Kenotek

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
 • Keno net handzeep solventvrij 5 liter
  Deze handzeep is solventvrij en vervaardigd met microkorrels. De handen voor het gebruik van de handzeep NIET natmaken Keno met handzeep goed inwrijven tot het vermengd is met het vuil op de handen hierna, de handen goed afspoelen met voldoende water en droog maken...
  €42,35
  Excl. BTW: €35,00
 • Kenotek 4000 carwash shampoo
  Deze shampoo is voor in de automatische wasstraat. Keno 4000 heeft een goede schuimende werking en spoelt eenvoudig en gemakkelijk van de auto af. De shampoo is conform VDA klasse A. Keno 4000 laat een aangename geur van limoen na en keno 4000 shampoo is vrij van silicaten en fosfaten. Het product is niet geschikt om handmatig een auto te wassen Dosering voor de Carwash 1-2 % ..
  €4,26
  Excl. BTW: €3,52
 • Kenotek badstof poetsdoeken 10 kilo
  Deze badstof poetsdoeken zijn uitermate geschikt voor het poetsen van de auto, boot en motorfiets. Tevens kunt u de poetsdoeken gebruiken om diverse onderdelen van de auto, boot of motorfiets schoon te maken. U kunt hier ook autoshampoo kopen. ..
  €29,95
  Excl. BTW: €24,75
 • Kenotek biologisch afbreekbaar
  Deze biologische afbreekbare onvetter is geconcentreerd. De ontvetter is uitstekend te gebruiken voor het reinigen van motoronderdelen, aluminium onderdelen, diverse constructie's en andere metalen onderdelen die gereinigd dienen te worden. Deze biolgisch afbreekbare ontvetter is milieu vriendelijk en vrij van petroleumdirivaten. Gebruiksaanwijzing : * Dosering 1:10 (10%) * Nooit laten opdrogen * Niet gebruiken op warme oppervlakken ..
  €3,78
  Excl. BTW: €3,12
 • Kenotek blue brilliant polish
  Deze blue brilliant polish heeft een 3 in 1 werking. Deze waxdroger zorgt er voor dat het oppervlakte droogt, een glans krijgt en zorgt voor een goede lakbescherming. Men kan de polish in koud of warm water aanbrengen. De vloeistof moet worden gedoseerd in het laatste spoelwater voor de beste hechtenis.  Voldoet aan de eisen van: * Kenotek * Blue brilliant polish * Drooghulp * Glansversterkend * Waxdroger * Dosering 10-20 m..
  €6,17
  Excl. BTW: €5,10
 • Kenotek brilliant wash
  Brilliant wash autoshampoo van Kenotek is een kwalitatieve diep glans shampoo.   Door het zelfdrogend effect is het een tijdbesparende shampoo.  Deze autoshampoo is zeer zacht voor de handen en en heeft een aangenaam parfum. Deze brilliant wash is een gebruiksklaar product. Gebruiksaanwijzing: Doseer 2 dopjes in een emmer lauw water. Was de gehele auto, spoel na en droog af. ..
  €5,06
  Excl. BTW: €4,18
 • Kenotek car foam shampoo
  Deze PH neutrale shampoo is voor handmatig gebruik maar kan ook gebruikt worden in auto wasstraat. De car foam autoshampoo heeft een hoog schuimende werking en heeft een frisse geur van limoen. U dient de car foam autoshampoo vorstvrij te bewaren. De dosering voor de carwash is 10 tot 20 mililiter per te wassen auto. ..
  €3,39
  Excl. BTW: €2,80
 • Kenotek crystal shampoo
  De crystal shampoo is een schuimende glansshampoo die nano deeltjes bevat die de glans en de lak beschermen. Crystal shampoo moet altijd goed afgespoeld worden voor een beter droogresultaat op het gewassen voertuig. De dosering is 10 tot 20 millilter per auto dit hangt van de grote van de auto af. U dient de crystal shampoo vorstvrij te bewaren. Crystal shampoo is een uitstekend product voor in de wasstraat. koop hier ook uw auto poetsdoe..
  €6,98
  Excl. BTW: €5,77
 • Kenotek glass cleaner
  Deze glass cleaner reinigt zonder strepen niet alleen glas maar is ook te gebruiken voor het reinigen van vensters, spiegels, gladde kunststoffen en chroom. Glas cleaner verwijdert efficiënt nicotine aanslag. De glas cleaner vernevelen op het te reinigen oppervlak en schoon wrijven met een pluisvrije doek of poetspapier. ..
  €3,29
  Excl. BTW: €2,72
 • Kenotek handzeep meca clean
  Deze handzeep voor sterk vervuilde handen verwijdert moeiteloos olie, verf, vet en hardnekkige dierlijke geuren. Deze handzeep wordt aanbevolen voor het gebruik in de landbouwindustrie, garages, werkplaatsen, metaalindustrie en de dieren sector. De meca clean handzeep is bijzonder zacht voor de handen door zijn unieke samenstelling, zelfs bij frequent gebruik. Voor het gebruik van deze handzeep dient u vooraf de handen..
