MPM Oil Company

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
 • Bandenvulmeter
  Deze bandenvulmeter pompt uw banden op tot het gewenste spanningsniveau van uw band tot een maximum van 15 bar mits uw compressor deze spanning kan leveren. Bijzonder van deze bandenspanningsmeter is dat er ondanks de nauwkeurige metingen geen belemmeringen van de luchtstroom naar de band is dit zorgt voor een hoge capacitiet en een snelle vulling van de autoband. Voldoet aan de eisen van : * Bandenspanningsmeter * Bar uitlezin..
  €85,91
  Excl. BTW: €71,00
 • Buitenboordmotor motorolie 10w30
  Buitenboordmotor motorolie 10w30 is een 4 takt buitenboord motorolie en gebaseerd op hoogwaardige basisoliën waaraan speciale additieven zijn toegevoegd. Door zijn uitstekende shear stability in combinatie met een zeer sterk anti corrosie, oxidatie en slijtage vermogen is deze 4takt buitenboord olie 10w30 uitermate geschikt voor het gebruik in hoogtoerige en zwaarbelaste buitenboord motoren zoals onder andere in Mercury motoren.&nb..
  €4,28
  Excl. BTW: €3,54
 • Buitenboordmotor motorolie 10w40 EHP
  Buitenboordmotor olie 10w40 EHP FC-W 4 4 takt heeft een goede bescherming tegen slijtage onder zware omstandigheden en deze buitenboordmotor motorolie 10w40 is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in moderne 4 takt watergekoelde binnenboord motoren en buitenboord motoren. Deze motorolie 10w40 voldoet aan de nieuwste eisen vastgelegd door de NMMA.  Voldoet aan de eisen van : * Buitenboordmotor motorolie 10w40 * NMMA FC-W..
  €4,49
  Excl. BTW: €3,71
 • Buitenboordmotor motorolie 25w40 4 takt fc-w
  Buitenboordmotor motorolie 25w40 4 takt fc-w is een motorolie gebaseerd op hoogwaardige basisoliën waaraan speciale additieven zijn toegevoegd. Door zijn uitstekende shear stability in combinatie met een zeer sterk anti corrosie, oxidatie en slijtage vermogen is deze viertakt motorolie 25w40 uitermate geschikt voor het gebruik in binnenboord motoren en in hoogtoerige en zwaarbelaste buitenboord motoren zoals onder andere&..
  €4,49
  Excl. BTW: €3,71
 • Buitenboordmotor versnellingsbakolie stern drive high performance
  Buitenboordmotor versnellingsbakolie high performance is speciaal ontwikkeld om maximale bescherming te bieden aan z drive units en schroefas overbrenging van buitenboordmotoren. De synthetische additieven bieden een uitstekende slijtage bescherming het geen resulteert in een langere levensduur van de tandwielen. De high performance versnellingsbakolie wordt aanbevolen in 'high speed en high power' units van diverse fabrikanten. ..
  €9,58
  Excl. BTW: €7,92
 • Motorboot motorolie 15w40
  Motorboot motorolie 15w40 multigrade is universele motorolie die speciaal geschikt voor gebruik in de eerste generatie normaal belaste benzinemotoren en dieselmotoren in de scheepvaart al dan niet turbo opgeladen. Deze motorboot olie 15w40 is geschikt voor motoren in de scheepvaart of pleziervaart. Voldoet aan de eisen van : * 15w40 * Scheepvaart motoren * Allison C4 * API CG-4 * CAT TO-2 * Cummins * DAF * Deutz ..
  €3,05
  Excl. BTW: €2,52
 • Motorboot motorolie 15w40 HPE
  Motorboot motorolie 15w40 HPE is een multigrade diesel scheepvaart motorolie. Motorboot olie 15w40 HPE is speciaal ontwikkeld voor de smering van snellopende scheepvaartmotoren werkend onder zware omstandigheden en onder alle weerssituaties. De hoge kwaliteit basisoliën in combinatie met superieure additieven die deze motorolie biedt draagt bij aan een verlengde olieverversing intervallen. Tevens bied deze motorolie&..
