Aanbiedingen
Meest gekocht

Smeermiddelen voedsel industrie

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Hydraulische olie 15 optifood INS H1
  Argos hydraulische olie optifood aw-p 15 is een synthetische hydraulische olie op basis van een mix van polyalpha olefinen in combinatie met de laatst mogelijke additieven technologie voor extreme pressure en anti slijtage. Deze hydraulische olie 15 is speciaal ontwikkeld voor de levensmiddelen industrie en farmaceutische industrie. De hydraulische olie 15 is geregistreerd volgens INS H1 waarmee deze olie geschikt is voor ..
  vanaf €12,73 Excl. BTW: €10,52
 • Hydraulische olie 22 optifood halal, kosher en NSF H1
  Argos hydraulische olie 22 optifood is een hoogwaardige hydraulische olië op basis van een White Oil, speciaal ontwikkeld voor de levensmiddelenindustrie. De hydraulische olie is geregistreerd volgens NSF H1, Halal en Kosher, waarmee het geschikt is voor incidenteel contact met levensmiddelen. De hydraulische olie 22 is nagenoeg geur-, kleur- en smaakloos. De hydraulische olie 22 optifood is speciaal samengesteld voor hydr..
  vanaf €6,20 Excl. BTW: €5,12
 • Tandwielkast olie 150 food synthetisch
  Argos tandwielkast olie optifood PAO 150 is een hoogwaardige 100% synthetische tandwielkast olie 150 en is gefabriceerd op basis van poly alpha olefine. De tandwielkast olie 150 is speciaal ontwikkeld voor de levensmiddelenindustrie. De optifood tandwielkast olie is geregistreerd volgens: NSF H1, Halal en Kosher, waarmee deze olie geschikt is voor incidenteel contact met levensmiddelen. De tandwielkast olie is nagenoeg geur, k..
  vanaf €9,06 Excl. BTW: €7,49
 • Tandwielkast olie 220 food synthetisch
  Argos tandwielkast olie food pao 220  is een hoogwaardige 100% synthetische tandwielkast olie en is gefabriceerd op basis van poly alpha olefine (pao). De tandwielkast olie 220 is speciaal ontwikkeld voor de levensmiddelenindustrie. De optifood tandwielkast olie is geregistreerd volgens:  NSF H1, Halal en Kosher, waarmee deze olie geschikt is voor incidenteel contact met levensmiddelen. De tandwie..
  vanaf €9,18 Excl. BTW: €7,59
 • Tandwielkast olie 320 food synthetisch
  Argos tandwielkast olie food pao 320 is hoogwaardige en een 100% synthetische tandwielkast olie, op basis van poly alpha olefine, enis speciaal ontwikkeld voor de levensmiddelenindustrie. De tandwielkast olie is geregistreerd volgens NSF H1, waarmee deze tandwielkast olie 320 geschikt is voor incidenteel contact met levensmiddelen. De tandwielkast olie optifood 320 is nagenoeg geur-, kleur- en smaakloos. tandwielkast olie optifood ..
  vanaf €14,51 Excl. BTW: €11,99
 • Tandwielkast olie 460 food synthetisch
  Argos tandwielkast olie food pao 460 is hoogwaardig en een 100% synthetische tandwielkast olie, op basis van Poly Alpha Olefine, speciaal ontwikkeld voor de levensmiddelenindustrie. De tandwielkast olie 460 is geregistreerd volgens NSF H1, Halal en Kosher, waarmee deze tandwielkast olie pao 460 geschikt is voor incidenteel contact met levensmiddelen. De tandwielkast olie is nagenoeg geur, kleur en smaakloos..
  vanaf €10,21 Excl. BTW: €8,44
 • Schroefkoker vetpatroon met optifood grease alx2 smeervet
  Argos smeervet optifood grease alx2 is een synthetisch smeervet welke ingezet kan worden bij lage en hoge temperaturen, zware belastingen, lage snelheden en waar waterbestendigheid het gebruik van conventionele vetten uitsluit. Het smeervet optifood grease alx2 heeft uitstekende water werende eigenschappen en een hoge last dragende capaciteit door de combinatie van hoogvisceuze basisolie en de aluminiumcomplex zeepstructuur. Het smeerve..
  vanaf €15,38 Excl. BTW: €12,71
 • Optifood multi purpose spray
  Argos optifood multi purpose spray heeft een lage viscositeit en is een universeel smeermiddel. De optifood multi purpose spray is geregistreerd volgens NSF H1, waarmee deze olie geschikt is voor incidenteel contact met levensmiddelen in de voeding industrie, farmaceutische- en textiel industrie. Ideaal te gebruiken als “kruipolie” voor het los krijgen van verroeste en vastzittende onderdelen, voor smering van kettingen, schar..
  vanaf €9,62 Excl. BTW: €7,95
 • Optifood siliconen spray
  Argos optifood siliconen spray aangeboden door smeerolieonline is een universeel lage viscositeit smeermiddel op basis van siliconen voor universeel gebruik. De optifood silicon spray in spuitbus is geregistreerd volgens NSF H1. Door deze certificering is deze optifood siliconen spray geschikt is voor incidenteel contact met levensmiddelen. Tevens is deze optifood siliconen spray geschikt voor toepassing in de farmaceutis..
  vanaf €9,38 Excl. BTW: €7,75

Argos heeft een breed pakket aan smeermiddelen voor bedrijven die met machine's werken om voedsel te verwerken. Staat uw gezochte produkt er niet tussen neem contact met ons op.

Smeerolieonline.nl © 2020