Aanbiedingen
Meest gekocht

Toevoegingen van Wynn's

Toevoegingen van Wynn's

Smeerolieonline bied u hier diverse toevoegingen aan voor motoren van Wijnn's.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Diesel injector cleaner 2 x 325 ML
  Deze diesel cleaner van Wijnn's aangeboden door smeerolieonline verbetert en optimaliseerd de verbranding van diesel motoren. Gebruik Wijnn's diesel injector cleaner als de motor slecht start of als er overmatige diesel rook is. Ook toe te passen om de brandstofpomp en verstuivers te reinigen. veiligheidsblad voor deze diesel reiniger u kunt hier ook motorolie kopen ..
  vanaf €17,85 Excl. BTW: €14,75
 • Hydraulische klepstoter reiniger 325 ml
  Hydraulische klepstoter reiniger van Wynn's aangeboden door smeerolieonline reinigd de hydraulische klepstoters en maakt ze los. U dient de hydraulische klepstoter reiniger toe te voegen aan de motorolie. De hydraulische klepstoter reiniger dempt tevens het geluid van het kleppenmechanisme. Het geeft een antislijtage laag en geeft extra bescherming aan de klepstoters. de Hydraulische klepstoter reiniger kan gebruikt worden voor diesel- en benzine..
  vanaf €15,51 Excl. BTW: €12,82
 • Olie lek dicht
  Deze olie lekdicht van Wijnn's aangeboden door smeerolieonline voorkomt en stopt lekkage van de motorolie zonder demontage van onderdelen en is toepasbaar op alle motoren. De olie lekdicht is mengbaar met alle soorten motorolie, tast de werking van de catalysator niet aan. 1 bus olie lekdicht met een inhoud van 325 ml is voldoende voor maximaal 6 liter motorolie. u kunt hier ook nieuwe motorolie bestellen ..
  vanaf €19,82 Excl. BTW: €16,38
 • Carburateur cleaner
  Deze carburateur cleaner (reiniger) van Wijnn's aangeboden door smeerolieonline is een reinigingsproduct in handige spuitbus om vuil en neerslag in het inlaatspruitstuk en op de zichtbare carburatoronderdelen te verwijderen zonder dat de carbuarteur verwijdert dient te worden. De inhoud van de spuitbus is 500 ML. Om de carburateur te reinigen dient u het luchtfilter te verwijderen zodat er de carburatuer cleaner in de carburateur gespoten kan wor..
  vanaf €21,30 Excl. BTW: €17,60
Smeerolieonline.nl © 2017