  €3,96
  Excl. BTW: €3,27
 • Motorboot motorolie SAE 30 singel grade fc-w
  Motorboot motorolie sae 30 fc-w singel grade is een minerale scheepvaart motorolie en ontwikkeld voor uiteenlopende doeleinden. Afhankelijk van de voorschrift van de fabrikant wordt deze scheepvaartmotorolie sae 30 gebruikt in scheepsdieselmotoren, hydraulische systemen en licht belaste tandwielkasten. Deze motorboot olie wordt ook voorgeschreven in scheepskeerkoppelingen met grotere vermogens. Voldoet aan de eisen van : * Mo..
  €2,95
  Excl. BTW: €2,44
 • Motorboot motorolie SAE 40 detroit diesel
  Scheepvaart motorolie sae 40 detroit diesel 2 Stroke is speciaal ontwikkeld voor gebruik in 2 takt detroit scheeps dieselmotoren welke draaien onder zware omstandigheden met een sulfaatas limiet specificatie van 0,8%. Dit type motorboot olie sea 40 wordt afgeraden bij gebruik van brandstof met een hoger zwavelgehalte dan 0,5%. Deze scheepvaart motorolie wordt onder andere gebruikt in de tweetakt detroit diesel motoren van de series 53, ..
  €4,09
  Excl. BTW: €3,38
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • Motorboot stuur olie
  Motorboot stuur olie is een paraffinische olie met een hoge viscositeitsindex voor een optimaal functioneren van hydraulische systemen bij sterk wisselende temperaturen. Deze stuur olie biedt een uitstekende bescherming tegen slijtage en corrosie, heeft een goede filtratie en snelle ontluchting waardoor er minder kans op schuimvorming ontstaat. De steering oil is volledig compatibel met afdichtende materialen zoals nitril, siliconen en ..
  €3,05
  Excl. BTW: €2,52
 • Motorboot trim en stuur olie
  Motorboot rim en stuurolie is een premium hydraulische vloeistof welke uitermate geschikt is voor trim en stuursystemen. Deze scheepvaart trim en stuurolie biedt een uitstekende bescherming tegen veroudering, corrosie en de kans op schuimvorming. Het is volledig mengbaar met alle hydraulische vloeistoffen van dit type en beschermt tevens de slangen en afdichtingen. productblad voor deze hydraulische trim en stuuro..
  €7,25
  Excl. BTW: €5,99
 • Motorboot versnellingsbakolie reverse clutch
  Motorboot versnellingsbakolie revers clutch is een minerale versnellingsbakolie welke uitermate geschikt is voor het gebruik in keerkoppelingen en stuursystemen in de pleziervaart waarvoor constructeurs een type ATF Dexron IID-olie voorschrijven. Voldoet aan de eisen van: * Caterpillar TO-2 * Allison c3/c4 * Dexron II-D * ZF TE-ML 02F, 04D, 09A, 09B,14A, 17C productblad voor deze versnellingsbakolie reverse clutch  vei..
  €4,28
  Excl. BTW: €3,54
 • Motorfiets motorolie 10w40
  MPM motorfiets motorolie 10w40 half semi synthetische 4 takt is ontwikkeld voor lucht en watergekoelde 4takt motoren van motorfietsen. Deze speciale motorfiets motorolie 10w40 is het hele jaar door te gebruiken. Deze motorolie is geschikt voor de smering van versnellingsbakken en in olie gedompelde koppelingen. Voldoet aan de eisen van : * Motorfiets motorolie 10w40 * Motorolie * 10w40 * API SL * JASO ..
  €4,15
  Excl. BTW: €3,43
 • Motorfiets motorolie 5w50 racing JASO ma2
  MPM motorfiets motorolie 5w50 volledig premium synthetisch voor viertakt motorfietsen is speciaal ontwikkeld voor optimale smering van high performance lucht en watergekoelde 4takt motorfiets motoren waaraan de allerhoogste eisen worden gesteld. Deze motorfiets motorolie 5w50 is uitermate geschikt voor zeer hoge toerentallen en hoge belastingen en is ook geschikt voor smering van versnellingsbakken met een ..
