Aanbiedingen
Meest gekocht

Auto poets middelen

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Autoglym bumper en trim gel
  Deze bumper en trim gel is voor het poetsen van de kunststoffen delen aan de buitenkant van de auto. Het is uitstekend te gebruiken voor het poetsen van plastic, rubber en vinyl. De bumper en trim gel wordt geleverd in een fles van 325 ML. Toepasbaar op : * Gegoten kunststof bumpers * Grilles * Behuizingen van spiegels * Lijsten * Bekleding van de wielkuip * Portiergrepen * Vinyl daken * Rubberen bumpers * Spoilers * Spatlappe..
  vanaf €19,97 Excl. BTW: €16,50
 • Kenotek badstof poetsdoeken 10 kilo
  Deze badstof poetsdoeken zijn uitermate geschikt voor het poetsen van de auto, boot en motorfiets. Tevens kunt u de poetsdoeken gebruiken om diverse onderdelen van de auto, boot of motorfiets schoon te maken. U kunt hier ook autoshampoo kopen. ..
  vanaf €29,95 Excl. BTW: €24,75
 • Kenotek blue brilliant polish
  Deze blue brilliant polish heeft een 3 in 1 werking. Deze waxdroger zorgt er voor dat het oppervlakte droogt, een glans krijgt en zorgt voor een goede lakbescherming. Men kan de polish in koud of warm water aanbrengen. De vloeistof moet worden gedoseerd in het laatste spoelwater voor de beste hechtenis.  Voldoet aan de eisen van: * Kenotek * Blue brilliant polish * Drooghulp * Glansversterkend * Waxdroger * Dosering 10-20 m..
  vanaf €6,17 Excl. BTW: €5,10
 • Kenotek brilliant wash
  Brilliant wash autoshampoo van Kenotek is een kwalitatieve diep glans shampoo.   Door het zelfdrogend effect is het een tijdbesparende shampoo.  Deze autoshampoo is zeer zacht voor de handen en en heeft een aangenaam parfum. Deze brilliant wash is een gebruiksklaar product. Gebruiksaanwijzing: Doseer 2 dopjes in een emmer lauw water. Was de gehele auto, spoel na en droog af. ..
  vanaf €5,06 Excl. BTW: €4,18
 • Kenotek hoogglans beschermer
  Deze hoogglans beschermer is zeer geconcentreerd. De hoogglans beschermer biedt een langdurige bescherming van al uw koetswerk en kunststoffen. Door de hoge conserveringsgraad werkt de protector lak vernieuwend en biedt het een langdurige bescherming tegen strooizout, insectenresten, vogelpoep en UV-straling.  Gebruik: De Kenotek hoogglans beschermer aanbrengen door middel van een schuim dosator, waxboog of manueel...
  vanaf €21,96 Excl. BTW: €18,15
 • Kenotek leather cream
  Leather cream reinigt grondig het leder, geeft voeding en beschermt langdurig. Door toevoeging aan de leather cream van uitsluitend kwalitatief hoogwaardige grondstoffen beschermt de ledercrème uw leder tegen vlekken en vernieuwt verweerd leder. Gebruiksaanwijzing: U dient de fles goed te schudden voor gebruik.  Bij voorkeur eerst testen op een klein onopvallend stukje leder om kleurvastheid te controleren. B..
  vanaf €17,36 Excl. BTW: €14,35
 • Kenotek leerverzorging
  Leer en vinyl verzorger hernieuwt kunststof en leder. Het verzorgingsmiddel gelijkmatig innevelen en licht openwrijven. Laat vervolgens de leer en vinyl conditioner opdrogen. Als het niet het glanzende resultaat geeft wat u wenst nawrijven met een pluisvrije doek of poetspapier. LET OP :  Leer en vinyl verzorger mag nooit gebruikt worden op het stuurwiel en pedalen.   ..
  vanaf €8,80 Excl. BTW: €7,27
 • Kenotek papierrol 3 laags
  Deze papierrol 3 laags pluisvrij is een supersterk verlijmd papier. De papierrol is ideaal voor een intensieve reiniging. De rol bevat 1000 vellen en is 36 centimeter breed. Voldoet aan de eisen van : * 3 laags * 36 cm breed * 1000 vellen U kunt hier ook koelvloeistof kopen   ..
  vanaf €59,29 Excl. BTW: €49,00
 • Kenotek polish en wax
  Polish en wax is uitermate geschikt voor het verwijderen van kleine krasjes uit onder andere autolak. Na het poetsen blijft er tevens een mooie glans van de lak achter. Deze polish en was geeft hierbuiten ook nog een hoogwaardige bscherming aan de lak. Polish en was kan handmatig en machinaal gebruikt worden. Gebruik van polish en wax : Schud de fles goed voor dat u begint, daarna de polish en was aanbrengen met een poetspad ..
  vanaf €101,22 Excl. BTW: €83,65
 • Kenotek showroom wax
  Deze showroom wax is eenvoudig aan te brengen nadat de auto gewassen en droog is. Deze was kunt u vernevelen of aanbrengen en uitpoetsen met bij voorkeur een microvezel doek. De showroom shine verwijderd vingerafdrukken en stof en geeft een mooie diepe glans aan het lakwerk van automobielen, weg motoren en bijvoorbeeld boten. Showroom shine is ook nog eens anti statisch. Deze wax is ideaal wanneer u het voer of vaartuig snel wil laten g..
  vanaf €9,50 Excl. BTW: €7,85
 • Kenotek papierrol 300 meter bij 22 cm 6 rollen
  Deze witte papierrol heeft een lengte van 300 meter en een breedte van 22 cm. ..
  vanaf €79,50 Excl. BTW: €65,70

Poetsmiddelen

Smeerolieonline is een officiele dealer van onder andere Kenotek. Kenotek heeft een uitgebreid assortiment aan poets en reinigings middelen voor automobielen. Deze producten zijn bestemd voor wasstraten en autopoets bedrijven maar ook leveren wij aan particulieren en hobbyisten. 

 

Smeerolieonline.nl © 2020