Aanbiedingen
Meest gekocht

Auto poets middelen

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Badstof poetsdoeken
  Kentotek badstof poetsdoeken Deze badstof poetsdoeken aangeboden door smeerolieonline zijn uitermate geschikt voor het poetsen van de auto, boot en motorfiets. Tevens kunt u de poetsdoeken gebruiken om diverse onderdelen van de auto, boot of motorfiets schoon te maken. U kunt hier ook autoshampoo kopen. ..
  vanaf €29,95 Excl. BTW: €24,75
 • Bumper en Trim gel 325 ML
  Autoglym bumper en trim gel Deze bumper en trim gel is voor het poetsen van de kunststoffen delen aan de buitenkant van de auto. Het is uitstekend te gebruiken voor het poetsen van plastic, rubber en vinyl. Toepasbaar op : * Gegoten kunststof bumpers * Grilles * Behuizingen van spiegels * Lijsten * Bekleding van de wielkuip * Portiergrepen * Vinyl daken * Rubberen bumpers * Spoilers * Spatlappen  veiligheidsblad voo..
  vanaf €19,97 Excl. BTW: €16,50
 • Hoogglans beschermer
  Kenotek hoogglans beschermer Kenotek protector is een zeer geconcentreerde hoogglans beschermer. De hoogglans beschermer biedt een langdurige bescherming  van al uw koetswerk en kunststoffen. Door de hoge conserveringsgraad werkt de protector lak vernieuwend en biedt het een langdurige bescherming tegen strooizout, insectenresten, vogelpoep en UV-straling.  Gebruik: De Kenotek hoogglans beschermer aanbrengen..
  vanaf €21,96 Excl. BTW: €18,15
 • Leather Cream
  Kenotek leather cream Leather cream reinigt grondig het leder, geeft voeding en beschermt langdurig. Door toevoeging aan de leather cream van uitsluitend kwalitatief hoogwaardige grondstoffen beschermt de ledercrème uw leder tegen vlekken en vernieuwt verweerd leder. Gebruiksaanwijzing: U dient de fles goed te schudden voor gebruik.  Bij voorkeur eerst testen op een klein onopvallend stukje leder om kleurv..
  vanaf €17,36 Excl. BTW: €14,35
 • Leer en vinyl verzorging 20 liter can
  Kenotek leer en vinyl verzorger Leer en vinyl verzorger hernieuwt kunststof en leder. Het verzorgingsmiddel gelijkmatig innevelen en licht openwrijven. Laat vervolgens de leer en vinyl condioner opdrogen. Als het niet het glanzende resultaat geeft wat u wenst nawrijven met een pluisvrije doek of poetspapier. LET OP :  Leer en vinyl verzorger mag nooit gebruikt worden op het stuurwiel en pedalen.   ..
  vanaf €176,06 Excl. BTW: €145,50
 • Polish en wax
  Kenotek polish en wax Polish en wax is uitermate geschikt voor het verwijderen van kleine krasjes uit onder andere autolak. Na het poetsen blijft er tevens een mooie glans van de lak achter. Deze polish en was geeft hierbuiten ook nog een hoogwaardige bscherming aan de lak. Polish en was kan handmatig en machinaal gebruikt worden. Gebruik van polish en wax : Schud de fles goed voor dat u begint, daarna de polish en was aanbreng..
  vanaf €101,22 Excl. BTW: €83,65
 • Showroom wax
  Kenotek showroom shine (wax) Deze showroom wax is eenvoudig aan te brengen nadat de auto gewassen en droog is. Deze was kunt u vernevelen of aanbrengen en uitpoetsen met bij voorkeur een microvezel doek. De showroom shine verwijderd vingerafdrukken en stof en geeft een mooie diepe glans aan het lakwerk van automobielen, weg motoren en bijvoorbeeld boten. Showroom shine is ook nog eens anti statisch. Deze wax is ideaal wanneer u het v..
  vanaf €9,50 Excl. BTW: €7,85
 • Werkplaats papierrol 3 laags
  Kenotek werkplaats papierrol 3 laags blauw Deze papierrol 3 laags pluisvrij van Kenotek is een supersterk verlijmd papier. De papierrol is 3 laags, pluisvrij en ideaal voor een intensieve reiniging. De rol bevat 1000 vellen en is 36 centimeter breed. Voldoet aan de eisen van : * 3 laags * 36 cm breed * 1000 vellen U kunt hier ook koelvloeistof kopen   ..
  vanaf €59,29 Excl. BTW: €49,00
 • Papierrol 300 meter bij 22 cm 6 rollen
  Papierrol 22 cm x 300 meter Deze witte papierrol heeft een lengte van 300 meter en een breedte van 22 cm. ..
  vanaf €79,50 Excl. BTW: €65,70

Poetsmiddelen

Smeerolieonline is een officiele dealer van onder andere Kenotek. Kenotek heeft een uitgebreid assortiment aan poets en reinigings middelen voor automobielen. Deze producten zijn bestemd voor wasstraten en autopoets bedrijven maar ook leveren wij aan particulieren en hobbyisten. 

 

Smeerolieonline.nl © 2019