Argos oil

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
 • Argos 10w40
  Motorfiets motorolie 10w40 half semi synthetisch voor viertakt motoren. Deze tweewieler motorolie 10w40 is in te zetten voor normaal en intensief gebruik. De motorolie 10w40 4T heeft een versterkte samenstelling met extreme pressure additieven voor versnellingsbakken. De speciale samenstelling van deze motorolie 10w40 4T voorkomt slippen van natte koppelingen en verzekert een uitstekende reinigende en dispergerende werkin..
  €3,53
  Excl. BTW: €2,92
 • Argos 68 mineraal
  Tandwielkast olie 68 met een topkwaliteit aan ep additieven en met een uitstekende thermische stabiliteit en een hoog belasting vermogen. De samenstelling van deze tandwielkastolie 68 zorgt voor een uitstekende bescherming tegen corrosie en heeft uitstekende antischuim eigenschappen en oxidatieweerstand. De geavanceerde ep additieven van deze tandwielkast olie 68 zorgen niet alleen voor een hoge belastbaarheid, maar zijn ontwo..
  €2,82
  Excl. BTW: €2,33
 • Argos antivries longlife
  Antivries longlife is een antivries op basis van mono ethyleenglycol met organische corrosie inhibitoren voor watergekoelde verbrandingsmotoren. Door gebruik van dit antivries wordt het kookpunt van het koelwater verhoogt en het vriespunt verlaagd. Bovendien voorkomt antivries LL kalkafzetting in het koelsysteem en worden ook motoren met aluminium onderdelen beschermd tegen corrosie. Deze antivries LL bevat geen nitriet, amines of fosfa..
  €3,29
  Excl. BTW: €2,72
 • Argos dot 4
  Remvloeistof dot 4 is bestemd voor hydraulische remsystemen. De samenstelling van de remolie biedt een hoge chemische stabiliteit, een uitstekende weerstand tegen residuvorming, een zeer goede oxidatiestabiliteit, en is compatibel met alle materialen binnen het remcircuit. Deze remvloeistof dot 4 is geschikt voor alle hydraulische remcircuits, voor zowel trommelremmen als schijfremmen, waarbij de fabrikant een remvlo..
  €4,28
  Excl. BTW: €3,54
 • Argos dot 4 LV
  Remvloeistof dot 4 LV is een speciale hoogwaardige remolie van het hoogste dot 4 niveau. De prestaties van deze remvloeistof met extreem lage viscositeit is uitstekend voor gebruik bij lage temperaturen. De remvloeistof heeft superieure geavanceerde technologieën voor het gebruik bij een remcombinatie in lijn met een extreem lage viscositeit. De basisolie van het systeem garandeert een veilige toepassing voor alle se..
  €5,09
  Excl. BTW: €4,21
 • Argos hydraulische olie 15 optifood INS H1
  Hydraulische olie optifood aw-p 15 is een synthetische hydraulische olie op basis van een mix van polyalpha olefinen in combinatie met de laatst mogelijke additieven technologie voor extreme pressure en anti slijtage. Deze hydraulische olie 15 is speciaal ontwikkeld voor de levensmiddelen industrie en farmaceutische industrie. De hydraulische olie 15 is geregistreerd volgens INS H1 waarmee deze olie geschikt is voor incide..
  €13,25
  Excl. BTW: €10,95
 • Argos hydraulische olie 22 optifood halal, kosher en NSF H1
  Hydraulische olie 22 optifood is een hoogwaardige hydraulische olië op basis van een White Oil, speciaal ontwikkeld voor de levensmiddelenindustrie. De hydraulische olie is geregistreerd volgens NSF H1, Halal en Kosher, waarmee het geschikt is voor incidenteel contact met levensmiddelen. De hydraulische olie 22 is nagenoeg geur-, kleur- en smaakloos. De hydraulische olie 22 optifood is speciaal samengesteld voor hydraulisc..
