Aanbiedingen
Meest gekocht

Antivries

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Antivries G11 geconcentreerd
  Deze silicaathoudende antivries GL11 geconcentreerd met de specificatie's VW TL 774C /G11 van MPM aangeboden door smeerolieonline is een topkwaliteit antivries. Deze antivries is gedurende het gehele jaar te gebruiken in de koelsystemen van benzine- en dieselmotoren. Dankzij het speciale additievenpakket en de hoge kwaliteit mono-ethyleenglycol behoort deze antifreeze VW TL 774C /G11 tot de hoogste kwaliteit in de markt. Deze antivries d..
  vanaf €3,69 Excl. BTW: €3,05
 • Antivries G12 plus blank silicaat vrij
  Deze transparante longlife OAT antivries G12 plus blank silicaatvrij van MPM  aangeboden door smeerolieonline silicaatvrije antivries is van zeer hoge kwaliteit en is speciaal ontwikkeld voor bescherming van non-ferro metalen zoals aluminium en magnesium. Deze antivries dient voor het gebruik nog te worden verdund met water in de aanbevolen hoeveelheid. Voldoet aan de eisen van: * Antivries * G12 plus * Silicaatvrij * Ford ESE-..
  vanaf €3,61 Excl. BTW: €2,98
 • Antivries G12 plus geconcentreerd
  Deze longlife OAT silicaatvrije antivries G12 plus geconcentreerd van MPM aangeboden door smeerolieonline is van zeer hoge kwaliteit is speciaal ontwikkeld voor bescherming van non-ferro metalen zoals aluminium en magnesium. Deze antivries dient voor het gebruik nog te worden verdund met water in de aanbevolen hoeveelheid. voldoet aan de eisen van: * Antivries * Ford ESE-M97B49-4/44C * Ford WSS-M97B44D * GM/Opel 1940656/6277M * MAN ..
  vanaf €3,48 Excl. BTW: €2,88
 • Antivries G12 plus plus geconcentreerd
  Deze premium longlife OAT antivries G12 plus plus geconcentreerd van MPM aangeboden door smeerolieonline is een silicaathoudende antivries op basis van Organische Acid Technology welke o.a. voldoet aan de laatste eisen van de VAG- groep volgens de nieuwe standaard VW TL 774G en wordt toegepast in alle VAG- modellen vanaf 2007. Deze Premium longlife antivries G12++ dient voor het gebruik nog te worden verdund met water in de aanbevolen hoev..
  vanaf €3,63 Excl. BTW: €3,00
 • Antivries G13 geconcentreerd
  Deze premium longlife (Lobrid technology) silicaathoudende antivries G13 geconcentreerd van MPM aangeboden door smeerolieonline is op basis van Organische Additive Technology (OAT) welke voldoet aan de laatste eisen van de VAG-groep volgens de nieuwe standaard VW TL 774J en wordt toegepast in VAG-modellen vanaf juni 2011. Deze Premium longlife antivries G13 dient voor het gebruik nog te worden verdund met water in de aanbevolen hoeveelheid. D..
  vanaf €3,63 Excl. BTW: €3,00
 • Antivries geconcentreerd
  Deze standaard antivries geconcentreerd van MPM aangeboden door smeerolieonline is gedurende het gehele jaar te gebruiken in de koelsystemen van benzine- en dieselmotoren. Deze antivries dient voor het gebruik nog te worden verdund met water in de aanbevolen verhouding. Voldoet aan de eisen van: * Antivries * AFNOR NF R 15-601 * ASTM D 4985 * ASTM D3306 * BS 6580 * SAE J 1034 Typische standaard analyse : * Dichtheid bij 20°C - ..
  vanaf €2,72 Excl. BTW: €2,25
 • Antivries geconcentreerd citroen en peugeot
  Deze longlife (Lobrid Technology) silicaatvrije antivries  geconcentreerd citroen en peugeot van MPM aangeboden door smeerolieonline is van zeer hoge kwaliteit en is speciaal ontwikkeld voor gebruik in de laatste generatie Citroën & Peugeot benzine- en dieselmotoren. Deze antivries dient voor het gebruik nog te worden verdund met water in de aanbevolen hoeveelheid. Voldoet aan de eisen van: * Antivries * Geconcentreerd * Peugeo..
  vanaf €4,24 Excl. BTW: €3,50
 • Antivries geconcentreerd renault en nissan
  Deze longlife OAT silicaatvrije antivries geconcentreerd renault nissan van MPM aangeboden door smeerolieonline is van zeer hoge kwaliteit en is speciaal ontwikkeld voor gebruik in de laatste generatie Renault & Nissan benzine- en dieselmotoren. Deze antivries dient voor het gebruik nog te worden verdund met water in de aanbevolen hoeveelheid. Voldoet aan de eisen van: * Antivries * Renault * Nissan  * QAT * Silicaatvri..
  vanaf €4,11 Excl. BTW: €3,40
 • Antivries LL
  Deze antivries LL van Argos olie aangeboden door smeerolieonline is een antivries op basis van mono-ethyleenglycol met organische corrosie-inhibitoren voor watergekoelde verbrandingsmotoren. Door gebruik van dit antivries wordt het kookpunt van het koelwater verhoogt en het vriespunt verlaagd. Bovendien voorkomt Antifreeze LL kalkafzetting in het koelsysteem en worden ook motoren met aluminium onderdelen beschermd tegen corrosie. Deze antivr..
  vanaf €3,58 Excl. BTW: €2,96
 • Antivries MPG
  Deze silicaatvrije MPG (Mono Propylene Glycol) antivries van MPM aangeboden door smeerolieonline biedt een uitstekende vorstbescherming voor aluminium- en metaallegeringen. Het niet giftige, milieuvriendelijke product wordt o.a. gebruikt in boten en campers tegen bevriezing motoren (inboard), drinkwatersystemen en toiletten.  Door het milieuvriendelijke karakter kan het veilig worden geloosd.  De MPG kan ook worden ..
  vanaf €4,30 Excl. BTW: €3,55
 • Antivries NT geconcentreerd blank
  Deze antivries NT geconcentreerd van Argos olie aangeboden door smeerolieonline is een long life antivries op basis van propyleen glycol en geselecteerde inhibitoren zonder nitriet, amine, boraat, silicaten en fosfaten. Deze antivries NT bied een langdurige bescherming tegen bevriezing en corrosie van koelsystemen van alle soorten motoren (diesel, benzine en LPG). Bovendien kan de antivries NT zonder problemen gemengd worden met andere ..
  vanaf €4,49 Excl. BTW: €3,71

Antivries

De door smeerolieonline aangeboden soorten antivries van MPM international oil company zijn  er in diverse verpakkingen en voldoen aan de eisen van de door fabrikanten gestelde eisen voor automobielen, vaartuigen, tracoren en diverse andere toepassingen.

Smeerolieonline.nl © 2018