Aanbiedingen
Meest gekocht

Jerrycannen

Jerrycannen

Smeerolieonline bied u hier diverse jerrycannen aan van Heres plasic voor diverse toepassingen o.a voor brandstof en motorolie opslag.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Adblue jerrycan inhoud 5 liter
  Deze adblue jerrycan van Here's plastics aangeboden door smeerolieonline heeft een inhoud van 5 liter en is voorzien van een afneembare schenktuit die in de jerrycan kan worden opgeborgen. De diameter van de uitloop van de schenktuit is 20 mm. De jerrycan is vervaardigd van het materiaal HPDE. u kunt hier ook motorolie kopen ..
  vanaf €26,56 Excl. BTW: €21,95
 • Brandstof Jerrycan 10 liter
  Deze brandstof jerrycan met een inhoud van 10 liter van Heres plastics aangeboden door smeerolieonline is van een zware kwaliteit waardoor de jerrycan stootvast en zeer robuust is. De jerrycan wordt geleverd met een schenktuit voor het makkelijk ledigen van de jerrycan. voldoet aan de eisen van : * Jerrycan * Inhoud 10 liter * Gewicht 0,82 kilo * Afmetingen 32,9 x 19,5 x 31,9 cm * Materiaal HDPE u kunt hier ook motorolie kopen&n..
  vanaf €26,62 Excl. BTW: €22,00
 • Jerrycan 5 liter zwart
  Smeerolieonline bied u deze kunstof jerrycan van 5 liter aan. De jerrycan is voorzien van een handige afneembare schenktuit in de kleur geel. In deze jerrycan kunt u diverse vloeistoffen bewaren zoals brandstof, motorolie, koelvloeistof enzovoort. u kunt hier ook koelvloeistof kopen ..
  vanaf €8,47 Excl. BTW: €7,00
 • Water Jerrycan inhoud 15 liter
  Deze water jerrycan van Heres plastics aangeboden door smeerolieonline is van hoge kwaliteit en zeer robuust. De jerrycan is voorzien van een aftapkraan en schenktuit. De maten van de jerrycan zijn :  L :  35,2 cm B : 17,5 cm H : 41,8 cm u kunt hier ook motorolie kopen    ..
  vanaf €36,30 Excl. BTW: €30,00
Smeerolieonline.nl © 2017