Aanbiedingen
Meest gekocht

Hydraulischeolie zink vrij MPM

Hydraulischeolie zink vrij MPM

De door smeerolieonline aangeboden hydraulische olie zinkvrij van MPM international oil company is een hydraulische olie met een van de modernste zinkvrije additieventechnologie. Door de strenge selectie van de basisoliën en het gebruik van zinkvrije antislijtage additieven biedt deze hydraulische olie, ongeacht de belasting van de installatie, een uitstekende bescherming tegen veroudering.
De temperatuur in hydraulische systemen is te laag om het water te doen verdampen daarom zorgt de goede filtreerbaarheid van water voor een snelle waterafscheiding. De doeltreffende anti-schuim karakteristieken zijn noodzakelijk om druk verliezen in het systeem en cavitatie verschijnselen in de pomp te vermijden.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Hydraulische olie HVI 32 zink vrij
  De Hydraulischeolie HVI 32 Zink vrij van MPM aangeboden door smeerolieonline is een hydraulischeolie hvi 32 met een van de modernste zinkvrije additieven technologie. Door de strenge selectie van de basisoliën en het gebruik van zinkvrije antislijtage additieven biedt deze hydraulischeolie zink vrij, ongeacht de belasting van de installatie, een uitstekende bescherming tegen veroudering. De temperatuur in hydraulische systemen is te ..
  vanaf €3,28 Excl. BTW: €2,71
 • Hydraulische olie HVI 46 zink vrij
  De hydraulischeolie HVI 46 zink vrij van MPM aangeboden door smeerolieonline is een hydraulischeolie 46 met een van de modernste zinkvrije additieventechnologie. Door de strenge selectie van de basisoliën en het gebruik van zinkvrije antislijtage additieven biedt deze hydraulischeolie HVI 46, ongeacht de belasting van de installatie, een uitstekende bescherming tegen veroudering. De temperatuur in hydraulische sys..
  vanaf €3,28 Excl. BTW: €2,71
 • Hydraulische olie HVI 68 zink vrij
  Deze hydraulischeolie HVI 68 zink vrij van MPM  aangeboden door smeerolieonline is een hydraulischeolie 68 met een van de modernste zinkvrije additieventechnologie. Door de strenge selectie van de basisoliën en het gebruik van zinkvrije antislijtage additieven biedt deze hydraulische olie, ongeacht de belasting van de installatie, een uitstekende bescherming tegen veroudering. De temperatuur in hydraulische system..
  vanaf €3,28 Excl. BTW: €2,71
Smeerolieonline.nl © 2017