Bosch

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
 • Bosch superfit montage pasta
  Deze montage pasta wordt gebruikt bij het herstellen van trommelremmen of schijfremmen en wordt ook als gewoon smeermiddel gebruikt. Er zijn verschillende vergelijkbare producten te verkrijgen waarvan Super fit montage pasta van Bosch er een is die zich van de andere onderscheid. Bosch superfit montage pasta is een metaalvrij smeermiddel met een lange levensduur. Voldoet aan de eisen : * Montagepasta * Metaalvrij ..
  €36,54
  Excl. BTW: €30,20
 • Remvloeistof dot 4
  Bosch remvloeistof DOT 4 is geschikt voor recentere voertuigen. Bosch remolie biedt een hoog kookpunt wat resulteerd in een betere veiligheid. Tevens is deze remolie mengbaar met andere remvloeistoffen na sae J 1703 alsmede FMVSS 571.116. Deze remolie van Bosch voldoet aan alle voorschriften van constructeurs van remmen en bied zelfs nog een smerende en corrosie beschermende werking. Voldoet aan de eisen van : * Remolie dot 4 * R..
  €9,44
  Excl. BTW: €7,80
 • Remvloeistof ENV6
  Bosch remvloeistof ENV 6 kan in plaats van om de gebruikelijke 2 jaar, slechts elke 3 jaar ververst worden. De remvloeistof ENV6 gaat niet alleen langer mee, het heeft ook een hoger kookpunt van 185 graden met deze waarden heeft de remolie ENV6  een hoger kookpunt dan de huidige DOT4 en DOT4 remvloeistoffen. Het hoge kookpunt van ENV6 verlaagt de kans op dampbelvorming en fading tot 50 procent. Het heeft een lagere viscositeit en het smee..
  €15,73
  Excl. BTW: €13,00
Smeerolieonline.nl © 2020