Aanbiedingen
Meest gekocht

Smeermiddelen voedsel industrie

Smeermiddelen voedsel industrie

Smeerolieonline bied u hier diverse smeermiddelen aan van Argos oil voor het gebruik in de voedsel industrie. De producten zijn NSF H1 INS H1, Kosher en Halal goedgekeurd.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Tandwielkastolie optifood gear PAO 150 volledig (full) synthetisch
  Deze tandwielkastenolie optifood gear PAO 150 van Argos oil aangeboden door smeerolieonline is een hoogwaardige 100% synthetische tandwielkastolie 150 en is gefabriceerd op basis van poly alpha olefine. De tandwielkastenolie 150 is speciaal ontwikkeld voor de levensmiddelenindustrie. De optifoof tandwielkastenolie is geregistreerd volgens NSF H1, Halal en Kosher, waarmee deze olie geschikt is voor incidenteel contact met levensmiddelen...
  vanaf €9,52 Excl. BTW: €7,87
 • Tandwielkastolie optifood gear PAO 220 volledig (full) synthetisch)
  Deze tandwielkastolie optifood gear PAO 220 van Argos oil aangeboden door smeerolieonline is een hoogwaardige 100% synthetische tandwielkastolie 220 en is gefabriceerd op basis van poly alpha olefine. De tandwielkastenolie 220 is speciaal ontwikkeld voor de levensmiddelenindustrie. De optifoof tandwielkastolie is geregistreerd volgens NSF H1, Halal en Kosher, waarmee deze olie geschikt is voor incidenteel contac..
  vanaf €9,64 Excl. BTW: €7,97
 • Optifood multi purpose spray
  Deze spuitbus van Argos oil aangeboden door smeerolieonline heeft een lage viscositeit en is een universeel smeermiddel. De optifood multi purpose spray is geregistreerd volgens NSF H1, waarmee deze olie geschikt is voor incidenteel contact met levensmiddelen in de voeding industrie, farmaceutische- en textiel industrie . Ideaal te gebruiken als “kruipolie” voor het los krijgen van verroeste en vastzittende onderdelen, voor smering..
  vanaf €9,62 Excl. BTW: €7,95
 • Optifood siliconen spray
  Deze spuitbus optifood siliconen spray van Argos oil aangeboden door smeerolieoline is met een universeel lage viscositeit smeermiddel op basis van siliconen voor universeel gebruik. De optifood silicon spray in spuitbus is geregistreerd volgens NSF H1. Door deze certificering is deze optifood siliconen spray geschikt is voor incidenteel contact met levensmiddelen. Tevens is deze optifood siliconen spray geschikt voor toe..
  vanaf €9,38 Excl. BTW: €7,75
 • Tandwielkastenolie optifood gear PAO 460 volledig (full) synthetisch)
  Deze Optifood versnellinsgbakolie PAO 460 van ARgos oil aangeboden door smeerolieonlie is een hoogwaardige 100% synthetische tandwielkast olie, op basis van Poly Alpha Olefine, speciaal ontwikkeld voor de levensmiddelenindustrie. De tandwielkastenolie 460  is geregistreerd volgens NSF H1, Halal en Kosher, waarmee deze tandwielkastenolie pao 460 geschikt is voor incidenteel contact met levensmiddelen. De tandwielkastenolie is nageno..
  vanaf €10,67 Excl. BTW: €8,82
 • Doorsmeervet Optifood grease ALX 2
  Dit optifood grease ALX 2 doorsmeervet in vetpatronen van Argos oil aangeboden door smeerolieonline is een synthetisch vet welke ingezet kan worden bij lage en hoge temperaturen, zware belastingen, lage snelheden en waar waterbestendigheid het gebruik van conventionele vetten uitsluit. Het doorsmeervet optifood grease ALX 2 heeft uitstekende water werende eigenschappen en een hoge last dragende capaciteit door de combinatie van hoogvisc..
  vanaf €12,93 Excl. BTW: €10,69
Smeerolieonline.nl © 2017