  €6,16
  Excl. BTW: €5,09
 • Motorolie 0w20 C5
  MPM motorolie 0w20 C5 premium synthetisch is een geavanceerde 0w20 olie en is ontwikkeld om een uitstekende bescherming van de motor te bieden. De additieven in de 0w20 C5 geven een verbeterde brandstofbesparing. 0w20 C5 olie  is ontwikkeld om de moderne turbogeladen direct ingespoten benzine motoren (TGDI) te beschermen tegen low speed pre ignition (LSPI). Tevens is deze 0w20 C5 olie geschikt voor dieselmotoren van p..
  €7,97
  Excl. BTW: €6,59
 • Motorolie 0w20 RC
  MPM motorolie 0w20 rc volledig premium synthetisch is een milieuvriendelijk smeermiddel. Mpm 0w20 motorolie is speciaal ontwikkeld voor technisch hoogwaardige motoren van Japanse autofabrikanten en zorgt voor een extreem zuinig brandstofverbruik. Door de organische wrijvingsverlagende additieven beperkt deze motorolie slijtage tot het minimum. Deze motorolie heeft een zeer lage viscositeit van 0w20. Let op: Het gebruik van deze motor..
  €8,48
  Excl. BTW: €7,01
 • Motorolie 0w20 Volkswagen ESP-FE
  MPM motorolie 0w20 esp-fe is een volledig premium synthetische motorolie. De motorolie is voor de nieuwe Volkswagen motoren die een superieure motorolie 0w20 van topkwaliteit eisen om optimaal te kunnen blijven presteren. Deze motorolie is een officieël door de Volkswagen goedgekeurd OEM smeerproduct. Deze volledig synthetische long life olie is speciaal ontwikkeld voor de nieuwste generatie 2.0 TFSI 140kW ..
  €9,90
  Excl. BTW: €8,18
 • Motorolie 0w20 Volvo
  MPM motorolie 0w20 volvo is een volledig premium synthetische brandstofbesparende motorolie. Dit 0w20 smeermiddel is speciaal ontwikkeld voor gebruik in Volvo motoren van personenwagens waar de Volvo VCC RBS0 2AE specificatie wordt voorgeschreven. De uitgebalanceerde synthetische formulatie van deze motorolie. Motorolie 0w20 Volvo zorgt voor uitstekende koude start eigenschappen en optimale bescherming tegen slijtage. De combinatie van een h..
  €5,52
  Excl. BTW: €4,56
 • Motorolie 0w30 A5/B5
  Motorolie 0w30 A5/B5 is een volledig premium synthetische brandstofbesparende motorolie. De 0w30 aA5/B5 motorolie is speciaal ontwikkeld voor de nieuwste generatie benzinemotoren en dieselmotoren uitgerust met een uitlaatgas nabehandelingssysteem. Deze MPM motorolie 0w30 met een acea A5/B5 specificatie heeft de fabrieksvoorschriften voor ondere andere de recente generatie Volvo, Honda en Mazda. Voldoet aan de eisen van : * Mo..
  €7,15
  Excl. BTW: €5,91
 • Motorolie 0w30 edt Ford
  Motorolie 0w30 edt Ford is een volledig premium synthetische motorolie. Motorolie 0w30 Ford is speciaal ontwikkeld voor gebruik in Ford euro 6 TDCI duratorq motoren. Deze motorolie 0w30 van MPM wordt voorgeschreven voor motoren met uitlaatgas nabehandelingssysteem en turbocompressor. Door de samenstelling en nauwkeurig gekozen additieven pakket is deze motorolie 0w30 edt speciaal geschikt voor de duratorq euro 6 motoren m..
  €6,56
  Excl. BTW: €5,42
 • Motorolie 0w30 longlife ll
  Motorolie 0w30 long life ll is een volledig premium synthetisch motorolie. De motorolie is speciaal ontwikkeld voor VAG motoren vanaf modeljaar 2002 tot 2004. Deze motorolie 0w30 voldoet aan de gestelde eisen van VW 503.00 / 506.00 / 506.01. Voldoet aan de eisen van : * Motorolie 0w30 * Motorolie * 0w30 * ACEA A5/B5 * VW 503.00 * VW 506.00 * VW 506.01 * Artikelnummer 05000F Typische standaard analyse :  * ..
