Aanbiedingen
Meest gekocht

Vetpatronen MPM

Vetpatronen MPM

Smeerolieonline bied u diverse soorten doorsmeervet aan in vetpatronen. De vetpatroon is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in een vetspuit.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Doorsmeervet multipurpose ep2
  Dit universeel toepasbaar EP-2-doorsmeervet in vetpatronen van MPM aangeboden door smeerolieonline is speciaal ontwikkeld voor de smering van lagers van voertuigen, landbouwmachines, grondverzetmaterieel, vrachtwagens en personenauto’s, die onder zware en stotende belasting dienst doen. Voldoet aan de eisen van: Doorsmeervet DIN 51502 ISO 673 ISO-L-XCC FB2 Vetpatronen KP2K-30 productblad voor dit doorsmeervet in vet..
  vanaf €5,67 Excl. BTW: €4,69
 • Doorsmeervet heavy duty grease vetpatronen
  Het heavy duty grease doorsmeervet aangeboden door smeerolieonline van MPM in vetpatronen, is een hoogpresterend Lithium-Calcium NLGI 2 doorsmeervet. De hoge kwaliteit minerale basisolie van dit smeervet in combinatie met speciale polymeren en EP additieven voorkomen metaal op metaal contact en verminderen de wrijving en slijtage onder extreme omstandigheden. De klevende eigenschappen van dit doorsmeervet in vetpatronen zorgen voor een stabi..
  vanaf €8,80 Excl. BTW: €7,27
 • Doorsmeervet lithium calcium grease EP-2
  Dit door smeerolieonline aangeboden smeervet lithium calcium EP-2 in vetpatronen van MPM is speciaal ontwikkeld voor chassispunten en kogel- en kruiskoppelingen. Dit doorsmeervet vet vermindert het aantal na-smeerbeurten van commerciële voertuigen, grondverzetmachines en landbouwmachines. Door de waterafstotende eigenschappen is dit smeervet uitstekend te gebruiken in vochtige en vuile omstandigheden.  Voldoet aan ..
  vanaf €7,24 Excl. BTW: €5,98
 • Doorsmeervet lithium complex grease EP-2
  Dit door smeerolieonline aangeboden N.L.G.I EP-2 lithium complex doorsmeervet in vetpatronen van MPM is speciaal ontwikkeld voor mechanismen en lagers die worden onderworpen aan hoge belasting, werkend onder medium en lage snelheden in een breed temperatuur bereik. Het hoge druppelpunt van dit doorsmeervet  maakt het mogelijk om dit doorsmeervet te gebruiken bij hoge temperaturen zonder verlies van de fysische- en chemische eigen..
  vanaf €8,51 Excl. BTW: €7,03
 • Doorsmeervet Mos2 grease EP-2
  Dit MoS2 EP doorsmeervet in vetpatronen aangeboden door smeerolieonline van MPM is speciaal ontwikkeld voor gebruik onder de zwaarste belasting. Dit smeervet is uitermate geschikt voor toepassingen waarbij hoge belastingen en lage omwentelingsnelheden aanwezig zijn. De toevoeging van Molybdeendisulfide in dit smeervet verzekert een zeer goede smering, zelfs na het uitlekken van het doorsmeervet door buitensporige temperatuurstijging. ..
  vanaf €7,34 Excl. BTW: €6,07
 • Doorsmeervet PTFE grease ep2 (teflon)
  Dit  PTFE Grease doorsmeervet in vetpatronen van MPM aangeboden door smeerolieonline is een waterafstotend Teflon doorsmeervet en is ontwikkeld voor toepassingen in de scheepvaart, metaal- en papierindustrie. Dit smeervet  kan worden gebruikt als smeermiddel op glijvlakken, geleidingen, kabels, lieren, katrollen en kniegewrichten. Ook is het doorsmeervet bij uitstek geschikt voor de landbouwmechanisatie en in de personenauto- en bedri..
  vanaf €12,56 Excl. BTW: €10,38
Smeerolieonline.nl © 2017