Valvoline

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
 • Automatische versnellingsbakolie llD
  Valvoline volsynthetische automatische transmissie vloeistof (atf olie) is voor personenauto's en bestelwagens. De atf olie is geschikt voor nieuwe automatische transmissies en automatische transmissies met een hoge kilometerstand. De automatische versnellingsbakolie bevat unieke sealconditioners. Valvoline atf olie biedt uitstekende bescherming en smering van de automatische versnellingsbak met een breed temperatuurbereik. Het wo..
  €6,23
  Excl. BTW: €5,15
 • Diesel systeem reiniger
  Valvoline diesel systeem reiniger met hoge prestaties voor heet reinigen van alle dieselmotoren.  De diesel systeem cleaner heeft een effectieve reiniging van het elektronische en mechanisch systeem van de dieselmotor.  Diesel systeem cleaner verwijderd schadelijke afzetting en hierdoor helpt het de motor te herstellen, waardoor de motorprestaties verbeteren. Daarnaast verminderd het de rookontwikkeling bij volle belasting. ..
  €15,13
  Excl. BTW: €12,50
 • Koelvloeistof -37C
  Valvoline universele koelvloeistof -37C is voor personenauto's en lichte bedrijfsvoertuigen en geschikt voor alle soorten motoren en materialen. Door zijn hybride technologie mengt deze koelvloeistof zich veilig met alle soorten antivries. Valvoline koelvloeistof -37C is geschikt voor moderne, aluminiummotoren evenals oudere gietijzeren motoren. De formulering bevat extra anti-scaling en anti-corrosie inhibitoren om afzettinge..
  €2,98
  Excl. BTW: €2,46
 • Koelvloeistof G40 RTU
  Valvoline koelvloeistof G40 RTU is een op glysantin gebaseerde koelvloeistof.  De koelvloeistof G40 heeft door zijn formulering een langere levensduur. Door de modernste zuurtechnologie biedt deze Valvoline koelvloeistof G40 RTU een ultieme beschermingvan alle metalen van het koelsyteem inclusief aluminium. Koelvloeistof G40 RTU kant en klaar beschermt de motor in de winter tegen bevriezing en in de zomer te..
  €3,51
  Excl. BTW: €2,90
 • Motorolie 10w40 all climate
  Valvoline motorolie 10w40 all climate is voor personenauto's, licht bedrijfswagens en 4WD voertuigen met een diesel, benzine of lpg motor waar een ACEA motorolie A3 / B4 of API SL / CF SAE 10W40 motorolie wordt aanbevolen. All climate motorolie 10w40 is geformuleerd om het jaar rond de beste prestaties te leveren. Door het gebruik van detergente additieven wordt de motor in goede staat gehouden. De formule van de motorolie is v..
  €3,65
  Excl. BTW: €3,02
 • Motorolie 5w20 C5 Ford
  Valvoline motorolie synpower fe 5w20 c5 is speciaal ontwikkeld voor benzine, diesel LPG-motoren waar een SAE 5W-20 - ACEA C5 specificatie is vereist. Deze motorolie 520 wordt speciaal aanbevolen voor Ford benzine motoren die een Ford WSS-M2C948-B, WSS-M2C913-B & C en WSS-M2C925-B vereisen. De motorolie is de juiste olie voor andere personenauto's en bestelwagens die op een mengsels van diesel en bio brandstof rijden. Synpower 5w..
  €5,78
  Excl. BTW: €4,78
 • Motorolie 5w30 C2
  Valvoline motorolie 5w30 C2 biedt ultieme bescherming. Synpower motorolie is geformuleerd met basisoliën van de hoogste kwaliteit en de nieuwste additieven voor prestaties onder alle bedrijfsomstandigheden. Valvoline 5w30 C2 is ontworpen om te voldoen aan de nieuwste normen van toonaangevende motorfabrikanten. Deze motorolie is geoptimaliseerd voor emissiecontrolesystemen. En is specifiek ontworpen voor gebruik met emissie besturingssys..
