Aanbiedingen
Meest gekocht

Spuitbussen Opti food Argos oil

Spuitbussen Opti food Argos oil

Smeerolieonline bied u hier diverse spuitbusssen aan van Argos oil die verschillende toepassingen bevatten speciaal voor de voedsel industrie. De spuitbussen hebben een smerende werking of reinigend. Alle spuitbussen zijn geodgekeurd voor het gebruik in de levensmiddelen industrie.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
  • Optifood multi purpose spray
    Deze spuitbus van Argos oil aangeboden door smeerolieonline heeft een lage viscositeit en is een universeel smeermiddel. De optifood multi purpose spray is geregistreerd volgens NSF H1, waarmee deze olie geschikt is voor incidenteel contact met levensmiddelen in de voeding industrie, farmaceutische- en textiel industrie . Ideaal te gebruiken als “kruipolie” voor het los krijgen van verroeste en vastzittende onderdelen, voor smering..
    vanaf €9,62 Excl. BTW: €7,95
  • Optifood siliconen spray
    Deze spuitbus optifood siliconen spray van Argos oil aangeboden door smeerolieoline is met een universeel lage viscositeit smeermiddel op basis van siliconen voor universeel gebruik. De optifood silicon spray in spuitbus is geregistreerd volgens NSF H1. Door deze certificering is deze optifood siliconen spray geschikt is voor incidenteel contact met levensmiddelen. Tevens is deze optifood siliconen spray geschikt voor toe..
    vanaf €9,38 Excl. BTW: €7,75
Smeerolieonline.nl © 2017