Aanbiedingen
Meest gekocht

Smerende werking MPM

Smerende werking MPM

Deze spuitbussen van MPM international oil compant hebben een smerende werking.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Kettingspray spuitbus 400 ml
  Deze kettingspray van MPM  aangeboden door smeerolieonline is een smeermiddel op basis van polyisobutyleen en biedt bescherming tegen corrosie en is bovenal koude en hitte bestendig. Deze kettingspray is te gebruiken als smeer- en beschermingsmiddel bij kettingen, glij en rollagers. Deze kettingspray voorkomt roest- en corrosievorming. Omdat deze kettingspray van een goede kwaliteit is heeft smeerolieonline.nl het opgenom..
  vanaf €6,39 Excl. BTW: €5,28
 • Kruipolie spuitbus 400 ml
  Deze door smeerolieonline aangeboden kruipolie van MPM is een sterk penetrerende, roestlosmakende vloeistof, die onder de gevormde roestlaag dringt van vastgeroeste metaaldelen. Geschikt voor bouten, moeren en schroeven en ook buis- en kraankoppelingen, scharnieren, sloten, kettingen, gewrichten en glijdende onderdelen. Verhelpt piepen en knarsen. Voorkomt roest- en corrosievorming.   productblad van deze kruipolie in spuitbu..
  vanaf €5,06 Excl. BTW: €4,18
 • Ptfe spray spuitbus 400 ml (teflon)
  De door smeerolieonline aangeboden PTFE-spray van MPM is een waterafstotend smeer- en beschermingsmiddel op basis van teflon en  voor toepassingen in bijna alle industriële sectoren, met een temperatuurbestendigheid van -50ºC tot +210ºC.  PTFE Spray kan worden gebruikt als smeermiddel op glijvlakken, geleidingen, draden, snijgereedschappen, katrollen, transportbanden, tandwielen, gewrichten en pallen. Tevens kan deze PTFE..
  vanaf €6,39 Excl. BTW: €5,28
 • Siliconen spray spuitbus 400 ml
      Deze siliconenspray in spuitbuis van MPM  aangeboden door smeerolieonline is een kleur- en reukloos beschermingsmiddel tegen roest, vuil en vocht, met goede smeereigenschappen. Deze siliconenspray in spuitbus  is zeer geschikt als smeermiddel voor bewegende delen die in direct contact met vocht komen. Tevens is deze siliconenspray in spuitbus  zeer geschikt als beschermingsmiddel tegen bevriezing ..
  vanaf €5,38 Excl. BTW: €4,45
 • Universele vetspray white grease spuitbus 400 ml
  Deze universele vetspray aangeboden door smeerolieonline van MPM  is een smeer- en beschermingsproduct met een langdurige werking op basis van minerale olie en organische oplosmiddelen die roest- en corrosievorming verhindert en temperatuur-bestendig is van -40ºC tot +180ºC. Deze universele vetspray is te gebruiken in de industrie, automotive en de scheepsbouw.  Deze universele vetspray is ook uitermate geschikt voor het ..
  vanaf €6,39 Excl. BTW: €5,28
Smeerolieonline.nl © 2017