Aanbiedingen
Meest gekocht

Auto poets producten

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Badstof poetsdoeken
  Kentotek badstof poetsdoeken Deze badstof poetsdoeken aangeboden door smeerolieonline zijn uitermate geschikt voor het poetsen van de auto, boot en motorfiets. Tevens kunt u de poetsdoeken gebruiken om diverse onderdelen van de auto, boot of motorfiets schoon te maken. u kunt hier ook motorolie kopen ..
  vanaf €29,95 Excl. BTW: €24,75
 • Bumper en Trim gel 325 ML
  Autoglym bumper en trim gel Deze bumper en trim gel is voor het poetsen van de kunststoffen aan de buitenkant van de auto. Het is uitstekend te gebruiken voor het poetsen van plastic, rubberen vinyl. Toepasbaar op : * Gegoten kunststof bumpers * Grilles * Behuizingen van spiegels * Lijsten * Bekledng van de wielkuip * Portiergrepen * Vinyl daken * Rubberen bumpers * Spoilers * Spatlappen  veiligheidsblad voor deze b..
  vanaf €19,97 Excl. BTW: €16,50
 • Polish en wax
  Kenotek polish en wax Polish en wax is uitermate geschikt voor het verwijderen van klien krasjes uit onder andere autolak. Na het peotsen blijft er tevens een mooie glans van de lak achter. Deze polish en was geeft hierbuiten ook nog een hoogwaardige bscherming aan de lak. Polish en was kan handmatig en machinaal gebruikt worden. Gebruik van polish en wax : Schud de fles goed voor dat u begint, daarna de polishen was aanbrengen met ..
  vanaf €101,22 Excl. BTW: €83,65
 • Werkplaats papierrol 3 laags
  Kenotek werkplaats papierrol 3 laags blauw Deze papierrol 3 laags pluisvrij van Kenotek is een supersterk verlijmd papier. De papierrol is 3 laags en pluisvrij en ideaal voor een intensieve reiniging. De rol bevat 1000 vellen en is 36 centimeter breed. Voldoet aan de eisen van : * 3 laags * 1000 vel * 36 cm breed * 1000 vellen u kunt hier ook koelvloeistof kopen   ..
  vanaf €59,29 Excl. BTW: €49,00
 • Papierrol 300 meter bij 22 cm 6 rollen
  Papierrol 22 cm x 300 meter Deze witte papierrol heeft een lengte van 300 meter en een breedte van 22 cm de kleur is wit. ..
  vanaf €79,50 Excl. BTW: €65,70

Smeerolieonline is een officiele dealer van onder andere Kenotek. Kenotek heeft een uitgebreid assortiment aan poets en reinigings middelen voor automobielen. Deze producten zijn bestemd voor wasstraten en autopoets bedrijven maar ook leveren wij aan particulieren en hobbyisten. 

 

Smeerolieonline.nl © 2019