  €5,20
  Excl. BTW: €4,30
 • Motorolie 5w30 DX1
  Valvoline synpower DX1 motorolie 5w30 voldoet aan de nieuw goedgekeurde API SN Plus classificatie. Deze motorolie 5w30 DX1 geeft bescherming aan GDI ( directe benzine injectie) motoren met een lage snelheid voorontsteking (LSPI).  Het is geschikt voor auto's met drieweg katalystoren, en compatibel voor GM motoren die zijn geproduceerd vóór 2018 en dan met name de modellen waar een dexos 1 motorolië word..
  €5,37
  Excl. BTW: €4,44
 • Motorolie 5w30 XL-lll C3 volkswagen
  Valvoline motorolie 5w30 XL-lll C3 is geschikt voor VW Euro 4 en 5 motoren met DPF-technologie (roetfilter). Deze motorolie vervangt vrijwel alle VW specificaties en is geschikt voor motoren met WIV-systeem (Wartungs Intervall Verlängerungs) voor extra lange verversingsintervallen tot 30.000 Km. of 2 jaar. Kan worden gebruikt in moderne VW, AUDI, Seat en Skoda benzine- en dieselmotoren. SynPower motorolie 5w30 is geformuleerd ..
  €6,34
  Excl. BTW: €5,24
 • Motorolie 5w40 C3 all climate
  Valvoline motorolie 5w40 C3 all climate is geformuleerd om het jaar rond de beste prestaties te leveren.  Door gebruik van detergente additieven wordt de motor schoongehouden en blijft hij in goede staat. Deze motorolie 5w40 C3 is geschikt voor een brede voertuig toepassing. Het voorkomt vorming van slib en  andere schadelijke afzettingen in de motor. De thermische en oxidatie bestendige oliefilm biedt bescherming tegen slijtag..
  €4,67
  Excl. BTW: €3,86
 • Remmenreiniger
  Valvoline remmenreiniger is een sterke reiniger en ontvetter. De brake cleaner is te gebruiken  voor zeer uiteenlopende doeleinden. U kunt er remvloeistof, vet, vuil en olie van remonderdelen mee verwijderen. Veiligheidsblad voor deze remmenreiniger Productblad voor deze remmenreiniger   ..
  €5,11
  Excl. BTW: €4,22
 • Remvloeistof dot 4
  Valvoline remvloeistof DOT 4 is geschikt voor alle schijfremsystemen en trommelremsysteem en kan worden  gebruikt in personenauto's, vrachtwagens en andere voertuigen waar een DOT 4 prestatieniveau wordt vereist. Bij deze remvloeistof wordt het condensatie water geabsorbeerd waardoor het kookpunt langzaam daalt. Remvloeistof moet om de twee jaar of 40.000 kilometer worden vervangen.  Raadpleeg uw gebruikershandleiding voor deta..
  €9,20
  Excl. BTW: €7,60
 • Tectyl bodysafe wax
  Valvolie tectyl bodysafe wax is een onderhoudsproduct met wax. Deze tectyl body safe wax is zeer geschikt voor de bescherming van de onderkant van uw auto. De wax beschermt tegen roest en corrosie. Bodysafe wax houdt zout en sterk corrosieve stoffen tegen en biedt zo een duurzame bescherming voor de onderkant van uw auto. Bodysafe wax is gemakkelijk in gebruik. Spray het product op een droge en schone ondergrond. Laat het 120 min..
  €17,16
  Excl. BTW: €14,18
 • Motorolie 5w40
  Valvoline motorolie 5w40 biedt de ultieme bescherming en prestaties. Valvoline synpower motorolie 5w40 is geformuleerd met de beste basisoliën en de nieuwste additieven om ultieme bescherming te garanderen en prestaties onder alle bedrijfsomstandigheden. Deze motorolie is ontworpen om te voldoen aan de nieuwste normen van toonaangevende motorfabrikanten. De motorolie 5w40 levert een langdurige prestatie en is geschikt voor lange ve..
  €4,60
  Excl. BTW: €3,80
Smeerolieonline.nl © 2020