Aanbiedingen
Meest gekocht

Antivries

Antivries

De door smeerolieonline aangeboden soorten  antivries van MPM international oil company zijn  er in diverse verpakkingen en voldoen aan de eisen van de door fabrikanten gestelde eisen voor automobielen, vaartuigen, tracoren en diverse anderee toepassingen.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Antivries LL
  Deze longlife LL van Argos oil aangeboden door smeerolieonline is een antivries op basis van mono-ethyleenglycol met organische corrosie-inhibitoren voor watergekoelde verbrandingsmotoren. Door gebruik van dit antivries wordt het kookpunt van het koelwater verhoogt en het vriespunt verlaagd. Bovendien voorkomt Antifreeze LL kalkafzetting in het koelsysteem en worden ook motoren met aluminium onderdelen beschermd tegen corrosie. Deze antivrie..
  vanaf €3,58 Excl. BTW: €2,96
 • Antivries G11 geconcentreerd
  Deze silicaathoudende antivries VW TL 774C /G11 van MPM aangeboden door smeerolieonline is een topkwaliteit antivries. Deze antivries is gedurende het gehele jaar te gebruiken in de koelsystemen van benzine- en dieselmotoren. Dankzij het speciale additievenpakket en de hoge kwaliteit mono-ethyleenglycol behoort deze antifreeze VW TL 774C /G11 tot de hoogste kwaliteit in de markt. Deze antivries dient voor het gebruik nog te worden verdund met w..
  vanaf €3,69 Excl. BTW: €3,05
 • Antivries G12+ geconcentreerd
  Deze longlife OAT silicaatvrije antivries van MPM aangeboden door smeerolieonline is van zeer hoge kwaliteit is speciaal ontwikkeld voor bescherming van non-ferro metalen zoals aluminium en magnesium. Deze antivries dient voor het gebruik nog te worden verdund met water in de aanbevolen hoeveelheid.   voldoet aan de eisen van:   Antivries Ford ESE-M97B49-4/44C Ford WSS-M97B44D GM/Opel 1940656/6277M ..
  vanaf €3,48 Excl. BTW: €2,88
 • Antivries geconcentreerd
  Deze standaard antivries van MPM aangeboden door smeerolieonline is gedurende het gehele jaar te gebruiken in de koelsystemen van benzine- en dieselmotoren. Deze antivries dient voor het gebruik nog te worden verdund met water in de aanbevolen verhouding. voldoet aan de eisen van: Antivries AFNOR NF R 15-601 ASTM D 4985 ASTM D3306 BS 6580 SAE J 1034 typische standaard analyse :   Dichtheid bij 20°C - 1,..
  vanaf €2,72 Excl. BTW: €2,25
 • Antivries MPG
  Deze silicaatvrije MPG (Mono Propylene Glycol) antivries van MPM aangeboden door smeerolieonline biedt een uitstekende vorstbescherming voor aluminium- en metaallegeringen. Het niet giftige, milieuvriendelijke product wordt o.a. gebruikt in boten en campers tegen bevriezing motoren (inboard), drinkwatersystemen en toiletten.  Door het milieuvriendelijke karakter kan het veilig worden geloosd.  De MPG kan ook worden ..
  vanaf €4,30 Excl. BTW: €3,55
 • Antivries premium longlife G12+ blank silicaat vrij
  Deze transparante longlife OAT antivries van MPM  aangeboden door smeerolieonline silicaatvrije antivries is van zeer hoge kwaliteit en is speciaal ontwikkeld voor bescherming van non-ferro metalen zoals aluminium en magnesium. Deze antivries dient voor het gebruik nog te worden verdund met water in de aanbevolen hoeveelheid.   Voldoet aan de eisen van:   Antivries Ford ESE-M97B49-4/44C Ford WSS-..
  vanaf €3,61 Excl. BTW: €2,98
 • Antivries premium longlife G12++ geconcentreerd
  Deze premium longlife OAT antivries G12++ van MPM aangeboden door smeerolieonline is een silicaathoudende antivries op basis van Organische Acid Technology welke o.a. voldoet aan de laatste eisen van de VAG- groep volgens de nieuwe standaard VW TL 774G en wordt toegepast in alle VAG- modellen vanaf 2007. Deze Premium longlife antivries G12++ dient voor het gebruik nog te worden verdund met water in de aanbevolen hoeveelheid.   ..
  vanaf €3,63 Excl. BTW: €3,00
 • Antivries premium longlife geconcentreerd voor o.a. renault en nissan
  Deze  longlife OAT silicaatvrije antivries van MPM aangeboden door smeerolieonline  is van zeer hoge kwaliteit en is speciaal ontwikkeld voor gebruik in de laatste generatie Renault & Nissan benzine- en dieselmotoren. Deze antivries dient voor het gebruik nog te worden verdund met water in de aanbevolen hoeveelheid. Voldoet aan de eisen van: Antivries Renault Nissan  QAT Silicaatvrij typische standaa..
  vanaf €4,11 Excl. BTW: €3,40
 • Antivries NT geconcentreerd
  Deze antivries NT van Argos oil aangeboden door smeerolieonline is een long life antivries op basis van propyleen glycol en geselecteerde inhibitoren zonder nitriet, amine, boraat, silicaten en fosfaten. Deze antivries NT bied een langdurige bescherming tegen bevriezing en corrosie van koelsystemen van alle soorten motoren (diesel, benzine en LPG). Bovendien kan de antivries NT zonder problemen gemengd worden met andere koelvloeistoffen op b..
  vanaf €4,49 Excl. BTW: €3,71
 • Antivries premium longlife G13 geconcentreerd
  Deze premium longlife (Lobrid technology) silicaathoudende antivries van MPM aangeboden door smeerolieonline is op basis van Organische Additive Technology (OAT) welke voldoet aan de laatste eisen van de VAG-groep volgens de nieuwe standaard VW TL 774J en wordt toegepast in VAG-modellen vanaf juni 2011. Deze Premium longlife antivries G13 dient voor het gebruik nog te worden verdund met water in de aanbevolen hoeveelheid. Deze antivries is..
  vanaf €3,63 Excl. BTW: €3,00
Smeerolieonline.nl © 2017