Aanbiedingen
Meest gekocht

Hydraulische olie hvi

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Hydraulische olie hvi 15
  MPM hydraulische olie hvi 15 is speciaal ontwikkeld voor zwaar belaste hydraulische systemen van grondverzetmachines en van vaste installaties die onder hoge druk en groot temperatuurbereik moeten werken. Ook is deze hydraulische olie hvi15 zeer geschikt voor circulatiesmering (met uitzondering van turbines), voor vacuümpompen en algemene machinesmering. Belangrijk: Deze hydraulische olie hvi 15 mag niet worden gebruikt in systemen waarin ver..
  vanaf €3,18 Excl. BTW: €2,63
 • Hydraulische olie hvi 22
  MPM hydraulische olie hvi 22 is speciaal ontwikkeld voor zwaar belaste hydraulische systemen van grondverzet machines en van vaste installaties die onder hoge druk en groot temperatuurbereik moeten werken. Ook is deze hydraulische olie hvi 22 zeer geschikt voor circulatiesmering (met uitzondering van turbines), voor vacuümpompen en algemene machinesmering. Belangrijk: Deze hydrauliek olie hvi 22 mag niet worden gebruikt in systemen waarin ver..
  vanaf €3,18 Excl. BTW: €2,63
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • Hydraulische olie hvi 32
  MPM hydraulische olie hvi 32 is speciaal ontwikkeld voor zwaar belaste hydraulische systemen van grondverzetmachines en van vaste installaties die onder hoge druk en groot temperatuurbereik moeten werken. Ook is deze hydraulische olie 32 zeer geschikt voor circulatiesmering (met uitzondering van turbines), voor vacuümpompen en algemene machinesmering. Belangrijk: Deze hydrauliek olie 32 mag niet worden gebruikt in systemen waarin verzil..
  vanaf €2,99 Excl. BTW: €2,47
 • hydraulische olie hvi 32 biologisch afbreekbaar
  MPM hydraulische olie hvi 32 biologisch afbreekbaar is een hoogwaardige biologisch afbreekbare hydrauliek olie op basis van synthetische esters en geschikt voor de smering van hydraulische systemen. Deze hydraulische olie heeft een zeer brede toepasbaarheid  in verschillende sectoren zoals land- en tuinbouw, scheepvaart en grondverzet. Door de biologische afbreekbaarheid kan deze hydraulische olie ook worden toegepast daar waar lek..
  vanaf €7,32 Excl. BTW: €6,05
 • Hydraulische olie hvi 32 zink vrij
  Hydraulische olie 32 zink vrij is een van de modernste zinkvrije additieven technologie. Door de strenge selectie van de basisoliën en het gebruik van zinkvrije antislijtage additieven biedt deze hydrauliek olie 32 zink vrij, ongeacht de belasting van de installatie, een uitstekende bescherming tegen veroudering. De temperatuur in hydraulische systemen is te laag om het water te doen verdampen daarom zorgt de goede filtreerbaarheid van wa..
  vanaf €3,45 Excl. BTW: €2,85
 • Hydraulische olie hvi 46
  MPM hydraulische olie hvi 46 speciaal ontwikkeld voor zwaar belaste hydraulische systemen van grondverzetmachines en van vaste installaties die onder hoge druk en groot temperatuurbereik moeten werken. Ook is deze hydrauliek olie HVI 46 zeer geschikt voor circulatiesmering (met uitzondering van turbines), van vacuümpompen en algemene machinesmering. Belangrijk: Deze hydrauliek olie hvi46 mag niet worden gebruikt in systemen waarin ve..
  vanaf €2,99 Excl. BTW: €2,47
  Gebaseerd op 2 beoordeling(en).
 • Hydraulische olie hvi 46 biologisch afbreekbaar
  MPM hydraulische olie hvi 46 biologisch afbreekbaar is een hoogwaardige biologisch afbreekbare hydraulische olie 46 op basis van synthetische esters en geschikt voor de smering van hydraulische systemen. Deze hydraulische olie is zeer breed toepasbaar in verschillende sectoren zoals land- en tuinbouw, scheepvaart en grondverzet. Door de biologische afbreekbaarheid van deze hydrauliek olie 46 biologisch afbreekbaar kan ook worden toegepa..
  vanaf €7,32 Excl. BTW: €6,05
 • Hydraulische olie hvi 46 zink vrij
  MPM hydraulische olie 46 zink vrij behoort tot een van de modernste zink vrije hydrauliek olieën met de beste additieven technologie. Door de strenge selectie van de basisoliën en het gebruik van zinkvrije antislijtage additieven biedt deze hydraulische olie 46, ongeacht de belasting van de installatie, een uitstekende bescherming tegen veroudering. De temperatuur in hydraulische systemen is te laag om het water te doen verdampen daarom..
  vanaf €3,45 Excl. BTW: €2,85
 • Hydraulische olie hvi 68
  MPM hydraulische olie hvi 68 is speciaal ontwikkeld voor zwaar belaste hydraulische systemen van grondverzetmachines en van vaste installaties die onder hoge druk en groot temperatuurbereik moeten werken. Ook is deze hydrauliek olie 68 zeer geschikt voor circulatie smering (met uitzondering van turbines), voor vacuümpompen en algemene machine smering. Belangrijk: Deze hydraulische olie 68 mag niet worden gebruikt in systemen waarin verzi..
  vanaf €2,99 Excl. BTW: €2,47
 • Hydraulische olie hvi 68 zink vrij
  MPM hydraulische olie 68 zink vrij behoort tot een van de modernste zinkvrije hydrauliek olieën met een superieure additieven technologie. Door de strenge selectie van de basisoliën en het gebruik van zinkvrije antislijtage additieven biedt deze hydrauliek olie ongeacht de belasting van de installatie een uitstekende bescherming tegen veroudering. De temperatuur in hydraulische systemen is te laag om het water te doen verdampen daa..
  vanaf €3,45 Excl. BTW: €2,85

Hydraulische olie hvi - Smeerolieonline

Hydraulische olie hvi is voor het gebruik in zwaar belaste hydraulische systemen van hydraulische systemen
en vaste installaties die moeten werken onder grote druk en een hoog temperatuurbereik.
Deze hydraulische olie hvi van Mpm is te verkrijgen in de viscositeiten:
15, 22, 32, 46, 68
Ook is deze hydraulische olie te verkrijgen in een biologische of zinkvrij varantie in de viscositeiten: 32, 46, 68.

Smeerolieonline.nl © 2021