Kenotek

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
 • Badstof poetsdoeken
  Kentotek badstof poetsdoeken Deze badstof poetsdoeken aangeboden door smeerolieonline zijn uitermate geschikt voor het poetsen van de auto, boot en motorfiets. Tevens kunt u de poetsdoeken gebruiken om diverse onderdelen van de auto, boot of motorfiets schoon te maken. u kunt hier ook motorolie kopen ..
  €29,95
  Excl. BTW: €24,75
 • Crystal shampoo
  Kenotek crystal shampoo De crystal shampoo is een schuimende glansshampoo die nano deeltjes bevat die de glans en de lak beschermen. Crystal shampoo moet altijd goed afgespoeld worden voor een beter droogresultaat op het gewassen voertuig. De dosering is 10 tot 20 millilter per auto dit hangt van de grote van de auto af. U dient de crystal shampoo vorstvrij te bewaren. Crystal shampoo is een uitstekend product voor in de wasstraat. ..
  €6,98
  Excl. BTW: €5,77
 • Handzeep meca clean
  Kenotek handzeep meca clean Deze handzeep voor sterk vervuilde handen verwijdert moeiteloos olie, verf, vet en hardnekkige dierlijke geuren. Deze handzeep wordt aanbevolen voor het gebruik in de landbouwindustrie, garages, werkplaatsen, metaalindustrie en de dieren sector. De meca clean handzeep is bijzonder zacht voor de handen door zijn unieke samenstelling, zelfs bij frequent gebruik. Voor het gebruik van de..
  €36,48
  Excl. BTW: €30,15
 • Kenotek car foam shampoo
  Kenotek car foam shampoo Deze PH neutrale shampoo is voor handmatig gebruik maar kan ook gebruikt worden in auto wasstraat. De car foam autoshampoo heeft een hoog schuimende werking en heeft een frisse geur van limoen. U dient de car foam autoshampoo vorstvrij te bewaren. De dosering voor de carwash is 10 tot 20 mililiter per te wassen auto. ..
  €3,39
  Excl. BTW: €2,80
 • Kenotek keno 4000 carwash shampoo
  Kenotek keno 4000 carwash shampoo Deze shampoo voor in de automatische wasstraat. Keno 4000 heeft een goede schuimende werking en spoelt eenvoudig en gemakkelijk van de auto af. De shampoo is conform VDA klasse A. Keno 4000 laat een aangename geur van limoen na en kenoo 4000 shampoo is vrij van silicaten en fosfaten. Het product is niet geschikt om handmatig een auto te wassen Dosering voor de Carwash 1-2 % ..
  €4,26
  Excl. BTW: €3,52
 • Ontvetter biologisch afbreekbaar
  Kenotek ontvetter biologisch afbreekbaar   Deze biologische afbreekbare onvetter is geconcentreerd. De ontvetter is uitstekend te gebruiken voor het reinigen van motoronderdelen, aluminium onderdelen, diverse constructie's en andere metalen onderdelen die gereinigd dienen te worden. Deze biolgisch afbreekbare ontvetter is milieu vriendelijk en vrij van petroleumdirivaten. gebruiksaanwijzing : * Dosering 1:10 (10%) * Nooit late..
  €3,78
  Excl. BTW: €3,12
 • Platinum wax kenolon
  Kenotek platinum wax Deze platnum wax heeft is sterk geconcentreerd en beschermd dus de lak van de auto extra goed door het beschermende schild dat het vormt zodat vuil en uv straling minder invloed heeft op de lak. Het zorgt tevens voor een diepe langdurige glans. Platinum wax is vrij van minerale oliën. Dit product dient u vorstvrij te bewaren, volg voor gebruik de instructie's op die op de verpakking staat. Dosering wasstraat 7..
  €12,55
  Excl. BTW: €10,37
 • Polish en wax
  Kenotek polish en wax Polish en wax is uitermate geschikt voor het verwijderen van klien krasjes uit onder andere autolak. Na het peotsen blijft er tevens een mooie glans van de lak achter. Deze polish en was geeft hierbuiten ook nog een hoogwaardige bscherming aan de lak. Polish en was kan handmatig en machinaal gebruikt worden. Gebruik van polish en wax : Schud de fles goed voor dat u begint, daarna de polishen was aanbrengen met ..
  €101,22
  Excl. BTW: €83,65
 • Roterende luchtspuit voor interieur reiniging
  Kenotek roterende luchtspuit Met deze roterende luchtspuit maakt u envoudig de bekleding van uw auto of boot schoon. Deze roterende luchtspuit blaast ook het stof uit de naden van de bekleding. u kunt hier ook motorolie kopen ..
  €168,19
  Excl. BTW: €139,00
 • Top wax 80
  Kenotek top wax 80 Top wax 80 is een glansversterkende drooghulp voor gebruik in wasstraten. De top wax 80 is ideaal als het voertuig net is gewassen en daarna beneveld word met topwax 80. Als het voertuig behandeld is met topwax 80 zullen de volgende wasbeurten eenvoudiger zijn omdat vuil minder goed hecht aan het lakwerk. De verdunning van topwax 80 staat aangegeven op het etiket. Deze top wax is voor professioneel gebrui..
  €5,13
  Excl. BTW: €4,24
 • Tyre dressing
  Kenotek tyre dressing pro Tyre dressing of ook wel genoemd banden verzorgingsmiddel verfraait het aanzicht van de band het geeft de band zijn zwarte kleur terug. Tyre dressing zorgt ook ervoor dat de band water afstotend en vuil afstotend wordt. Tyre dressing kan niet alleen gebruikt worden voor banden maar ook voor andere kunsstof onderdelen van de auto. Tyre dressing mag niet gebruikt worden voor het stuur, pedalen en loopvlakken v..
  €8,98
  Excl. BTW: €7,42
 • Velgenreiniger met zuur
  Kenotek velgenreiniger met zuur Velgenreiniger met zuur is een reinigingsmiddel voor de velgen. De velgenreiniger met zuur is op basis van ABF zuur en geeft geen hinderlijke geur af bij gebruik. Vernevel het velgenreiniger zuur op het te reinigen oppervlak en spoel het gereinigde oppervlak goed af met water of een hoge drukspuit, Bij gebruik van deze velgenreiniger met zuur wordt sterk aangeraden om vloeistof dichte handschoenen..
  €95,59
  Excl. BTW: €79,00
 • Velgenreiniger zuurvrij
  Kentotek velgenreiniger zuurvrij De velgenreiniger zuurvrij is een sterk geconcentreerde alkalische zuurvrije velgenreiniger. De velgenreiniger dient vernevelt te worden op het te reinigen oppervlak daarna kort in te laten weken en afspoelen met bij voorkeur een hoge druk reiniger. Bij het manueel reinigen met deze velgenreiniger zuurvrij wordt sterk aangeraden om vloeistof dichte handschoenen te dragen. u kunt hier ook ..
  €96,20
  Excl. BTW: €79,50
 • Werkplaats papierrol 3 laags
  Kenotek werkplaats papierrol 3 laags blauw Deze papierrol 3 laags pluisvrij van Kenotek is een supersterk verlijmd papier. De papierrol is 3 laags en pluisvrij en ideaal voor een intensieve reiniging. De rol bevat 1000 vellen en is 36 centimeter breed. Voldoet aan de eisen van : * 3 laags * 1000 vel * 36 cm breed * 1000 vellen u kunt hier ook koelvloeistof kopen   ..
  €59,29
  Excl. BTW: €49,00
Smeerolieonline.nl © 2019