Aanbiedingen
Meest gekocht

Chemicaliën

Chemicaliën

Het assortiment reinigings producten van MPM international oil company en Kenotek aangeboden door smeerolieonline zijn van topkwaliteit. De reinigingsproducten die wij aanbieden hebben diverse toepassingen. Vanwege de geaardheid van het product zijn sommige artikelen alleen leverbaar in Nederland, dit betreft onder andere terpetine en thinner.

 

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Ontvetter extra P-60
  Deze ontvetter P60 extra van MPM aangeboden door  smeerolieonline verwijdert eenvoudig oliën, vetten, vuil en andere verontreinigingen van onderdelen, motoren en machines en deze onvetter is niet agressief en minder brandgevaarlijk door het hoge vlampunt van >60°C. Deze onvetter is uitstekend te gebruiken in een onvetterbak met kwast en pomp. productblad voor deze ontvetter p60 extra veilgheidsblad voor deze ontvet..
  vanaf €2,96 Excl. BTW: €2,45
 • Biologische ontvetter extra
  De biologisch afbreekbare ontvetter van MPM aangeboden door smeerolieonline  is een speciaal ontwikkelde biologische ontvetter op waterbasis. Het is een vrijwel neutrale micro –emulsie en volledig vrij van koolwaterstoffen. Deze biologisch afbreekbare ontvetter bevat geen schadelijke additieven. Het is veilig te gebruiken op aluminium, polyester, kunststof, gelakte oppervlakken en rubber. Tevens is deze biologisch afbreekba..
  vanaf €3,21 Excl. BTW: €2,65
 • Garagevloer reiniger 25 liter
  Deze vloerreiniger aangeboden door smeerolieonline van Kenotek is uitstekend geschikt voor het reinigen van garagevloeren. Deze garagevloer reiniger heeft een sterk ontvettende werking. Het te reinigen oppervlak nevelen met deze garagevloer reiniger daarna het oppervlak nat maken met water. Vervolgens het oppervlak waar de garagevloer reiniger is aangebracht flink schrobben. Na het schrobben de garagevloer droog trekken met een wisser.Het kan voo..
  vanaf €98,62 Excl. BTW: €81,50
 • Koud ontvetter
  Smeerolieonline bied u hier deze krachtige geconcentreerde koud ontvetter aan van Argos oil. Deze koudontvetter is uitstekend geschikt voor het efficiënt verwijderen van paraffinewas, olieachtige en vette verontreinigingen. Het product is vrij van gehalogeneerde koolwaterstoffen. Deze ontvetter kan zowel met lagedruk nevel-spuitinstallaties als met borstels in ontvetterinstallaties gebruikt worden. Deze koudontvetter wordt geb..
  vanaf €2,78 Excl. BTW: €2,30
 • P3X Vloerreiniger 7,5 kilo
  P3X vloerreiniger aangeboden door smeerolieonline is een ideaal schoonmaak middel voor uw garagevloer. Met P3X garagevloerreiniger voorkomt u het schrobben van de garagevloer met zeep. P3X vloerreiniger verwijdert onder andere rubberresten en diverse resten van vloeistoffen zoals motorolie, versnellingsbakolie, koelvloeistof, brandstofresten en alle andere smeerolievlekken. Gebruiks aanwijzing bij : lichte verontreiniging   : 1..
  vanaf €61,35 Excl. BTW: €50,70
 • Terpetine
  Deze terpentine van MPM aangeboden door smeerolieonline is een verfverdunner voor synthetische lakken en olieverven. Deze terpetine is tevens uitermate geschikt als ontvetter voor metalen. ALLEEN IN NEDERLAND VERKRIJGBAAR productblad voor deze terpetine  veiligheidsblad voor deze terpetine   u kunt hier ook motorolie kopen ..
  vanaf €6,22 Excl. BTW: €5,14
 • Thinner
  Deze thinner van MPM aangeboden door smeerolieonline is een reinigings- en ontvettingsmiddel en ook uitermate geschikt als een universele verfverdunner voor vele soorten (nitro-) cellulose lakken. Ook is dit ontvettingsmiddel te gebruiken voor metalen en hardboard. Deze thinner is eventueel ook te verwerken in combinatie met een verfspuit. ALLEEN IN NEDERLAND VERKRIJGBAAR productblad voor deze thinner  veil..
  vanaf €4,72 Excl. BTW: €3,90
 • Wasbenzine
  Deze wasbenzine van MPM  aangeboden door smeerolieonline is door zijn specifieke samenstelling uitermate geschikt als reinigings- en ontvettingsmiddel voor uiteenlopende vuile objecten. Tevens is de wasbenzine  uitermate geschikt als verdunningsmiddel in verven.  ALLEEN IN NEDERLAND VERKRIJGBAAR   productblad voor deze wasbenzine veiligheidsblad voor deze wasbenzine   u kunt hier ook mo..
  vanaf €4,36 Excl. BTW: €3,60
 • Koud onvetter biologisch
  Deze biologische oonvetter van Argos oil aangebdoden door smeerolieonline is een zeer actieve biologisch afbreekbare reiniger/ontvetter, toe te passen voor het reinigen van vloeren en vele andere soorten/type oppervlakken. De biologische onvetter verwijdert snel en grondig vet, olie en andere vervuilingen afkomstig van koolwaterstof producten, plantaardige oliën en synthetische oliën. Deze biologische reiniger/ontvetter kan gebruik..
  vanaf €3,46 Excl. BTW: €2,86
 • Remmenreiniger
  De remmenreiniger van MPM aangeboden door smeerolieonline is een zeer sterke reiniger en ontvetter voor uiteenlopende doeleinden. Deze remmenreiniger is bovenal uitermate geschikt voor het verwijderen van remvloeistof, vet, vuil en olie van remonderdelen.   productblad voor deze remmenreiniger veiligheidsblad voor deze remmenreiniger   u kunt hier ook motorolie kopen ..
  vanaf €3,17 Excl. BTW: €2,62
Smeerolieonline.nl © 2017