Aanbiedingen
Meest gekocht

Brandstof pompen

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Brandstof afzuig apparaat
  Dit brandstof afzuig apparaat van plus equipment aangeboden door smeerolieonline is uitgevoerd in roestvrij staal en is geschikt voor het afzuigen en opslaan van diesel en benzine. Het afzuig apparaat is voorzien van 2 grote wielen, diverse slangen en afzuigzondes. U kunt hiermee brandstof afzuigen tot 40 liter en na de onderhoudswerkzaamheden aan de brandstoftank deze weer vullen met de diesel of benzine. Er komen hierhij geen schadelijke dampen..
  vanaf €913,55 Excl. BTW: €755,00
 • Elektrische brandstofpomp 100 liter per minuut 230 volt
  Deze elektrische brandstofpomp van Plus equipment aangeboden door smeerolieonline geeft ca 100 liter per minuut. De brandstofpomp van Piusi is zelfaanzuigend en heeft een zogenaamde by-pass klep, en is voorzien van een aan en uit schakelaar. De brandstofpomp heeft een thermische beveiliging en een ingebouwd filter. De brandstofpomp is geschikt voor het verpompen van dieselolie, de aansluitingen op de brandstofpomp zijn 1" binnendraad. Vol..
  vanaf €447,70 Excl. BTW: €370,00
 • Elektrische brandstofpomp 40 liter per minuut 24 volt
  Deze elektrische piusi panther zelfaanzuigende brandstofpomp van Plus equipment aangeboden door smeerolieonline is zelfaanzuigend en uitgevoerd met een by-passklep. De brandstofpomp is voorzien van 2 meter aansluitkabel met accuklemmen en een aan en uit schakelaar. De brandstofpomp kan gebruikt worden voor dieselolie te verpompen met een maximaal capaciteit van 40 liter. Tevens is de brandstofpomp voorzien van een handige draa..
  vanaf €192,39 Excl. BTW: €159,00
 • Elektrische brandstofpomp 56 liter per minuut 230 volt
  Deze elektrische piusi panther 56 zelfaanzuigende brandstofpomp van Plus equipment aangeboden door smeerolieonline is zelfaanzuigend en uitgevoerd met een by-passklep. De brandstofpomp is voorzien van een aan / uit schakelaar die thermisch beveiligd is. De brandstofpomp is voorzien van een ingebouwd filter en kan gebruikt worden voor dieselolie te verpompen met een maximaal capaciteit van 56 liter. Voldoet aan de eisen van :&nbs..
  vanaf €199,65 Excl. BTW: €165,00
 • Elektrische brandstofpomp 72 liter per minuut 230 volt
  Deze elektrische piusi panther 72 zelf aanzuigende brandstofpomp van Plus equipment aangeboden door smeerolieonline is zelf aanzuigend en uitgevoerd met een by passklep. De brandstofpomp is voorzien van een aan  uit schakelaar die thermisch beveiligd is. De brandstofpomp is voorzien van een ingebouwd filter en kan gebruikt worden voor dieselolie te verpompen met een maximaal capaciteit van 72 liter. Voldoet aan de eisen van :  ..
  vanaf €254,10 Excl. BTW: €210,00
 • Hevelpomp handbediend geschikt voor motorolie en diesel olie
  Deze hevelpomp handbediend van Plus equipment aangeboden door smeerolieonline is van metaal en heeft een gebogen uitloop die draaibaar is tegen het lekken na het pompen. De hevelpomp heeft een opbrengst van 0,45 liter per volledige slag. De hevelpomp is eenvoudig aan te sluiten met een 2" bondelring en voorzien van een telscopische zuigbuis die te gebruiken is voor vaten met een inhoud van 50 tot en met 205 liter.  u kunt h..
  vanaf €25,41 Excl. BTW: €21,00
 • Roterende vatpomp voor 50 tot 205 liter vaten
  Deze handbediende roterende vatpomp van Plus equipment aangeboden door smeeorlieonline heeft een gebogen uitloop, 2" verstelbare bondelaansluiting, telescopische zuigbuis en is geschikt voor 50 tot 205 liter vaten. De roterende handbediende vatpomp is te gebruiken voor motorolie en dieselolie. De opbrengst is 0,3 liter per omwenteling. u kunt hier ook motorolie kopen ..
  vanaf €49,01 Excl. BTW: €40,50
 • Verloop adapter voor handbediende pompen voor kunststof vaten met een aansluiting van 51 mm tri-sure
  Deze kunststof adapter van Plus equipment aangeboden door smeerolieonline is er voor de handbediende hevelpompen te kunnen plaatsen op een kunstof vat met een 2" binnendraad maat van 51 mm meestal is dit ruitensproeiervloeistof. u kunt hier ook de ruitensproeiervloeistof kopen ..
  vanaf €17,55 Excl. BTW: €14,50
 • Verloop adapter voor handbediende pompen voor kunststof vaten met een aansluiting van 61 mm binnendraad
  Deze kunststof adapter van Plus equipment aangeboden door smeerolieonline is er voor de handbediende hevelpompen te kunnen plaatsen op een kunstof vat met een binnendraad maat van 61 mm, meestal is dit ruitensproeiervloeistof. u kunt hier ook de ruitensproeiervloeistof kopen ..
  vanaf €17,55 Excl. BTW: €14,50
 • Vloeistofmeter 3 cijferig telwerk
  Deze vloeistofmeter met een 3 cijferige telwerk van Plus equipment aangeboden door smeerolieonline van het merk Piusi is een mechanisch telwerk en geschikt voor dieselolie. Het telwerk heeft een 3 cijferig terugstelbaar telwerk en is voorzien van 6 cijferig totaaltelwerk. De doorstroom capaciteit van dit telwerk is 20 - 120 liter per minuut. Het telwerk is bestand tegen een maximale werkdruk van 10 bar. De aansluitingen van de..
  vanaf €151,25 Excl. BTW: €125,00
 • Vloeistofmeter 4 cijferig telwerk
  Deze Piusi vloeistofmeter met een 4 cijferig telwerk van Plus equipment aangeboden door smeerolieonline heeft een vier cijferig mechanisch telwerk welke weer op nul gezet kan worden De totaalteller van deze vloeistofmeter is 6 cijferig. De vloeistofmeter is te gebruiken voor diesel en heeft een doorstroomcapaciteteit van 20 -120 liter per minuut. De maximale werkdruk van deze vloeistofmeter is 10 bar. De vloeistofmeter is voorzien van 1" bin..
  vanaf €214,13 Excl. BTW: €176,97

Smeerolieonline bied u hier diverse artikelen van Plus equipment aan voor het op en overslaan cq tanken van brandstoffen.

 
Smeerolieonline.nl © 2018