Aanbiedingen
Meest gekocht

Industriële olie

Industriële olie

Smeerolieonline heeft diverse smeermiddelen voor industrieël gebruik van MPM intenational oil company en Argos oil. Wij kunnen u onder andere tandwiekastenolie, hydraulsicheolie, compressorolie, leibaanolie, boorolie, vacuumpompolie en pneumatischeolie leveren. De diverse producten kunnen wij leveren in verschillende viscositeiten en verpakkingen. 

 

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Beton Ontkistingsolie
  Deze beton ontkistingsolie van Argos oil aangeboden door smeerolieonline is een universele beton ontkisting olie voor toepassing in wand- en kolombekisting, tunnelbekisting (tot 100˚C) en systeembekisting op bouwplaatsen. Door de lage lage viscositeit van de ontkistingsolie zorgt dit voor een glad betonoppervlak en een schone mal bij zowel traditionele beton, zelf verdichtende beton, koude gietbouw als voor hoge sterkte b..
  vanaf €3,11 Excl. BTW: €2,57
 • Boorolie extra
  Deze boorolie extra van MPM  aangeboden door smeerolieonline is een universeel emulgeerbare metaalbewerkingsolie (1 deel op 9 delen water). Deze boorolieis speciaal ontwikkeld als koelsmeermiddel bij het boren en kan ok gebruikt worden bij het draaien en zagen van normale handelstaalsoorten. Voldoet aan de eisen van: Boorolie Koelsmeermiddel Herbert Corrosietest IP 125 (10%): 0/0-0\   productblad ..
  vanaf €5,05 Excl. BTW: €4,17
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • Compressorolie 46
  Deze minerale asloze compressorolie 46 van MPM aangeboden door smeerolieonline is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in zuiger compressoren en sommige roterende compressoren. Deze comressorolie 46  is geschikt voor compressoren werkend met een perstemperatuur tot 220 º C. Ook is deze comressorolie 46 uitermate geschikt voor de koeling of smering van schroef- en centrifugaal compressoren (radiaal en axiaal). Voldoet aan de eisen..
  vanaf €3,79 Excl. BTW: €3,13
 • Compressorolie P68
  Deze compressorolie 68 van Argos aangeboden door smeerolieonline wordt aanbevolen voor de smering van zuigercompressoren tevens kunt u deze compressorolie 68 uitstekend gebruiken voor de druppelsmering van schotten compressoren. Deze compressorolie 68 heeft een geringe neiging tot koolvorming, waardoor de vorming van afzettingen in de uitloop bij het temperatuurbereik van de compressor wordt geminimaliseerd. Door de hoge kwaliteit van de compress..
  vanaf €3,52 Excl. BTW: €2,91
 • Gedemineraliseerd water
  Het gedemineraliseerd water van MPM aangeboden door smeerolieonline is vrij van alle minerale zouten waaronder onder andere kalk. ook is het demi water chloor vrij. Gedemineraliseerd water is daarom uitstekend toepasbaar voor de bijvulling van accu's.  Demi water kunt u ook gebruiken voor stoom strijkijzers en kamer bevochtigers.   productblad voor dit gedemineralisserd water veiligheidsblad voor dit demiwater &nbs..
  vanaf €0,61 Excl. BTW: €0,50
 • Leibaan olie 68
  Deze minerale leibaanolie 68 van MPM aanbgeboden door smeerolieonline is speciaal ontwikkeld voor het smeren van geleidingen en leibanen. Deze leibaanolie olie 68 is uitstekend in staat om het zogenaamde 'Stick-Slip' verschijnsel te voorkomen. Voldoet aan de eisen van: Leibaanolie 68 Cincinnatti Milaceon P-47 ISO 6714-13 GA ISO 6743- HG standaard analyse : Dichtheid bij 15°C 0,881 kg/l Kinematische viscosit..
  vanaf €3,46 Excl. BTW: €2,86
 • Monograde motorolie 20w20 HP4D
  Deze vernieuwde hoogwaardige monograde-motorolie 20w20 van Argos aangeboden door smeerolieonline kan toegepast worden in benzine- en turbodieselmotoren in personenwagens en zware trucks die in koude klimaatomstandigheden moeten werken. Deze monograde motorolie 20w20 kan tevens gebruikt worden voor verlengde olieverversings intervallen. Dit product kan ook ingezet worden in sommige transmissies of als hydraulische olie ISO VG 46/68. S..
  vanaf €3,23 Excl. BTW: €2,67
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • Tandwielkastenolie 220
  Deze minerale industriële tandwielkastenolie 220 van MPM  aangeboden door smeerolieonline is speciaal ontwikkeld voor gebruik in gesloten tandwielkasten, uitgerust met rechte-, spiraal-, conische - en wormtandwielen. Voldoet aan de eisen van: Tandwielkastenolie 220 AGMA 250.04 extreme pressure DIN 51517 part 3 / CLP ISO DP 6743/6 CKB-CKC-CKE US Steel 224 standaard analyse :   Dichtheid bij 15°C 0,8..
  vanaf €3,59 Excl. BTW: €2,97
