platinum wax kenolon
  Kenotek platinum wax is sterk geconcentreerd en beschermd dus de lak van de auto extra goed door het beschermende schild dat het vormt zodat vuil en UV-straling minder invloed heeft op de lak. Het zorgt tevens voor een diepe langdurige glans. Platinum wax is vrij van minerale oliën. Dit product dient u vorstvrij te bewaren. Volg voor gebruik de instructie's die op de verpakking staat. Dosering wasstraat 7 - 15 ml per auto ..
  vanaf €12,55 Excl. BTW: €10,37
 • Top wax 80
  Kenotek top wax 80 is een glansversterkende drooghulp voor gebruik in wasstraten. De top wax 80 is ideaal als het voertuig net is gewassen en daarna beneveld word met topwax 80. Als het voertuig behandeld is met topwax 80 zullen de volgende wasbeurten eenvoudiger zijn omdat vuil minder goed hecht aan het lakwerk. De verdunning van topwax 80 staat aangegeven op het etiket. Deze top wax is voor professioneel gebruik in een carwa..
  vanaf €5,13 Excl. BTW: €4,24

Kenotek

SmeerolieOnline bied u hier diverse vloeistoffen aan voor de wasstraat van het bekende merk Kenotek. Waaronder sneldrogers, shampoo, zuurreinigers en nog veel meer. Hierdoor heb je alle soorten producten die je in een wasstraat nodig heb onder 1 dak en zo dus ook in 1 keer te bestellen.

Smeerolieonline.nl © 2020