  €6,78
  Excl. BTW: €5,60
 • Argos koelvloeistof -38 Peugeot / Citroën blauw
  Koelvloeistof LL Peugeot / Citroen -38 graden blauw van kleur is een nieuwe generatie koelvloeistof met geheel organische additieven technologie zonder amine, silicaten, nitrieten en fosfaten. Het biedt een langdurige bescherming tegen bevriezing en corrosie voor de koelsystemen van zowel benzine- als dieselmotoren. Koelvloeistof LL PSA -38 graden voldoet aan de eisen van alle belangrijke constructeurs en wordt aanbevolen voor moder..
  €2,61
  Excl. BTW: €2,16
 • Argos koelvloeistof -38 geel Volvo
  Long life koelvloeistof op basis van een mono ethyleen glycol met geheel organische additieven. Koelvloeistof -38 gaden voldoet met name aan de eisen voor moderne motoren van Volvo waar de bescherming van aluminiumlegeringen  en ijzerlegeringen bij hoge temperaturen zeer belangrijk is. Daarnaast verlengt deze koelvloeistof de levensduur van de waterpomp, radiator en thermostaat en zorgt het voor een zeer goede motorkoeling. Koelvoeistof&..
  €2,46
  Excl. BTW: €2,03
 • Argos koudontvetter
  Krachtige geconcentreerde koudontvetter is uitstekend geschikt voor het efficiënt verwijderen van paraffinewas, olieachtige en vette verontreinigingen. Het product is vrij van gehalogeneerde koolwaterstoffen. Deze ontvetter kan zowel met lagedruk nevel-spuitinstallaties als met borstels in ontvetterinstallaties gebruikt worden. Deze koudontvetter wordt gebruikt om onder andere machine onderdelen te reinigen, het is geschikt voor la..
  €3,51
  Excl. BTW: €2,90
 • Argos ruitensproeier antivries kant en klaar -20C
  Deze krachtige ruitensproeier antivries kant en klaar -20C is kant en klaar voor gebruik. De ruitensproeier vloeistof is onschadelijk voor autolakken en polycarbonaten.  Voldoet aan de eisen van : * Uitstekende reinigende werking * Betrouwbare vorstbescherming * Aangename geur * Biologische grondstoffen * Op basis van ethanol Typische standaard analyse : * Dichtheid bij 15 °C  kg/m3 - 963-967 * Kleur..
  €1,55
  Excl. BTW: €1,28
 • Argos SAE 30 HP4D monograde
  Monograde motorolie sae 30 HP4D is van hoge kwaliteit en van de nieuwste generatie. Deze monograde motorolie kan gebruikt worden voor benzine- en dieselmotoren, en is met name geschikt voor gemengde wagenparken. De monograde motorolie sae 30 is voor gebruik onder warme klimaatomstandigheden in benzinemotoren en turbodieselmotoren in personenwagens en zware trucks, zelfs bij verlengde olieverversingsintervallen. Ook is deze monograd..
  €2,90
  Excl. BTW: €2,40
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • Argos SAE 40 HP3C
  Deze reinigende monograde motorolie met een laag asgehalte is speciaal ontwikkeld voor etroit Diesel 2 takt motoren van de series 53, 71, 92 en 149, maar kan ook worden gebruikt voor smering van benzinemotoren en dieselmotoren met natuurlijke aanzuiging in warme klimaatomstandigheden, waarbij aan de API vereisten SE, SF, CC en CD-II voor motoroliën moet worden voldaan. Deze olie voldoet aan de 7SE270 specificatie van Detroit Diesel met ..
  €4,27
  Excl. BTW: €3,53
 • Argos schroefkoker vetpatroon met multigrease ep2 smeervet
  Smeervet multigrease ep2 extreme druk is een breed inzetbaar lithium ep 2 smeervet op basis van minerale olie. Door toevoeging van polymeren aan dit smeervet heeft het een uitstekende kleefkracht en waterbestendigheid verkregen. De hoogwaardige geselecteerde grondstoffen verzekeren een langere levensduur van het smeervet en te smeren onderdelen. Doorsmeervet multigrease ep2 heeft uitstekende ep eigenschappen en last dragende capaciteit, is corros..