  €36,48
  Excl. BTW: €30,15
 • Kenotek hoogglans beschermer
  Deze hoogglans beschermer is zeer geconcentreerd. De hoogglans beschermer biedt een langdurige bescherming van al uw koetswerk en kunststoffen. Door de hoge conserveringsgraad werkt de protector lak vernieuwend en biedt het een langdurige bescherming tegen strooizout, insectenresten, vogelpoep en UV-straling.  Gebruik: De Kenotek hoogglans beschermer aanbrengen door middel van een schuim dosator, waxboog of manueel...
  €21,96
  Excl. BTW: €18,15
 • Kenotek leather cream
  Leather cream reinigt grondig het leder, geeft voeding en beschermt langdurig. Door toevoeging aan de leather cream van uitsluitend kwalitatief hoogwaardige grondstoffen beschermt de ledercrème uw leder tegen vlekken en vernieuwt verweerd leder. Gebruiksaanwijzing: U dient de fles goed te schudden voor gebruik.  Bij voorkeur eerst testen op een klein onopvallend stukje leder om kleurvastheid te controleren. B..
  €17,36
  Excl. BTW: €14,35
 • Kenotek leerverzorging
  Leer en vinyl verzorger hernieuwt kunststof en leder. Het verzorgingsmiddel gelijkmatig innevelen en licht openwrijven. Laat vervolgens de leer en vinyl condioner opdrogen. Als het niet het glanzende resultaat geeft wat u wenst nawrijven met een pluisvrije doek of poetspapier. LET OP :  Leer en vinyl verzorger mag nooit gebruikt worden op het stuurwiel en pedalen.   ..
  €8,80
  Excl. BTW: €7,27
 • Kenotek papierrol 3 laags
  Deze papierrol 3 laags pluisvrij is een supersterk verlijmd papier. De papierrol is ideaal voor een intensieve reiniging. De rol bevat 1000 vellen en is 36 centimeter breed. Voldoet aan de eisen van : * 3 laags * 36 cm breed * 1000 vellen U kunt hier ook koelvloeistof kopen   ..
  €59,29
  Excl. BTW: €49,00
 • Kenotek platinum wax kenolon
  Deze platinum wax is sterk geconcentreerd en beschermd dus de lak van de auto extra goed door het beschermende schild dat het vormt zodat vuil en UV-straling minder invloed heeft op de lak. Het zorgt tevens voor een diepe langdurige glans. Platinum wax is vrij van minerale oliën. Dit product dient u vorstvrij te bewaren. Volg voor gebruik de instructie's die op de verpakking staat. Dosering wasstraat 7 - 15 ml per auto ..
  €12,55
  Excl. BTW: €10,37
 • Kenotek polish en wax
  Polish en wax is uitermate geschikt voor het verwijderen van kleine krasjes uit onder andere autolak. Na het poetsen blijft er tevens een mooie glans van de lak achter. Deze polish en was geeft hierbuiten ook nog een hoogwaardige bscherming aan de lak. Polish en was kan handmatig en machinaal gebruikt worden. Gebruik van polish en wax : Schud de fles goed voor dat u begint, daarna de polish en was aanbrengen met een poetspad ..
  €101,22
  Excl. BTW: €83,65
 • Kenotek roterende luchtspuit voor interieur reiniging
  Met deze roterende luchtspuit maakt u eenvoudig de bekleding van uw auto of boot schoon. Deze roterende luchtspuit blaast ook het stof uit de naden van de bekleding. U kunt hier ook motorolie kopen ..
  €168,19
  Excl. BTW: €139,00
 • Kenotek showroom wax
  Deze showroom wax is eenvoudig aan te brengen nadat de auto gewassen en droog is. Deze was kunt u vernevelen of aanbrengen en uitpoetsen met bij voorkeur een microvezel doek. De showroom shine verwijderd vingerafdrukken en stof en geeft een mooie diepe glans aan het lakwerk van automobielen, weg motoren en bijvoorbeeld boten. Showroom shine is ook nog eens anti statisch. Deze wax is ideaal wanneer u het voer of vaartuig snel wil laten g..
  €9,50
  Excl. BTW: €7,85
 • Kenotek top wax 80
  Top wax 80 is een glansversterkende drooghulp voor gebruik in wasstraten. De top wax 80 is ideaal als het voertuig net is gewassen en daarna beneveld word met topwax 80. Als het voertuig behandeld is met topwax 80 zullen de volgende wasbeurten eenvoudiger zijn omdat vuil minder goed hecht aan het lakwerk. De verdunning van topwax 80 staat aangegeven op het etiket. Deze top wax is voor professioneel gebruik in een carwash. ..
