Aanbiedingen
Meest gekocht

Antivries

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Antivries G11 silicaat houdend geconcentreerd kleur groen
  MPM antivries G11silicaat houdend geconcentreerd Silicaathoudende antivries GL11 geconcentreerd blauw van kleur met de specificatie's VW TL 774C /G11 van topkwaliteit. De antivries is gedurende het gehele jaar te gebruiken in de koelsystemen van benzinemotoren en dieselmotoren. Dankzij het speciale additievenpakket en de hoge kwaliteit mono ethyleenglycol behoort deze antifreeze VW TL 774C /G11 tot de hoogste kwaliteit in de mar..
  vanaf €3,88 Excl. BTW: €3,21
 • Antivries G12 ++ geconcentreerd rood
  MPM antivries G12++ De premium longlife OAT antivries G12 ++ geconcentreerd rood van kleur is silicaathoudend. De antivries is op basis van organische acid technology welke onder andere voldoet aan de laatste eisen van de volkswagen groep volgens de nieuwe standaard VW TL 774G en wordt toegepast in alle volkswagen modellen vanaf 2007. Deze premium longlife antivries G12++ dient voor het gebruik nog te worden verdund met water in de a..
  vanaf €3,82 Excl. BTW: €3,16
 • Antivries G12+ silicaat vrij geconcentreerd kleur rood
  MPM antivries G12+ silicaat vrij geconcentreerd Longlife OAT silicaatvrije antivries G12 plus geconcentreerd rood van kleur heeft een hoge kwaliteit en is speciaal ontwikkeld voor bescherming van non ferro metalen zoals aluminium en magnesium. De antivries G12+ dient voor het gebruik nog te worden verdund met water in de aanbevolen hoeveelheid. Voldoet aan de eisen van : * Antivries * Ford ESE-M97B49-4/44C * Ford WSS-M97B..
  vanaf €3,67 Excl. BTW: €3,03
 • Antivries G12+ silicaat vrij kleur bank
  MPM antivries G12+ silicaat vrij kleur blank  Transparante longlife OAT antivries G12+ blank van kleur en silicaatvrij is een antivries van zeer hoge kwaliteit. De antivries is speciaal ontwikkeld voor bescherming van non ferro metalen zoals aluminium en magnesium. De antivries dient voor het gebruik nog te worden verdund met water in de aanbevolen hoeveelheid. Voldoet aan de eisen van : * Antivries * G12 plus * Sili..
  vanaf €3,80 Excl. BTW: €3,14
 • Antivries G13 geconcentreerd
  MPM antivries G13 geconcentreerd Premium longlife (Lobrid technology) silicaathoudende antivries G13 geconcentreerd op basis van Organische Additive Technology (OAT) welke voldoet aan de laatste eisen van de VAG groep volgens de nieuwe standaard VW TL 774J en wordt toegepast in VAG modellen vanaf juni 2011. De Premium longlife antivries G13 dient voor het gebruik nog te worden verdund met water in de aanbevolen hoeveelheid. De an..
  vanaf €3,82 Excl. BTW: €3,16
 • Antivries geconcentreerd blauw
  MPM antivries geconcentreerd blauw Standaard antivries geconcentreerd blauw van kleur is het gehele jaar te gebruiken in de koelsystemen van benzinemotoren en dieselmotoren. De antivries dient voor het gebruik nog te worden verdund met water in de aanbevolen verhouding. Voldoet aan de eisen van : * Antivries * AFNOR NF R 15-601 * ASTM D 4985 * ASTM D3306 * BS 6580 * SAE J 1034 Typische standaard analyse : * Di..
  vanaf €2,87 Excl. BTW: €2,37
 • Antivries geconcentreerd silicaat vrij kleur blauw voor o.a. citroen en peugeot
  MPM antivries geconcentreerd silicaat vrij kleur blauw voor citroën en peugeot Longlife (Lobrid Technology) silicaatvrije antivries geconcentreerd blauw van kleur voor o.a. citroën en peugeot. Deze antivries is van zeer hoge kwaliteit en speciaal ontwikkeld voor gebruik in de laatste generatie Citroën en Peugeot benzinemotoren en dieselmotoren. Deze antivries dient voor het gebruik nog te worden verdund met water in de aanb..
  vanaf €4,45 Excl. BTW: €3,68
 • Antivries geconcentreerd silicaat vrij kleur geel voor o.a. renault en nissan
  MPM antivries geconcentreerd geel voor renault en nissan Longlife OAT silicaatvrije antivries geconcentreerd geel van kleur voor onder andere renault en nissan motoren. Dezew antivries van MPM is van zeer hoge kwaliteit en speciaal ontwikkeld voor gebruik in de laatste generatie renault en nissan benzinemotoren en dieselmotoren. Deze antivries dient voor het gebruik nog te worden verdund met water in de aanbevolen hoeveelheid. Voldoet aan..
  vanaf €4,33 Excl. BTW: €3,58
 • Àntivries laag fosfaat silicaatvrij geconcentreerd
  MPM Antivries laag fosfaat silicaatvrij geconcentreerd Antivries laag fosfaat is een long life silicaat vrije antivries op basis van phosphated (fosfaat houdende) organische additive technology, en is met name geschikt voor Japanse en Koreaanse voertuigen. Antivries low phosphate is uitermate geschikt voor motoren vervaardigd uit aluminium, gietijzer of een combinatie van de twee metalen tevens tast het de aluminiumlegering of k..
  vanaf €3,99 Excl. BTW: €3,30
 • Antivries longlife
  Argos antivries long life  Antivries longlife is een antivries op basis van mono ethyleenglycol met organische corrosie inhibitoren voor watergekoelde verbrandingsmotoren. Door gebruik van dit antivries wordt het kookpunt van het koelwater verhoogt en het vriespunt verlaagd. Bovendien voorkomt antivries LL kalkafzetting in het koelsysteem en worden ook motoren met aluminium onderdelen beschermd tegen corrosie. Deze antivries LL ..
  vanaf €3,58 Excl. BTW: €2,96
 • Antivries MPG
  MPM antivries MPG Silicaatvrije antivires MPG (Mono Propylene Glycol) biedt een uitstekende vorstbescherming voor aluminiumlegeringen en metaallegeringen. Het niet giftige milieuvriendelijke product wordt onder andere gebruikt in boten en campers tegen bevriezing motoren (inboord), drinkwatersystemen en toiletten.  Door het milieuvriendelijke karakter kan het veilig worden geloosd.  De MPG kan ook worden toege..
  vanaf €4,53 Excl. BTW: €3,74
 • Antivries NT geconcentreerd blank
  Argos antivries NT Antivries NT geconcentreerd is een long life antivries op basis van propyleen glycol en geselecteerde inhibitoren zonder nitriet, amine, boraat, silicaten en fosfaten. Deze antivries NT bied een langdurige bescherming tegen bevriezing en corrosie van koelsystemen van alle soorten motoren (diesel, benzine en LPG). Bovendien kan de antivries NT zonder problemen gemengd worden met andere koelvloeistoffen op basis van propy..
  vanaf €4,49 Excl. BTW: €3,71

Antivries

De door smeerolieonline aangeboden soorten antivries van MPM international oil company en Argos oil zijn er in diverse verpakkingen en voldoen aan de eisen van de door fabrikanten gestelde eisen voor automobielen, vaartuigen, tracoren en diverse andere toepassingen.

Smeerolieonline.nl © 2018