  €5,42
  Excl. BTW: €4,48
 • Argos stuurbekrachtiging olie synthetisch
  Stuurbekrachtiging olie met een zeer hoge viscositeitsindex en een buitengewoon goede oxidatiestabiliteit, tevens heeft deze stuurbekrachtiging olie eigenschappen die roestvorming en schuimvorming tegen gaan. De olie is voorzien van een uniek wrijving verlagend additief die de slijtage verminderd en de geluidsproductie van de hydraulische pomp verlaagd. Tevens heeft deze vloeistof uitstekende eigenschappen bij lage temperaturen. is geschikt voor ..
  €6,76
  Excl. BTW: €5,59
 • Argos tandwielkast olie 150 food synthetisch
  Deze tandwielkast olie optifood PAO 150 is een hoogwaardige 100% synthetische tandwielkast olie 150 en is gefabriceerd op basis van poly alpha olefine. De tandwielkast olie 150 is speciaal ontwikkeld voor de levensmiddelenindustrie. De optifood tandwielkast olie is geregistreerd volgens: NSF H1, Halal en Kosher, waarmee deze olie geschikt is voor incidenteel contact met levensmiddelen. De tandwielkast olie is nagenoeg geur, kl..
  €8,55
  Excl. BTW: €7,07
 • Argos tandwielkast olie 220 food synthetisch
  Tandwielkast olie food pao 220  is een hoogwaardige 100% synthetische tandwielkast olie en is gefabriceerd op basis van poly alpha olefine (pao). De tandwielkast olie 220 is speciaal ontwikkeld voor de levensmiddelenindustrie. De optifood tandwielkast olie is geregistreerd volgens:  NSF H1, Halal en Kosher, waarmee deze olie geschikt is voor incidenteel contact met levensmiddelen. De tandwielkast ..
  €8,68
  Excl. BTW: €7,17
 • Argos tandwielkast olie 320 food synthetisch
  Tandwielkast olie food pao 320 is hoogwaardige en een 100% synthetische tandwielkast olie, op basis van poly alpha olefine, enis speciaal ontwikkeld voor de levensmiddelenindustrie. De tandwielkast olie is geregistreerd volgens NSF H1, waarmee deze tandwielkast olie 320 geschikt is voor incidenteel contact met levensmiddelen. De tandwielkast olie optifood 320 is nagenoeg geur-, kleur- en smaakloos. tandwielkast olie optifood PAO 32..
  €15,94
  Excl. BTW: €13,17
 • Argos tandwielkast olie 460 food synthetisch
  Tandwielkast olie food pao 460 is hoogwaardig en een 100% synthetische tandwielkast olie, op basis van Poly Alpha Olefine, speciaal ontwikkeld voor de levensmiddelenindustrie. De tandwielkast olie 460 is geregistreerd volgens NSF H1, Halal en Kosher, waarmee deze tandwielkast olie pao 460 geschikt is voor incidenteel contact met levensmiddelen. De tandwielkast olie is nagenoeg geur, kleur en smaakloos. Deze..
  €9,70
  Excl. BTW: €8,02
 • Argos vetpatroon met calith grease ep2 smeervet
  Smeervet callith grease ep2 is een zeer waterbestendig smeervet met uitzonderlijk goede lastdragende eigenschappen. Dit smeervet callith grease ep2 is op basis van een zware minerale basisolie en een calcium lithium zeepverdikker. Smeervet calith grease ep2 bevat geen zwavelhoudende EP additieven, hierdoor wordt aantasting van zachte metalen in glijlagers vermeden. Smeervet callith grease ep2 is ontwikkeld voor applicaties die onderhevig zijn aan..
  €4,34
  Excl. BTW: €3,59
 • Argos 0w20 A1/B1
  Motorolie 0w20 A1/B1 volledig premium synthetisch is een zeer geavanceerde en een uitermate brandstof besparende high performance motorolie. De motorolie 0w20 beschikt over uitstekende koude start eigenschappen en biedt een zeer betrouwbare werking van de motor. Dankzij de uitzonderlijk lage viscositeit kan de motorolie 0w20 gedurende het hele jaar worden gebruikt. Deze motorolie is ook geschikt bij zeer lage temperaturen in de winter. ..