  €8,92
  Excl. BTW: €7,37
 • Motorolie 0w30 psa
  Motorolie 0w30 psa is volledig premium synthetische en low saps. Deze motorolie 0w30 psa van MPM is ontwikkeld voor benzinemotoren en dieselmotoren uitgerust met een uitlaatgas nabehandelingsysteem. Deze motorolie is uitermate geschikt voor verlengde verversingsintervallen waarbij rekening is gehouden met het gebruik van bio componenten in de brandstof. De uitstekende dun vloeibaarheid van deze motorolie bij lag..
  €8,05
  Excl. BTW: €6,65
 • Motorolie 0w40 C3 prostreet
  MPM motorolie 0w40 C3 prostreet is een volledig premium synthetisch en brandstofbesparende motorolie. 0w40 Motorolie is speciaal ontwikkeld voor gebruik in benzinemotoren en dieselmotoren al dan niet turbogeladen. Door de goede thermische en oxidatie stabiliteit van de motorolie tezamen met een uistekende bescherming tegen slijtage en corrosie biedt het een optimale motorbescherming. De motorolie 0w40 C3 prostreet&nb..
  €8,42
  Excl. BTW: €6,96
 • Motorolie 0w40 high performance street
  MPM motorolie 0w40 high performance street is een volledig premium synthetische motorolie die ontwikkeld is voor de nieuwste generatie motoren met verhoogd motor vermogen. Deze motorolie zorgt voor een uitmuntende bescherming tegen slijtage bij hoge toerentallen. Dit komt door een superieure smeerfilm die deze motorolie 0w40 aanbrengt. De motorolie is een hoogwaardig product voor de racerij. Voldoet aan de eisen van: * Motoro..
  €8,42
  Excl. BTW: €6,96
 • Motorolie 10w30
  MPM motorolie 10w30 multigrade is speciaal ontwikkeld voor 4 takt benzine motoren en dieselmotoren met natuurlijke aanzuiging of turbogeladen. De motorolie 10w30 bied een totale motor bescherming en uitstekende koude start eigenschappen. Voldoet aan de eisen van : * Motorolie * 10w30 * Multigrade * ACEA A3/B4 * API CF / SL Typische standaard analyse :  * SAE 10w30 * Dichtheid bij 15°C -  0...
  €3,32
  Excl. BTW: €2,74
 • Motorolie 10w30 EHPD truck fuel economy
  MPM motorolie 10w30 half semi synthetische extra high performance diesel truck fuel economy acea E9 speciaal ontwikkeld voor gebruik in de moderne high output low emission motoren van bedrijfwagens, die deze motorolie 10w30 volgens euro 4 en euro5 emissienormen dienen te gebruiken. Tevens geeft deze motorolie 10w30 ook een uitmuntende bescherming aan oudere dieselmotoren. Voldoet aan de eisen van : * Motorolie * ..
  €4,11
  Excl. BTW: €3,40
 • Motorolie 10w40 ACEA E6
  MPM motorolie 10w40 acea E6 volledig premium synthetisch ultra high performance diesel is een speciaal ontwikkelde motorolie 10w40 voor alle euro 4 en euro 5 dieselmotoren van bedrijfswagens die zijn uitgerust met een dpf filter en gebruik maken van laag zwavelige onder de <50 ppm bevattende zwavel dieselbrandstof en tevens opereren onder de zwaarste bedrijfsomstandigheden. Deze motorolie 10w40 acea e6 van MPM is geschikt voor verlen..
  €4,74
  Excl. BTW: €3,92
 • Motorolie 10w40 diesel
  MPM motorolie 10w40 diesel truck volledig premium synthetisch is uitermate geschikt voor motoren van bedrijfwagens, die een motorolie 10w40 vereisen. Met name in de transport sector. Voldoet aan de eisen van: * Motorolie 10w40 * Motorolie * Truck * Diesel * ACEA E4-08/E7-08 * 10w40 * API CI-4 * Cummins CES 20077 / 20078 * Deutz DQC III-10 * Mack EO-M Plus * MAN M3277 * MB-Approval 228.5 * MTU TYPE-3 * Renault RLD..
