Aanbiedingen
Meest gekocht

Hydraulische olie S

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Hydraulische olie S 15 zinkvrij
  Argos hydraulische olie S 15 zinkvrij is gebaseerd op speciaal geselecteerde solvent geraffineerde basisoliën met een natuurlijke viscositeitindex en een zorgvuldig geselecteerde asloze additief systeem om te voldoen aan en overtreffen van de strengste prestatie eisen. Deze hydraulische olie S15 is geschikt voor hydraulische installaties waarbij een zeer goede fijn filtreerbaarheid wordt vereist, voor licht belaste tandwieloverbrenginge..
  vanaf €3,09 Excl. BTW: €2,55
 • Hydraulische olie S 22 zinkvrij
  Argos hydraulische olie S22 zinkvrij is gebaseerd op speciaal geselecteerde solvent geraffineerde basisoliën met een natuurlijke viscositeitindex en een zorgvuldig geselecteerde asloze additief systeem om te voldoen aan en overtreffen van de strengste prestatie eisen. Deze hydraulische olie S22 is geschikt voor hydraulische installaties waarbij een zeer goede fijn filtreerbaarheid wordt vereist, voor licht belaste tandwieloverbrengingen, lag..
  vanaf €3,09 Excl. BTW: €2,55
 • Hydraulische olie S 32 biologisch afbreekbaar
  Argos hydraulische olie S 32 biologisch afbreekbaar is voor buitengebruik in machines en installaties die worden blootgesteld aan zeer uiteenlopende bedrijftemperaturen, zoals bosbouw- en grondverzetmachines. Deze hydraulische olie heeft een uitstekende slijtagebescherming, hoge viscositeitindex, laag stolpunt en een breed temperatuurbereik. De VI-verbeteraars die zijn toegevoegd aan deze hydraulische olie 32 S zorgen ervoor dat de viscositeit ti..
  vanaf €6,33 Excl. BTW: €5,23
 • Hydraulische olie S 32 zinkvrij
  Argos hydraulische olie S 32 zinkvrij is gebaseerd op speciaal geselecteerde solvent geraffineerde basisoliën met een natuurlijke viscositeitindex en een zorgvuldig geselecteerde asloze additief systeem om te voldoen aan en overtreffen van de strengste prestatie eisen. Deze hydraulische olie S32 is geschikt voor hydraulische installaties waarbij een zeer goede fijn filtreerbaarheid wordt vereist, voor licht belaste tandwieloverbrenginge..
  vanaf €3,01 Excl. BTW: €2,49
 • Hydraulische olie S 46 biologisch afbreekbaar
  Argos hydraulische olie 32 S biologisch afbreekbaar is voor buitengebruik in machines en installaties die worden blootgesteld aan zeer uiteenlopende bedrijftemperaturen, zoals bosbouw- en grondverzetmachines. Deze hydraulische olie heeft een uitstekende slijtagebescherming, hoge viscositeitindex, laag stolpunt en een breed temperatuurbereik. De VI-verbeteraars die zijn toegevoegd aan deze hydraulische olie 32 S zorgen ervoor dat de viscositeit ti..
  vanaf €4,57 Excl. BTW: €3,78
 • Hydraulische olie S 46 zinkvrij
  Argos hydraulische olie S 46 zinkvrij is gebaseerd op speciaal geselecteerde solvent geraffineerde basisoliën met een natuurlijke viscositeitindex en een zorgvuldig geselecteerde asloze additief systeem om te voldoen aan en overtreffen van de strengste prestatie eisen. Deze hydraulische olie S46 is geschikt voor hydraulische installaties waarbij een zeer goede fijn filtreerbaarheid wordt vereist, voor licht belaste tandwieloverbrengingen, lagers ..
  vanaf €3,09 Excl. BTW: €2,55
 • Hydraulische olie S 68 zinkvrij
  Argos hydraulische olie S 68 zinkvrij is gebaseerd op speciaal geselecteerde solvent geraffineerde basisoliën met een natuurlijke viscositeitindex en een zorgvuldig geselecteerde asloze additief systeem om te voldoen aan en overtreffen van de strengste prestatie eisen. Deze hydraulische olie S 68 is geschikt voor hydraulische installaties waarbij een zeer goede fijn filtreerbaarheid wordt vereist, voor licht belaste tandwieloverbrengingen, lagers..
  vanaf €3,15 Excl. BTW: €2,60
 • Hydraulische olie S 100 zinkvrij
  Argos hydraulische olie S 100 zinkvrij is gebaseerd op speciaal geselecteerde solvent geraffineerde basisoliën met een natuurlijke viscositeitindex en een zorgvuldig geselecteerde asloze additief systeem om te voldoen aan en overtreffen van de strengste prestatie eisen. Deze hydraulische olie S100 is geschikt voor hydraulische installaties waarbij een zeer goede fijn filtreerbaarheid wordt vereist, voor licht belaste tandwieloverbrengingen, lager..
  vanaf €5,36 Excl. BTW: €4,43

Hydraulische olie S - Smeerolieonline

Hydraulische olie S is zowel geschikt voor in het gebruik van zwaar belaste
hydraulische installaties als in licht belaste tandwieloverbrengingen en lagers.
Deze hydraulische olie van Argos is te verkrijgen in de viscositeiten:
15, 22, 32, 46, 68, 100.

Smeerolieonline.nl © 2021