  €3,42
  Excl. BTW: €2,83
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • Argos 0w20 Volkswagen / Audi
  Motorolie 0w20 voor volkswagen en audi is een geavanceerde, uitermate brandstof besparende, high performance synthetische 0w20 motorolie. De motorolie beschikt over uitstekende koude start eigenschappen en biedt een zeer betrouwbare werking. Dankzij de uitzonderlijk lage viscositeit en hoge viscositeit index kan de motorolie 0w20 gedurende het hele jaar worden gebruikt. Motorolie 0w20 VAG is speciaal ontwikkeld voor de 2.0 TFSI 140kW en de 3.0 TD..
  €6,55
  Excl. BTW: €5,41
 • Argos 0w20 Volvo
  Motorolie viscositeit 0w20 is volledig synthetische en high performance. De 0w20 Volvo is een geavanceerd smeermiddel voor de motor van de auto en is uitermate brandstofbesparend. Deze motorolie 0w20 beschikt over uitstekende koude start eigenschappen en biedt een zeer betrouwbare werking. Dankzij de uitzonderlijk lage viscositeit en hoge viscositeit index kan de olie gedurende het hele jaar worden gebruikt. Dit smee..
  €3,97
  Excl. BTW: €3,28
 • Argos 0w30 A5/B5
  Motorolie 0w30 a5/b5 volledig premuim synthetisch is speciaal ontwikkeld om de maximale prestaties van de motor te vragen met de nieuwste technologie van vandaag. Speciaal voor de nieuwste motoren welke motorolie vereisen met een lagere viscositeit in combinatie met lange verversingsintervallen. De motorolie 0w30 is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de vereisten van Volvo personenwagens. De motorolie 0w30 a5-b5 wordt gekenmerkt door..
  €4,01
  Excl. BTW: €3,31
 • Argos 0w30 C2
  Motorolie 0w30 C2 is een 100% volledig premium synthetische high performance motorolie. De motorolie 0w30 C2 met een lage viscositeit is speciaal ontwikkeld voor een optimale brandstofzuinigheid en de laagste CO2 emissie. Motorolie 0w30 C2 is toepasbaar in benzinemotoren en dieselmotoren waar de fabrikant de volgende specificaties aanbeveelt acea C2 0w30. De motorolie 0w30 C2 wordt specifiek aanbevolen voor PSA Euro ..
  €4,88
  Excl. BTW: €4,03
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • Argos 100 mineraal
  Tandwielkast olie 100 met ep additieven geeft een uitstekende thermische stabiliteit en een hoog belasting vermogen. De samenstelling van deze tandwielkastolie 100 zorgt voor een uitstekende bescherming tegen corrosie en heeft uitstekende antischuim eigenschappen en oxidatieweerstand. De geavanceerde ep additieven van deze tandwielkast olie 100 zorgen niet alleen voor een hoge belastbaarheid, maar zijn ontworpen om bescherming te bieden tegen mic..
  €3,11
  Excl. BTW: €2,57
 • Argos 10w HP4D monograde
  Motorolie 10w HP4D is van hoge kwaliteit en van de nieuwste generatie motorolie monograde. Deze monograde motorolie 10w kan gebruikt worden voor benzine- en dieselmotoren. De motorolie 10w is met name geschikt voor gemengde wagenparken en ideaal voor gebruik onder koude klimaatomstandigheden in benzinemotoren en turbodieselmotoren in personenwagens en zware trucks, zelfs bij verlengde olieverversings intervallen. De monograde ..
  €2,84
  Excl. BTW: €2,35
 • Argos 10w30 750 multigrade
  Motorolie 10w30 750 is samengesteld uit speciaal geselecteerde hoogwaardige basisoliën met een synthetisch additieven pakket. Om te voldoen aan de euro 4, euro 5 en U.S. EPA 07 emissienormen. Vergeleken met andere motoroliën biedt deze motorolie 10w30 een uitstekende bescherming tegen slijtage en garandeert hij minder verontreiniging. Deze low saps motorolie 10w30 750 is geschikt voor alle turbo viertakt dieselmotoren, met of ..