  €5,82
  Excl. BTW: €4,81
 • Motorolie 10w40 long drain plus
  MPM motorolie 10w40 long drain plus is een volledig premium synthetisch motorolie. Motorolie 10w40 long drain plus van Mpm voldoet aan de hoge prestatie eisen die gesteld worden door fabrikanten van onder andere zware vrachtwagens, industrie motoren en scheepvaart motoren. De hoogwaardige motorolie 10w40 is speciaal ontwikkeld voor diesel motoren die moeten voldoen aan de euro 5 en euro 6 norm en geschikt voor verlengde verver..
  €5,82
  Excl. BTW: €4,81
 • Motorolie 10w40 shpd truck
  MPM motorolie 10w40 super high performance diesel truck is een  hoogwaardige half semi synthetische motorolie en speciaal ontwikkelde motorolie voor dieselmotoren van bedrijfswagens. Bovendien is deze motorolie 10w40 geformuleerd om lange verversings termijnen mogelijk te maken en om zogenaamde bore polishing te voorkomen. Voldoet aan de eisen van : * Motorolie 10w40 high performande diesel truck * Motorolie 10w40 ..
  €4,04
  Excl. BTW: €3,34
 • Motorolie 10w40 SN
  MPM motorolie 10w40 sn half semi synthetisch is ontwikkeld voor het smeren van 4takt benzinemotoren en dieselmotoren. De formulatie van deze motororolie 10w40 SN is gebaseerd op hoogwaardig geraffineerde basisoliën. De hoge kwaliteit van de motorolie zorgt voor een uitstekende duurzame bescherming van de motor met een zeer goede viscositeit bij lage temperaturen.  Voldoet aan de eisen van : * Motorolie 10w40 * 10w40 * SN * ..
  €3,44
  Excl. BTW: €2,84
 • Motorolie 10w60 high performance racing sport
  MPM motorolie 10w60 high performance racing sport volledig premium synthetisch is van absolute top kwaliteit. Dit product is speciaal ontwikkeld voor een brede range van hoogbelaste motoren werkend onder de meest extreme omstandigheden. Deze motorolie 10w60 high performance racing sport van mpm biedt uitstekende bescherming tegen wrijving en slijtage en zorgt voor een superieure smeerfilm bij hoge temperaturen en zwaarbelaste motor..
  €5,75
  Excl. BTW: €4,75
 • Motorolie 15w40
  Motorolie 15w40 mineraal multigrade voor licht belaste motoren. De motorolie 15w40 wordt voorgeschreven voor motoren waar een minerale motorolie 15w40 van toepassing is. Onder andere ford en opel schrijven deze motorolie voor bij diverse automobielen die zij gemaakt hebben. En in diverse andere motoren wordt het toegepast als er een motorolie met de SF/CC specificatie's wordt vereist. Voldoet aan de eisen van : * Motor..
  €2,92
  Excl. BTW: €2,41
 • Motorolie 15w40 ACEA E9 extra high performance diesel truck
  MPM motorolie 15w40 acea e9 extra high performance diesel  (EHPT) van top kwaliteit is speciaal ontwikkeld voor gebruik in de moderne high output en low emission motoren van bedrijfwagens volgens euro 4 en euro 5 emissienormen en geeft ook uitmuntende bescherming aan oudere dieselmotoren. Belangrijk: Deze motorolie 15w40 is absoluut niet geschikt voor gebruik in benzinemotoren. Voldoet aan de eisen van : * M..
