Aanbiedingen
Meest gekocht

Ruitensproeier vloeistof winter MPM

Ruitensproeier vloeistof winter MPM

Smeerolieonline bied u hier ruitensproeiervloeistof aan van MPM international oil company speciaal voor in de winter. U kunt hier geconcentreerde ruitensproeiervloeisotf kopen die u zelf moet mengen met water of kant en klaar voor gebruik.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Ruitensproeiervloeistof kant en klaar -22ºC
  Deze milieuvriendelijke kant & klare ruitensproeiervloeistof van MPM  aangeboden door smeerolieonline voorkomt bevriezing tot -22°C.  Deze ruitensproeiervloeistof voorkomt het bevriezen van het ruitensproeisysteem en is tevens een uitstekende reiniger van smerige autoruiten en laat een frisse citroengeur achter.  Deze ruitensproeiervloeistof kant en klaar voor gebruik tot -22°C is veilig voor poly-carbo..
  vanaf €0,93 Excl. BTW: €0,77
 • Ruitensproeiervloeistof geconcentreerd ( winter )
  Deze  milieuvriendelijke ruitensproeiervloeistof van MPM aangeboden door smeerolieonline voorkomt het bevriezen van het ruitensproeisysteem en is tevens een uitstekende reiniger van smerige autoruiten en laat een frisse citroengeur achter. Deze ruitensproeiervloeistof geconcentreerd is veilig voor poly-carbonaat, ruiten, rubber en lakken en laat geen strepen achter op de ruit. Bovendien is deze ruitensproeiervloeistof niet corros..
  vanaf €1,61 Excl. BTW: €1,33
 • Ruitensproeiervloeistof ready to use -12ºC budget (4 x 5 liter)
  Deze milieuvriendelijke kant & klare ruitensproeierantivries -12°C van  MPM aangeboden door smeerolieonline voorkomt het bevriezen van het ruitensproeisysteem en is tevens een uitstekende reiniger van smerige autoruiten en laat een frisse citroengeur achter. MPM Screenwash Ready to Use -12°C is veilig voor poly-carbonaat, ruiten, rubber en lakken en laat geen strepen achter op de ruit. Bovendien is het product niet corrosief, niet s..
  vanaf €1,78 Excl. BTW: €1,47
Smeerolieonline.nl © 2017