Aanbiedingen
Meest gekocht

Garagevloer reiniger

Garagevloer reiniger

Deze garagevloer reiniger van Kenotek en P3X zijn voor bedrijfsmatig gebruik. De producten zijn bedoeld voor het reinigen van vloeren die sterk verontreinigd zijn zoals vloeren in o.a. werkplaatsen van autobedrijven, tevens kan de particulier er ook uitstekend de garagevloer mee reinigen.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
  • Garagevloer reiniger 25 liter
    Deze vloerreiniger aangeboden door smeerolieonline van Kenotek is uitstekend geschikt voor het reinigen van garagevloeren. Deze garagevloer reiniger heeft een sterk ontvettende werking. Het te reinigen oppervlak nevelen met deze garagevloer reiniger daarna het oppervlak nat maken met water. Vervolgens het oppervlak waar de garagevloer reiniger is aangebracht flink schrobben. Na het schrobben de garagevloer droog trekken met een wisser.Het kan voo..
    vanaf €98,62 Excl. BTW: €81,50
  • P3X Vloerreiniger 7,5 kilo
    P3X vloerreiniger aangeboden door smeerolieonline is een ideaal schoonmaak middel voor uw garagevloer. Met P3X garagevloerreiniger voorkomt u het schrobben van de garagevloer met zeep. P3X vloerreiniger verwijdert onder andere rubberresten en diverse resten van vloeistoffen zoals motorolie, versnellingsbakolie, koelvloeistof, brandstofresten en alle andere smeerolievlekken. Gebruiks aanwijzing bij : lichte verontreiniging   : 1..
    vanaf €61,35 Excl. BTW: €50,70
Smeerolieonline.nl © 2017