Aanbiedingen
Meest gekocht

Compressorolie Argos oil

Compressorolie Argos oil

De compressorolieën van Argos oil aangeboden door smeerolieonline zijn speciaal ontwikkeld voor de smering van schroef compressoren en schottenlucht compressoren, en voldoen aan de fabriekseisen van diverse comressor fabrikanten.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
  • Compressorolie P100
    Deze compressorolie 100 van Argos aangeboden door smeerolieonline wordt aanbevolen voor de smering van zuigercompressoren tevens kunt u deze compressorolie 100 uitstekend gebruiken voor de druppelsmering van schotten compressoren. Deze compressorolie 100 heeft een geringe neiging tot koolvorming, waardoor de vorming van afzettingen in de uitloop bij het temperatuurbereik van de compressor wordt geminimaliseerd. Door de hoge kwalite..
    vanaf €3,52 Excl. BTW: €2,91
  • Compressorolie P68
    Deze compressorolie 68 van Argos aangeboden door smeerolieonline wordt aanbevolen voor de smering van zuigercompressoren tevens kunt u deze compressorolie 68 uitstekend gebruiken voor de druppelsmering van schotten compressoren. Deze compressorolie 68 heeft een geringe neiging tot koolvorming, waardoor de vorming van afzettingen in de uitloop bij het temperatuurbereik van de compressor wordt geminimaliseerd. Door de hoge kwaliteit van de compress..
    vanaf €3,52 Excl. BTW: €2,91
Smeerolieonline.nl © 2017