 • Vacuumpompolie iso VG 100
  De door smeerolieonline aangeboden vacuumpomp olie vg100 van MPM is een minerale olie welke additieven bevat tegen slijtage, corrosie, oxidatie en schuimen. Deze vacuumpompolie is uitermate geschikt voor het gebruik in vacuum pompen, gereedschapswerktuigen en andere hydraulische uitrustingen waar een vacuumpomp olie met ISO VG 100 wordt verlangd. Het wordt aanbevolen door merken als Vickers, Gerotor, Gresen, HPM, Denison, Cessna, Hydreco, Worth..
  vanaf €3,79 Excl. BTW: €3,13
 • Warmteoverdracht olie
  Deze warmteoverdrachtsolie (thermo oil) van Argos oil aangeboden door smeerolieonline  is een warmte overdragende olie op basis van een specifiek geraffineerde minerale olie met een zeer hoge oxidatiestabiliteit en zeer hoge weerstand tegen thermische afbraak. Deze warm,teoverdrachtolie wordt aanbevolen voor warmteoverdrachtsystemen, uitgerust met een expansievat en een juiste circulatiesnelheid, waarbij de maximale olietemperatuur niet hoge..
  vanaf €3,78 Excl. BTW: €3,12
 • Compressorolie 68
  Deze minerale asloze compressorolie 68 van MPM  aangeboden door smeerolieonline is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in zuiger compressoren en sommige roterende compressoren. Deze compressorolie 68 is geschikt voor compressoren werkend met een perstemperatuur tot 220 º C. Ook is deze comressorolie 68 is uitermate geschikt voor de koeling of smering van schroef- en centrifugaal compressoren (radiaal en axiaal). Voldoet aan..
  vanaf €3,79 Excl. BTW: €3,13
 • Vacuumpompolie 46 ( 4 x 5 liter)
  Deze vacuumpompolie 46 van Argos oil aangeboden door smeerolieonline is verreikt met topkwaliteit EP-additieven met een uitstekende thermische stabiliteit en een hoog belasting vermogen. De samenstelling van deze vacuumpompolie 46 zorgt voor een uitstekende bescherming tegen corrosie, uitstekende antischuim eigenschappen en oxidatieweerstand. De geavanceerde EP additieven van deze vacuumpompolie 46 zorgen voor een hoge belastbaarhe..
  vanaf €8,59 Excl. BTW: €7,10
 • Vacuumpompolie 68
  Deze vacuumpompolie 68 van Argos oil aangeboden door smeerolieonline is verreikt met topkwaliteit EP-additieven met een uitstekende thermische stabiliteit en een hoog belasting vermogen. De samenstelling van deze vacuumpompolie 68 zorgt voor een uitstekende bescherming tegen corrosie, uitstekende antischuim eigenschappen en oxidatieweerstand. De geavanceerde EP additieven van deze vacuumpompolie 68 zorgen voor een hoge belastb..
  vanaf €2,88 Excl. BTW: €2,38
 • Compressorolie 100
  Deze minerale asloze compressorolie 100 van MPM  aangeboden door smeerolieonlineis speciaal ontwikkeld voor het gebruik in zuiger compressoren en sommige roterende compressoren. Deze compressorolie is geschikt voor compressoren werkend met een perstemperatuur tot 220 º C. Ook is deze compressorolie uitermate geschikt voor de koeling of smering van schroef- en centrifugaal compressoren (radiaal en axiaal). Voldoet aan de eisen van..
  vanaf €3,79 Excl. BTW: €3,13
 • Vacumpompolie 220 ( 4 x 5 liter)
  Deze vacuumpompolie 220 van Argos oil aangeboden door smeerolieonline is verreikt met topkwaliteit EP-additieven met een uitstekende thermische stabiliteit en een hoog belasting vermogen. De samenstelling van deze vacuumpompolie 220 zorgt voor een uitstekende bescherming tegen corrosie, uitstekende antischuim eigenschappen en oxidatieweerstand. De geavanceerde EP additieven van deze vacuumpompolie 220 zorgen voor een hoge..
  vanaf €8,54 Excl. BTW: €7,06
 • Pneumatische olie 32
  De pneumatischeolie 32 van MPM aangeboden door smeerolieonline  is een specifieke olie voor smering van perslucht aangedreven werktuigen. De speciale additieven welke zijn toegevoegd zorgen voor een goede bescherming tegen corrosie van ferro- en non- ferro metalen. Deze olie voorkomt afzettingen in pneumatische systemen, tast geen rubber- en/of kunststofonderdelen aan en heeft uitstekende vernevelingseigenschappen. Deze pneu..
  vanaf €3,85 Excl. BTW: €3,18
 • Krik olie
  Deze  krikolie van MPM aangeboden door smeerolieonline is speciaal ontwikkeld voor gebruik in alle hydraulische manuele en elektriche krikken die onder hoge druk en/of een groot temperatuurbereik moeten werken. Voldoet aan de eisen van: Krikolie DIN 51524 part 3 ISO 6743-4 HV   productblad voor deze krikolie hvi 68  veiligheidsblad voor deze krikolie hvi 68   u kunt hier ook motorolie&n..
  vanaf €9,14 Excl. BTW: €7,55
Smeerolieonline.nl © 2017