Aanbiedingen
Meest gekocht

Beschermende werking MPM

Beschermende werking MPM

Deze spuitbussen aangeboden door smeerolieonline zijn  ontwikkeld voor bescherming van alle elektrische contacten, o.a. bekabelingen, kabelschoenen, aansluitingen en zekeringen.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Contactspray spuitbus 400 ml
  Deze hoogwaardige contactspray die smeerolieonline.nl u aanbied is een reiniger en beschermer op basis van minerale olie welke bescherming biedt tegen corrosie en vocht.  De contactspray is ontwikkeld voor bescherming van alle elektrische contacten, o.a. bekabelingen, kabelschoenen, aansluitingen en zekeringen.   productblad voor deze contactspray in spuitbus veiligheidsblad voor deze contactspray in spuitbus &n..
  vanaf €5,83 Excl. BTW: €4,82
 • Kettingspray spuitbus 400 ml
  Deze kettingspray van MPM  aangeboden door smeerolieonline is een smeermiddel op basis van polyisobutyleen en biedt bescherming tegen corrosie en is bovenal koude en hitte bestendig. Deze kettingspray is te gebruiken als smeer- en beschermingsmiddel bij kettingen, glij en rollagers. Deze kettingspray voorkomt roest- en corrosievorming. Omdat deze kettingspray van een goede kwaliteit is heeft smeerolieonline.nl het opgenom..
  vanaf €6,39 Excl. BTW: €5,28
 • Siliconen spray spuitbus 400 ml
      Deze siliconenspray in spuitbuis van MPM  aangeboden door smeerolieonline is een kleur- en reukloos beschermingsmiddel tegen roest, vuil en vocht, met goede smeereigenschappen. Deze siliconenspray in spuitbus  is zeer geschikt als smeermiddel voor bewegende delen die in direct contact met vocht komen. Tevens is deze siliconenspray in spuitbus  zeer geschikt als beschermingsmiddel tegen bevriezing ..
  vanaf €5,38 Excl. BTW: €4,45
 • Universele vetspray white grease spuitbus 400 ml
  Deze universele vetspray aangeboden door smeerolieonline van MPM  is een smeer- en beschermingsproduct met een langdurige werking op basis van minerale olie en organische oplosmiddelen die roest- en corrosievorming verhindert en temperatuur-bestendig is van -40ºC tot +180ºC. Deze universele vetspray is te gebruiken in de industrie, automotive en de scheepsbouw.  Deze universele vetspray is ook uitermate geschikt voor het ..
  vanaf €6,39 Excl. BTW: €5,28
 • Vocht verdrijvende spray spuitbus 400 ml
  Deze vochtverdrijvende spray van MPM aangeboden door smeeroieonline is een product op oliebasis en ontwikkeld om universeel te gebruiken bij vocht problemen. Deze vocht beschermende spray verhelpt startproblemen van de motor die veroorzaakt wordt door vocht en biedt bescherming tegen roest.   productblad voor deze vochtbeschermende spray in spuitbus veiligheidsblad voor deze vochtbeschermende spray i..
  vanaf €5,83 Excl. BTW: €4,82
 • Vochtbeschermende spray spuitbus 400 ml
  Deze vochtbeschermende spray van MPM aangeboden door smeerlieonline is een product op lakbasis en ontwikkeld om kabels, kabelaansluitingen en bougies immuun te maken voor vocht. Deze vochtbeschermende spray vormt een transparante beschermlaag en houdt het elektrische systeem droog.   productblad voor deze vochtbeschermende spray in spuitbus veiligheidsblad voor deze vochtbeschermende spray in spuitbus ..
  vanaf €5,83 Excl. BTW: €4,82
Smeerolieonline.nl © 2017