  €5,13
  Excl. BTW: €4,24
 • Kenotek tyre dressing
  Tyre dressing of ook wel genoemd banden verzorgingsmiddel verfraait het aanzicht van de band. Het geeft de band zijn zwarte kleur terug. Tyre dressing zorgt ook ervoor dat de band water en vuil afstotend wordt. Tyre dressing kan niet alleen gebruikt worden voor banden maar ook voor andere kunststof onderdelen van de auto. Tyre dressing mag niet gebruikt worden voor het stuur, pedalen en loopvlakken van de band. Tyre dressing kunt u e..
  €8,98
  Excl. BTW: €7,42
 • Kenotek velgenreiniger met ABF zuur
  Velgenreiniger met abf zuur is een reinigingsmiddel voor de velgen. De velgenreiniger met zuur is op basis van ABF zuur en geeft geen hinderlijke geur af bij gebruik. Vernevel de velgenreiniger met zuur op het te reinigen oppervlak en spoel het gereinigde oppervlak goed af met water of een hoge drukspuit. Bij gebruik van deze velgenreiniger met zuur wordt sterk aangeraden om vloeistof dichte handschoenen te dragen.  ..
  €3,24
  Excl. BTW: €2,68
 • Kenotek velgenreiniger met HF zuur
  Deze velgenreiniger is een zuur reinigingsmiddel het verwijdert aanslag en vervuiling op velgen en aluminium. Velgenreiniger met HF zuur geeft de glans terug van de velg. Alu 5000 velgenreiniger is op van basis van HF zuur en is licht schuimend bij verwerking. U verdunt de velgenreiniger en nevelt het te reinigen object in van onder naar boven, enige tijd het zuur laten inwerken en daarna afspuiten onder hoge druk. De dosering i..
  €3,87
  Excl. BTW: €3,20
 • Kenotek velgenreiniger ultra
  De velgenreiniger is ph neutraal en is een van de krachtigste in zijn soort. De wheel cleaner ultra verwijdert zwarte aanslag, straatvuil en vliegroest van elke bedenkbare velg. Test de velgenreiniger eerst op een klein oppervlak voordat de hele velg ingespoten wordt. De velgenreiniger innevelen op de velg, even laten intrekken daarna goed afspoelen met een spons met veel water of af spuiten met een hoge druk reiniger. Laat de velg..
  €21,11
  Excl. BTW: €17,45
 • Kenotek velgenreiniger zuurvrij
  De velgenreiniger zuurvrij is een sterk geconcentreerde alkalische zuurvrije velgenreiniger. De velgenreiniger dient vernevelt te worden op het te reinigen oppervlak daarna kort in te laten weken en afspoelen met bij voorkeur een hoge druk reiniger. Bij het manueel reinigen met deze velgenreiniger zuurvrij wordt sterk aangeraden om vloeistof dichte handschoenen te dragen. U kunt hier ook motorolie kopen   &n..
  €96,20
  Excl. BTW: €79,50
 • Kenotek vliegroest verwijderen en velgenreiniger
  De wheelcleaner en vliegroest reiniger ultra is een ph neutraal dus veilig in het gebruik. Met deze velgenreiniger kunt u ook eenvoudig de aanwezige vliegroest op de lak van de auto verwijderen zonder schade aan de lak. De velgenreiniger is gebruiks klaar en hoeft dus niet verdund te worden. Test de velgenreiniger eerst op een klein onopvallend oppervlak alvorens te gebruiken op grotere oppervlakken van de velg of de lak van de auto. ..
  €11,19
  Excl. BTW: €9,25
 • Kenotek papierrol 300 meter bij 22 cm 6 rollen
  Deze witte papierrol heeft een lengte van 300 meter en een breedte van 22 cm. ..
  €79,50
  Excl. BTW: €65,70
 • Kenotek interieur reiniger multi D
  Interieur reiniger multi D is krachtig en universeel toepasbaar. Het verwijdert moeiteloos nicotine aanslag, inktvlekken, olievlekken en andere vieze vlekken. De multi d reinigt snel, streeploos en geeft de gereinigde oppervlakken een mooie glans. De interieurreinger laat na het reinigen een aangename geur achter van pompelmoes parfum. Let op de interieur reiniger mag niet gebruikt worden op warme oppervlakken. Multi d kan worden gebruikt..
  €2,93
  Excl. BTW: €2,42
 • Kenotek textile cleaner
  Textile cleaner is een geconcentreerd product voor een diepe reiniging van auto bekleding en meubelen. Textiel cleaner kunt u gebruiken voor het reinigen van kleurvaste bekleding, tapijt, textiel, kunstof, leder en andere oppervlakte met zeer hardnekkige vlekken. De textiel reiniger kunt u eventueel aanbrengen door verneveling. Laat het product 15 min. inwerken en daarna kunt u het oppervlakte eventueel droog deppen met een absorberende..
  €5,26
  Excl. BTW: €4,35
Smeerolieonline.nl © 2019