Aanbiedingen
Meest gekocht

Kettingzaagolie Argos oil

Kettingzaagolie Argos oil

Smeerolieonline bied u hier 2 soorten kettingzaagolie van Argos oil aan de normale kettingzaagolie en biologisch afbreekbare kettingzaagolie. Beide producten zijn goedgekeurd door diverse fabrikanten van kettinzagen.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Kettingzaagolie
  De door smeerolieonline aangeboden kettingzaagolie van Argos is een zeer goed hechtende kettingzaagolie op minerale basis met een adhesieverbeteringsmiddel. De kettingzaagolie is speciaal ontworpen voor de smering van kettingen in kettingzagen, waarbij hoge eisen worden gesteld. Waarschuwing: gebruik dit smeermiddel nooit in de motor van de kettingzaag de kettingzaagolie wordt voornamelijk gebruikt voor de smering van kettingzagen. De k..
  vanaf €3,23 Excl. BTW: €2,67
 • Kettingzaagolie iso 68 biologisch
  Deze biologisch afbreekbare plantaardige kettingzaag olie van Argos aangeboden door smeerolieonline bevat toxicologisch neutrale bestanddelen. De kettingzaagolie wordt bij aanraking met het milieu snel door micro-organismen opgenomen en afgebroken. Deze kettingzaagolie vertegenwoordigt een buitengewone viscositeit-temperatuurverhouding met een zeer goede stabiliteit bij lage temperaturen, en een sterk hechtend vermogen voor dit typ..
  vanaf €3,90 Excl. BTW: €3,22
Smeerolieonline.nl © 2017