  €3,15
  Excl. BTW: €2,60
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • Argos 10w30 770 heavy duty diesel
  Motorolie 10w30 770 heavy duty diesel is een “Low SAPS” motorolie. De motorolie 10w30 is samengesteld uit speciaal geselecteerde, hoogwaardige basisoliën met een synthetisch additieven pakket. Motorolie 770 10w-30 heeft een uitzonderlijke slijtvastheid, oxidatieweerstand en afschuifweerstand wat resulteert in een langere verversinginterval. De motorolie 10w30 770 is geschikt voor alle turbo viertakt dieselmotoren, met of zonder katalysa..
  €3,38
  Excl. BTW: €2,79
 • Argos 10w40
  Motorolie 10w40 is gebaseerd op hoogwaardige solvent geraffineerde minerale en synthetische basisoliën die speciaal zijn ontwikkeld om te voldoen aan de vereisten van de acea a3 b4 08 en de euro 4 normen. De motorolie 10w40 is ontworpen voor de smering van viertakt benzine en dieselmotoren. Ook is de motorolie 10w40 uitstekend toe te passen bij dieselmotoren met directe inspuiting zoals common rail, hdi, cd..
  €2,72
  Excl. BTW: €2,25
 • Argos 10w40 800
  Motorolie 10w40 800 is volledig premium synthetisch en ultra high performance. De 10w40 motorolie is low saps en voldoet aan de allernieuwste technologie en geeft de hoogste prestatie eisen voor zware vrachtwagens. De motorolie 10w40 800 kan worden gebruikt voor motoren die zijn uitgerust met uitlaatgas nabehandelingssystemen. Motorolie 10w40 wordt specifiek aanbevolen voor motoren van zware trucks om te voldoen aan ..
  €3,24
  Excl. BTW: €2,68
 • Argos 10w40 850
  Motorolie 10w40 850 is een volledig synthetische motorolie gebaseerd op kwalitatief zeer hoogwaardige basisoliën. Daardoor voldoet  850 motorolie 10440 aan de hoogste prestatie eisen met veelzijdige specificatieniveaus voor off road trucks en zware trucks. De zeer geavanceerde bestanddelen van de motorolie 10w40 850 zorgen tevens voor grotere brandstofbesparing. 10W40 motorolie 850 is een smeermiddel welke voldoet aa..
  €3,99
  Excl. BTW: €3,30
 • Argos 10w40 900
  Motorolie 10w40 900 half semi synthetisch is een brandstof besparende motorolie. De motorolie 10W40 is geschikt voor euro 3, euro 4 en euro 5 diesel motoren met of zonder turbocompressor. Motorolie 10w40 900 is uitstekend geschikt voor gemengde wagenparken met nieuwe en oudere voertuigen. Tevens overtreft deze motorolie 10w40 de eisen van de meeste Europese en Amerikaanse fabrikanten. Deze motorolie 10w40 is niet geschikt voor v..
  €3,59
  Excl. BTW: €2,97
 • Argos 10w40 910
  Motorolie 10w40 910 half semi synthetisch brandstof besparend en ultra high performance voor diesel motoren. De motorolie 10w40 910 is speciaal ontwikkeld voor dieselmotoren die aan de hoogste prestatie eisen voor zware trucks voldoet. Doordat deze motorolie een hoog as gehalte heeft is deze motorolie 10w40 uhpd niet geschikt voor dieselmotoren en voertuigen die zijn uitgerust met een roetfilter. Deze motorolie ..
  €3,99
  Excl. BTW: €3,30
 • Argos 10w40 offroad
  Motorolie 10w40 offroad 850 volledig premium synthetisch isgebaseerd op kwalitatief zeer hoogwaardige basisoliën. De motorolie 10w40 850 voldoet aan de hoogste prestatie eisen met veelzijdige specificatieniveaus voor off road en zware trucks. De zeer geavanceerde bestanddelen van deze motorolie 10w40 850 zorgen tevens voor grotere brandstofbesparing. Motorolie 10w40 850 is een smeermiddel welke voldoet aan de specificatie..
  €4,08
  Excl. BTW: €3,37
 • Argos 10w60
  Motorolie 10w60 volledig premium synthetisch is van de nieuwste generatie motorolieën 10w60 en speciaal ontwikkeld voor competitiemotoren. Deze motorolie 10w60 biedt in zowel uiterst warme als extreme race omstandigheden een optimale bescherming. Dit product is geschikt voor 4takt benzinemotoren, meerkleps en of met turbo, voor 4takt dieselmotoren met of zonder turbo en voor getuned opgevoerde motoren ..
