Wynn's

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
 • Benzine injector reiniger
  Wijnn's benzine injector reiniger houd de benzine verstuivers schoon en reinigt ze. Het voorkomt een slechte koude start en onregelmatig lopen van de motor. Deze benzine injector reiniger smeert tevens de pomp, verstuivers, de kleppen en het bovenste gedeelte van de motor. De injector cleaner kan aan alle soorten benzine worden toegevoegd. Gebruiksaanwijzing : U dient de benzine injector reiniger aan de benzine toe te voegen ..
  €18,94
  Excl. BTW: €15,65
 • Carburateur reiniger
  Wijnn's carburateur reiniger is een reinigingsproduct in handige spuitbus om vuil en neerslag in het inlaatspruitstuk en op de zichtbare carburatoronderdelen te verwijderen zonder dat de carburateur verwijdert dient te worden. De inhoud van de spuitbus is 500 ML. Om de carburateur te reinigen dient u het luchtfilter te verwijderen zodat er de carburatuer cleaner in de carburateur gespoten kan worden. Dit dient te gebeuren bij een warme motor..
  €21,30
  Excl. BTW: €17,60
 • Diesel injector reiniger
  Wijnn's diesel injector reiniger verbetert en optimaliseerd de verbranding van diesel motoren. Gebruik Wijnn's diesel injector cleaner als de motor slecht start of als er overmatige diesel rook is. Ook toe te passen om de brandstofpomp en verstuivers te reinigen. Veiligheidsblad voor deze diesel reiniger U kunt hier ook motorolie kopen. ..
  €17,85
  Excl. BTW: €14,75
 • Olie lek dicht
  Wijnn's olie lekdicht voorkomt en stopt lekkage van de motorolie zonder demontage van onderdelen en is toepasbaar op alle motoren. De olie lekdicht is mengbaar met alle soorten motorolie, tast de werking van de catalysator niet aan. 1 bus olie lek dicht met een inhoud van 325 ml is voldoende voor maximaal 6 liter motorolie. U kunt hier ook nieuwe motorolie bestellen. ..
  €19,82
  Excl. BTW: €16,38
 • Airco reiniger
  Wijnn's airco reiniger verwijdert vetaanslag, stof en overig vuil uit de airconditioning verdamper. Het verwijdert tevens slechte geuren en nicotine reuk in het airco systeem van uw auto. Het laat na behandeling van het airco systeem een aangename geur achter. Een jaarlijkse behandeling van de airco is aan te raden. Voldoet aan de eisen van :  * Airco reiniger * Nen-en 13623 * Nen-en 1040 * Nen-en 1275 * Nen-en 1276 ..
  €31,46
  Excl. BTW: €26,00
 • Hydraulische klepstoter reiniger
  Wijnn's hydraulische klepstoter reiniger reinigt de hydraulische klepstoters en maakt ze los. U dient de hydraulische klepstoter reiniger toe te voegen aan de motorolie. De hydraulische klepstoter reiniger dempt tevens het geluid van het kleppenmechanisme. Het geeft een antislijtage laag en geeft extra bescherming aan de klepstoters. De hydraulische klepstoter reiniger kan gebruikt worden voor dieselmotoren en benzine motoren. U heeft v..
  €16,72
  Excl. BTW: €13,82
 • Stuurbekrachtiging reiniger
  Wijnn's power steering flush is een reingingsmiddel voor het stuurbekrachtiging systeem van voertuigen. het verwijdert vuil uit het stuurbekrachtiging systeem en verbetert de werking van het sturen en verminder of voorkomt geluiden bij het sturen. Deze stuurbekrachtigings systeem reiniger is alleen te gebruiken met een spoelmachine die hiervoor bestemt is. Helaas is deze niet bij ons te huur of te koop. ..
  €33,88
  Excl. BTW: €28,00
 • Loodvervanger
  Wijnn's loodvervanger is een benzine toevoeging dat de klepzittingen beschermt en de slijtage van de klepzitting vermindert bij gebruik van loodvrije benzine. De mengverghouding is 1 ml loodvervanger per 1 liter benzine. De wijnn's loodvervanger fles is handig uitgerust met een doseer functie boven in de hals van de fles.  Eigenschappen : * Verhindert de afbraak van de brandstof in de tank als de motor verschillende maanden niet g..
  €12,37
  Excl. BTW: €10,22
Smeerolieonline.nl © 2021