Aanbiedingen
Meest gekocht

Auto poetsmiddelen

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Auto wax 80 20 liter
  Kenotek auto wax 80 Auto wax geeft een mooie diepe glans aan de lak van voertuigen. De top auto wax 80 is ideaal als het voertuig net is gewassen en daarna beneveld word met topwax 80 van. Als het voertuig behandeld is met topwax 80 zullen de volgende wasbeurten eenvoudiger zijn omdat vuil minder goed hecht aan het lakwerk. De verdunning van topwax 80 staat aangegeven op het etiket. Deze auto wax is zowel voor professioneel..
  vanaf €102,55 Excl. BTW: €84,75
 • Autoshampoo
  MPM autoshampoo Deze autoshampoo is sterk geconcentreerde met een grote reinigingskracht. De autoshampoo lost snel vuil op, reinigt grondig en tast lak rubber en kunstof niet aan. Deze autoshampoo is ook te gebruiken in hogedrukreiniger. productblad voor deze auto shampoo  veiligheidsblad voor deze auto shampoo u kunt hier ook de motorolie kopen  ..
  vanaf €2,09 Excl. BTW: €1,73
 • Autoshampoo met wax
  Kenotek autoshampoo met wax Deze autoshampoo is verrijkt met wax. Deze autoshampoo is een kwalitatieve diepglans autoshampoo met een zelfdrogend effect. Deze autoshampoo werkt daardoor tijdsbesparend en is zeer zacht voor de handen. De shampoo laat heeft eengename geur door een toegevoegd parfum. Deze autoshampoo is ideaal voor het manueel wassen van voertuigen u kunt hier ook motorolie kopen ..
  vanaf €96,20 Excl. BTW: €79,50
 • Badstof poetsdoeken
  Kentotek badstof poetsdoeken Deze badstof poetsdoeken aangeboden door smeerolieonline zijn uitermate geschikt voor het poetsen van de auto, boot en motorfiets. Tevens kunt u de poetsdoeken gebruiken om diverse onderdelen van de auto, boot of motorfiets schoon te maken. u kunt hier ook motorolie kopen ..
  vanaf €29,95 Excl. BTW: €24,75
 • Bumper en Trim gel 325 ML
  Autoglym bumper en trim gel Deze bumper en trim gel is voor het poetsen van de kunststoffen aan de buitenkant van de auto. Het is uitstekend te gebruiken voor het poetsen van plastic, rubberen vinyl. Toepasbaar op : * Gegoten kunststof bumpers * Grilles * Behuizingen van spiegels * Lijsten * Bekledng van de wielkuip * Portiergrepen * Vinyl daken * Rubberen bumpers * Spoilers * Spatlappen  veiligheidsblad voor deze b..
  vanaf €19,97 Excl. BTW: €16,50
 • Interieurreiniger auto
  MPM interieurreinger auto De interieurreiniger is universeel toepasbaar op schuimbasis voor optimale reiniging van het interieur van een auto, huishouden, boot, enz. deze interieurreiniger verwijdert eenvoudig vet, olie en teer deze interieurreiniger is zeer geschikt voor het reinigen van zwaar vervuilde autoruiten. productblad voor deze interieurreiniger  veiligheidsblad voor deze interieurreiniger koop hi..
  vanaf €5,89 Excl. BTW: €4,87
 • Papierrol 350 mtr bij 22 cm 6 rollen
  MPM papierrol wit Midi rol hoogwit poetspapier op een rol van 350 meter. Deze papierrol is geschikt voor dispensers met een hoogte van minimaal 22 cm. productblad voor dit papier   u kunt hier ook  motorolie kopen ..
  vanaf €10,50 Excl. BTW: €8,68
 • Polish en was 5 liter
  Kenotek polish en wax  Deze polish en wax is bestemd voor het behandelen van nieuwe dan wel vrijwel nieuwe lakken. Deze polish en wax is eenvoudig te verwerken, het geeft een mooie glans aan de lak van het motorvoertuig, motorfiets, vrachtwagen of vaartuig Voldoet aan de eisen van : * wax * polish * autowas * polijst middel * formule 20 veiligheidsblad voor deze polish en wax u ..
  vanaf €87,73 Excl. BTW: €72,50
 • Raamreiniger in spuitbus 500 ml
  3M raamreiniger Deze raamreiniger is ideaal voor het schoomaken van de autoruiten tevens is het te gebruiken voor het reinigen van vinyl bekleding en spiegels. u kunt hier ook ruitensproeiervloeistof kopen   ..
  vanaf €17,55 Excl. BTW: €14,50
 • Roterende luchtspuit voor interieur reiniging
  Kenotek roterende luchtspuit Met deze roterende luchtspuit maakt u envoudig de bekleding van uw auto of boot schoon. Deze roterende luchtspuit blaast ook het stof uit de naden van de bekleding. u kunt hier ook motorolie kopen ..
  vanaf €168,19 Excl. BTW: €139,00
 • Velgenreiniger met zuur
  Kenotek velgenreiniger met zuur Velgenreiniger met zuur is een reinigingsmiddel voor de velgen. De velgenreiniger met zuur is op basis van ABF zuur en geeft geen hinderlijke geur af bij gebruik. Vernevel het velgenreiniger zuur op het te reinigen oppervlak en spoel het gereinigde oppervlak goed af met water of een hoge drukspuit, Bij gebruik van deze velgenreiniger met zuur wordt sterk aangeraden om vloeistof dichte handschoenen..
  vanaf €95,59 Excl. BTW: €79,00
 • Velgenreiniger zuurvrij
  Kentotek velgenreiniger zuurvrij De velgenreiniger zuurvrij is een sterk geconcentreerde alkalische zuurvrije velgenreiniger. De velgenreiniger dient vernevelt te worden op het te reinigen oppervlak daarna kort in te laten weken en afspoelen met bij voorkeur een hoge druk reiniger. Bij het manueel reinigen met deze velgenreiniger zuurvrij wordt sterk aangeraden om vloeistof dichte handschoenen te dragen. u kunt hier ook ..
  vanaf €96,20 Excl. BTW: €79,50
 • Vrachtwagen shampoo
  MPM vrachtwagen shampoo Deze vrachtwagen shampoo is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van vrachtwagens, trucks en andere zware voertuigen. De vrachtwagen shampoo is ook toepasbaar voor het reinigen van dekzeilen en kunststof. Ook is deze truckshampoo geschikt voor gebruik in borstelwasmachines. Eigenshappen : * Weekt olie los * Weekt vet los * Weekt roet los * Verwijdert wegenvuil en we..
  vanaf €3,09 Excl. BTW: €2,55
 • Werkplaats papierrol 3 laags
  Kenotek werkplaats papierrol 3 laags blauw Deze papierrol 3 laags pluisvrij van Kenotek is een supersterk verlijmd papier. De papierrol is 3 laags en pluisvrij en ideaal voor een intensieve reiniging. De rol bevat 1000 vellen en is 36 centimeter breed. Voldoet aan de eisen van : * 3 laags * 1000 vel * 36 cm breed * 1000 vellen u kunt hier ook koelvloeistof kopen   ..
  vanaf €59,29 Excl. BTW: €49,00

De door smeerolieonline aangeboden autopoetsmiddelen van MPM international oil company, Autoglym en Kenotek bestaat uit poetsmiddelen schoonmaakmiddelen, autoshampoo, en gereedschappen om deze producten te kunnen verwerken. 

Smeerolieonline.nl © 2018