Aanbiedingen
Meest gekocht

Auto poetsmiddelen

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Auto shampoo
  Deze auto shampoo van MPM aangeboden door smeerolieonline is een sterk geconcentreerde autoshampoo met een grote reinigingskracht. Deze autoshampoo lost snel vuil op, reinigt grondig en tast lak rubber en kunstof niet aan. Deze autoshampoo is ook te gebruiken in hogedrukreiniger   productblad voor deze auto shampoo  veiligheidsblad voor deze auto shampoo   u kunt hier ook de motorolie kopen&nbs..
  vanaf €2,06 Excl. BTW: €1,70
 • Auto shampoo met wax 20 liter
  Deze door smeerolieonline aangeboden auto shampoo van Kenotek is verrijkt met was. Deze autoshampoo is een kwalitatieve diepglans shampoo met een zelfdrogend effect. Deze autoshampoo werkt daardoor tijdsbesparend en is zeer zacht voor de handen. De shampoo laat heeft eengename geur door een toegevoegd parfum. Deze autoshampoo is ideaal voor het manueel wassen van voertuigen u kunt hier ook motorolie kopen ..
  vanaf €96,20 Excl. BTW: €79,50
 • Auto wax (80) 20 liter
  Auto wax 80 van Kenotek aangeboden door smeerolieonline geeft een mooie diepe glans aan de lak van voertuigen. De topwax is ideaal als het voertuig net is gewassen en daarna beneveld word met topwax 80 van kenotek. Als het voertuig behandeld is met Topwax 80 van Kenotek zullen de volgende wasbeurten eenvoudiger zijn omdat vuil minder goed hecht aan het lakwerk. De verdunning van Topwax 80 staat aangegeven op het etiket Voldoet a..
  vanaf €102,55 Excl. BTW: €84,75
 • Bumper en Trim gel 325 ML
  Deze bumper en trim gel van Autoglym aangeboden door smeerolieonline is voor het poetsen van de kunststoffen aan de buitenkant van de auto. Het is uitstekend te gebruiken voor het poetsen van plastic, rubberen vinyl. Toepasbaar op : * Gegoten kunststof bumpers * Grilles * Behuizingen van spiegels * Lijsten * Bekledng van de wielkuip * Portiergrepen * Vinyl daken * Rubberen bumpers * Spoilers * Spatlappen  veiligheidsblad vo..
  vanaf €19,97 Excl. BTW: €16,50
 • Interieurreiniger 400 ml
  Deze interieurreiniger van MPM is een universeel toepasbaar product op schuimbasis voor optimale reiniging van het interieur van een auto, huishouden, boot, enz.  deze door smeerolieonline aangeboden interieurreiniger verwijdert eenvoudig vet, olie en teer deze interieurreiniger is zeer geschikt voor het reinigen van zwaar vervuilde autoruiten.   productblad voor deze interieurreiniger  veiligheidsb..
  vanaf €5,38 Excl. BTW: €4,45
 • Papierrol 3 laags
  Deze papierrol 3 laags pluisvrij van Kenotek is een supersterk verlijmd papier. De papierrol is 3 laags en pluisvrij en ideaal voor een intensieve reiniging. DE rol bevat 1000 vellen en is 36 centimeter breed. eigenschappen : * 3 laags * 1000 vel * 36 cm breed * 1000 vellen u kunt hier ook koelvloeistof kopen   ..
  vanaf €59,29 Excl. BTW: €49,00
 • Papierrol 350 mtr bij 22 cm 6 rollen
  De door smeerolieonline aangeboden midi rol hoogwit poetspapier van MPM zit op een rol van 350 meter. Deze papierrol is geschikt voor dispensers met een hoogte van minimaal 22 cm.   productblad voor dit papier   u kunt hier ook  motorolie kopen ..
  vanaf €10,50 Excl. BTW: €8,68
 • Poetsdoeken badstof
  Deze badstof poetsdoeken aangeboden door smeerolieonline zijn uitermate geschikt voor het poetsen van de auto, boot en motorfiets. Tevens kunt u de poetsdoeken gebruiken om diverse onderdelen van de auto, boot of motorfiets schoon te maken. u kunt hier ook motorolie kopen ..
  vanaf €29,95 Excl. BTW: €24,75
 • Polijst en was 5 liter
  Deze polijst en was formule 20 van Kenotek aangeboden door smeerolieonline is bestemd voor het behandelen van nieuwe dan wel vrijwel nieuwe lakken. Deze polish en wax is eenvoudig te verwerken, het geeft een mooie glans aan de lak van het motorvoertuig, motorfiets, vrachtwagen of vaartuig voldoet aan de eisen van : * wax * polish * autowas * polijst middel * formule 20 veiligheidsblad voor deze poli..
  vanaf €65,95 Excl. BTW: €54,50
 • Raamreiniger in spuitbus 500 ml
  Deze raamreiniger van 3M aangeboden door smeerolieonline is ideaal voor het schoomaken van de autoruiten tevens is het te gebruiken voor het reinigen van vinyl bekleding en spiegels. u kunt hier ook ruitensproeiervloeistof kopen   ..
  vanaf €17,55 Excl. BTW: €14,50
 • Roterende luchtspuit voor interieur reiniging
  Met deze roterende luchtspuit aangeboden door smeerolieonline van Kenotek maakt u envoudig de bekleding van uw auto of boot schoon. Deze roterende luchtspuit blaast ook het stof uit de naden van de bekleding. u kunt hier ook motorolie kopen ..
  vanaf €168,19 Excl. BTW: €139,00
 • Vrachtwagen shampoo
  Deze vrachtwagen shampoo van MPM aangeboden door smeerolieonline en is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van vrachtwagens en andere zware voertuigen. De shampoo is ook toepasbaar voor het reinigen van dekzeilen en kunststof.  ook is de shampoo geschikt voor gebruik in borstelwasmachines. eigenshappen : * Weekt olie los * weekt vet los * weekt roet los * Verwijdert wegenvuil en wegenzout los ..
  vanaf €3,03 Excl. BTW: €2,50
 • Velgenreiniger met zuur
  Deze velgenzuur met zuur van Kenotek aangeboden door smeerolieonline is een reinigingsmiddel voor de velgen. Deze velgenreiniger met zuur is op basis van ABF zuur en geeft geen hinderlijke geur af bij gebruik. Vernevel het velgenreiniger zuur op het te reinigen oppervlak en spoel het gereinigde oppervlak goed af met water of een hoge drukspuit, Bij gebruik van deze velgenreiniger met zuur wordt sterk aangeraden om vloeistof dichte ..
  vanaf €95,59 Excl. BTW: €79,00
 • Velgenreiniger zuurvrij
  Deze velgenreiniger zuurvrij van Kenotek aangeboden door smeerolieonline is een sterk geconcentreerde alkalische zuurvrije velgenreiniger. De velgenreiniger dient vernevelt te worden op het te reinigen oppervlak. De velgenreiniger dient u kort in te laten weken en daarna afspoelen met bij voorkeur een hoge druk reiniger. Bij het manueel reinigen met deze velgenreiniger wordt sterk aangeraden om vloeistof dichte handschoenen te..
  vanaf €96,20 Excl. BTW: €79,50

De door smeerolieonline aangeboden autopoetsmiddelen van MPM international oil company, Autoglym en Kenotek bestaat uit poetsmiddelen schoonmaakmiddelen, autoshampoo, en gereedschappen om deze producten te kunnen verwerken. 

Smeerolieonline.nl © 2018