  €4,48
  Excl. BTW: €3,70
 • Argos 15w40
  Motorolie 15w40 mineraal is speciaal samengesteld om betrouwbare prestaties te leveren in een breed scala aan conventionele motoren. Deze motorolie 15w40 wordt aanbevolen voor diesel motoren en benzine motoren van vele Amerikaanse en Europese fabrikanten van personen auto’s en lichte bedrijfswagens, welke een viscositeit 15W-40 vereisen. De speciale formulatie biedt uitermate goede bescherming van de motor. Voldoet aan de eisen ..
  €3,24
  Excl. BTW: €2,68
 • Argos 15w40 600
  Motorolie 15w40 600 high performance diesel mineraal is speciaal samengesteld om betrouwbare prestaties te leveren in gemengde voertuigenparken. De motorolie 15w40 600 is geschikt voor motoren met lage emissies en toe te passen bij euro 2, euro 3 en sommige euro 4 motoren. Deze motorolie 15w40 wordt aanbevolen voor dieselmotoren van trucks, off road machines en andere zware toepassingen. Deze motorolie 15w40 is ideaal voor uni..
  €2,82
  Excl. BTW: €2,33
 • Argos 15w40 700
  Motorolie 15w40 700 is een motorolie die samengesteld is uit speciaal geselecteerde en hoogwaardige basisoliën. De motorolie 15w40 heeft een synthetisch additieven pakket. Deze motorolie 15w40 voldoet aan de euro 4, euro 5 en U.S. EPA 07 emissienormen. Vergeleken met andere motoroliën 15w40 biedt deze motorolie uitstekende bescherming tegen slijtage en garandeert hij minder verontreiniging. Deze motorolie 1..
  €3,09
  Excl. BTW: €2,55
 • Argos 20w20 HP4D
  Motorolie 20w20 HP4D is een vernieuwde hoogwaardige monograde motorolie die toegepast kan worden in benzine motoren en turbodiesel motoren van personenwagens en zware trucks die in koude klimaatomstandigheden moeten werken. Deze monograde motorolie 20w20 kan tevens gebruikt worden voor verlengde olieverversings intervallen. Dit product kan ook ingezet worden in sommige transmissies of als hydraulische olie ISO VG 46/68. Vol..
  €2,83
  Excl. BTW: €2,34
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • Argos 20w50 multigrade klassiek
  Motorolie 20w50 mineraal voor klassieke auto's oftewel old timers is speciaal ontwikkeld voor smering van oudere oldtimer motoren die onder normale tot warme omstandigheden worden gebruikt. Deze motorolie 20w50 wordt aanbevolen voor de smering van alle benzine motoren en diesel motoren met natuurlijke aanzuiging van personenauto’s en lichte bestelwagens vanaf 1980. De motorolie 20w50 is dus speciaal ontwikkeld voor smerin..
  €3,01
  Excl. BTW: €2,49
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • Argos 22 zinkvrij
  Hydraulische olie S22 zinkvrij is gebaseerd op speciaal geselecteerde solvent geraffineerde basisoliën met een natuurlijke viscositeitindex en een zorgvuldig geselecteerde asloze additief systeem om te voldoen aan en overtreffen van de strengste prestatie eisen. Deze hydraulische olie S22 is geschikt voor hydraulische installaties waarbij een zeer goede fijn filtreerbaarheid wordt vereist, voor licht belaste tandwieloverbrengingen, lagers en..
  €2,86
  Excl. BTW: €2,36
 • Argos 2T special
  Semi synthetische 2 takt olie 2T is special bestemd voor de smering van lucht gekoelde 2 takt benzine motoren. Deze 2 takt olie combineert een hoog smerend vermogen met een hoge thermische stabiliteit. Deze 2 takt olie is probleemloos mengbaar met benzine en efficiënte bescherming tegen afzettingen. De 2 takt olie is speciaal ontworpen om te voldoen aan de vereisten van moderne luchtgekoelde 2 takt motoren met een hoog specifiek vermogen. De 2 ta..
  €3,85
  Excl. BTW: €3,18
 • Argos 2T special sport
  Volledig synthetisch 2 takt olie 2T special sport is het ultime smeermiddel voor luchtgekoelde tweetakt benzinemotoren. De 2 takt olie is speciaal ontwikkeld voor tweetakt motoren van bromfietsen en motorfietsen met mengsmering of afzonderlijke smering. 2 Takt olie waarborgt een uitstekende reiniging van de motor, heeft een hoge dunvloeibaarheid en een hoge thermische stabiliteit. Tevens voorkomt deze tweetakt olie voor een groot d..
  €7,31
  Excl. BTW: €6,04
 • Argos 5w20 A1/B1 ford
  Motorolie 5w20 A1/B1 ford is een geavanceerde high performance volledig premium synthetische motorolie 5w20 en uitermate brandstof besparend. Deze 5w20 ford motorolie voldoet aan de vereisten van de nieuwe ford eco boost benzinemotoren. De motorolie beschikt over uitstekende koude start eigenschappen en biedt een zeer betrouwbare werking. Het unieke krachtige aanpassingsvermogen van deze motorolie vermindert metaal o..
  €3,53
  Excl. BTW: €2,92
 • Argos 5w30
  Motorolie sae 5w-30 is een uiterst moderne en universeel toepasbare motorolie die is gebaseerd op speciaal geselecteerde synthetische basisoliën met een hoge viscositeitindex. Deze leveren een uitstekende dunvloeibaarheid bij lage temperaturen en geven een zeer lage weerstand tijdens starten. De motorolie 5w30 heeft een uitzonderlijke sterke antislijtage eigenschap en een zeer hoge thermische stabiliteit. Motorolie 5w30 heeft een&n..
  €3,09
  Excl. BTW: €2,55
 • Argos 5w30 950
  Motorolie 5w30 950 truck is een volledig premium synthetische motorolie gebaseerd op kwalitatief zeer hoogwaardige basisoliën daardoor voldoet deze motorolie aan de hoogste prestatie eisen met veelzijdige specificatieniveaus voor off road en zware trucks. De zeer geavanceerde bestanddelen van deze motorolie 5w30 zorgen tevens voor grotere brandstofbesparing. De motorolie 5w30 is een smeermiddel welke voldoet aan de s..
  €4,72
  Excl. BTW: €3,90
 • Argos 5w30 a5/b5
  Motorolie 5w30 a5/b5 volledig premium synthetisch is geschikt voor motoren die volgende motorolie specificaties vereisen: API SL/CF en ACEA A1/B1, A5/B5 met de viscositeit SAE 5w30. Deze motorolie 5w30 is verplicht voor alle Ford modellen benzine en diesel, met of zonder DPF filter vanaf 2009. De motorolie 5w30 is ook vereist voor voertuigen voorzien van de 2,2 Duratorq TDCI motoren en is volledig achterwaarts compatibel met alle h..
  €3,28
  Excl. BTW: €2,71
 • Argos 5w30 C2
  Motorolie 5w30 C2 is een 100% volledig premium synthetische high performance motorolie met een lage viscositeit. De 5w30 C2 is speciaal ontwikkeld voor een optimale brandstofzuinigheid en de laagste CO2 emissie. De motorolie 5w30 C2 is toepasbaar in benzinemotoren en dieselmotoren waar de fabrikant de volgende specificaties aanbeveelt acea C2 5w30. Deze motorolie 5w30 wordt specifiek aanbevolen voor peugeot en citroën ben..
  €3,51
  Excl. BTW: €2,90
 • Argos 5w30 C3
  Motorolie 5w30 C3 is een volledig premium synthetisch high performance motorolie. 5w30 C3 is samengesteld op basis van de nieuwste technologie voor mid saps motoroliën en geschikt voor katalysatoren, dpf filters en nabehandelingssystemen. De speciale samenstelling van deze motorolie 5w30 C3 zorgt voor een optimaal brandstofverbruik en een langere levensduur. Deze dexos 2 tm goedgekeurde motorolie is vereist voor alle nieuwe dieselm..
  €3,76
  Excl. BTW: €3,11
Smeerolieonline.nl © 2019