  €4,04
  Excl. BTW: €3,34
 • Motorolie 15w40 super high performance diesel
  MPM motorolie 15w40 super high performance diesel mineraal is speciaal ontwikkeld voor zwaar belaste dieselmotoren met en zonder turbolading. Deze motorolie 15w40 shpd is speciaal geformuleerd om verlengde verversingsintervallen mogelijk te maken en om zogenaamde bore polishing te voorkomen. Voldoet aan de eisen van : * Motorolie * 15w40 * Shpd * ACEA E7/E5/E3, A3/B4 * API CI-4/CH-4/CG-4/CF-4/CF/SL * Caterpillar ECF-1-a ..
  €3,24
  Excl. BTW: €2,68
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • Motorolie 15w40 turbo universal
  Motorolie 15w40 turbo universal mineraal is speciaal ontwikkeld voor normaal belaste benzinemotoren en dieselmotoren van personenauto's. Deze motorolie 15w40 is ook geschikt voor turbo dieselmotoren. Voldoet aan de eisen van : * Motorolie * 15w40 * Turbo universal * ACEA E2 * A3/B4 * Allison C4 * API SL/CG Typische standaard analyse : * Dichtheid bij 15°C - 0,887 kg/l * Kinematische viscositeit bij 40°C - 107.0 mm²/s * Ki..
  €2,98
  Excl. BTW: €2,46
 • Motorolie 15w50
  MPM motorolie 15w50 mineraal is speciaal ontwikkeld voor licht belaste benzinemotoren en dieselmotoren van personenauto's. Deze motorolie 15w50 is niet geschikt voor turbo motoren. Voldoet aan de eisen van :  * Motorolie  * 15w50 * API CD/SG Typische standaard analyse : * Dichtheid bij 15°C - 0,886 kg/l * Kinematische viscositeit bij 40°C - 170 mm²/s * Kinematische viscositeit bij 100°C -..
  €2,92
  Excl. BTW: €2,41
 • Motorolie 20w50 multigrade klassiek
  MPM motorolie 20w50 multigrade klassiek mineraal is bestemd voor motorvoertuigen met oldtimer motoren. De motorolie 20w50 is speciaal ontwikkeld voor auto's met een bouwjaar voor 1980. Deze motorolie 20w50 klassiek voldoet aan alle eisen waar een olie 20w50 voor oldtimers wordt voorgeschreven.  Voldoet aan de eisen van : * Motorolie * Klassiek * Oldtimer motorolie 20w50 * Classic * 20w50 * API SF/CC * For..
  €2,92
  Excl. BTW: €2,41
  Gebaseerd op 4 beoordeling(en).
 • Motorolie 20w50 multigrade klassiek high zink
  MPM motorolie 20w50 high zink mineraal is van zeer hoge kwaliteit en is speciaal geformuleerd met een hoge mate van zink-dialkyldithiofosfaat (ZDDP) en fosfor. De sterke smeerfilm van deze motorolie garandeert een hoog smeervermogen en zorgt voor extra bescherming van bijvoorbeeld de vlakke klepstoter, een technologie die veelvuldig wordt gebruikt in klassieke motorvoertuigen. Het hoge gehalte aan zink fosf..
  €4,04
  Excl. BTW: €3,34
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • Motorolie 20w50 turbo universal
  MPM motorolie 20w50 turbo universal multigrade mineraal is uitermate geschikt voor diesel motoren die uitgevoerd zijn met een natuurlijke aanzuiging of turbogeladen. Tevens is deze 20w50 geschikt voor de meeste normaal belaste benzinemotoren. Deze motorolie 20w50 turbo universal is uitermate geschikt voor het gebruik in een warm klimaat. Voldoet aan de eisen van : * Motorolie * 20w50 * Turbo Universal * Universeel * ACEA ..
  €3,32
  Excl. BTW: €2,74
 • Motorolie 5w20 dx1-fe
  MPM motorolie 5w20 DX1-FE is een volledig premium synthetische brandstof besparende motorolie. De motorolie is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de laatste eisen voor benzine motoren van personen auto’s, bestelwagen en SUV’s voor met name Amerikaanse en Aziatische voertuigen. Deze volledig synthetische motorolie biedt een totale motor bescherming en houdt de motor schoon dit gebeurt zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Teven..
  €4,32
  Excl. BTW: €3,57
  Gebaseerd op 2 beoordeling(en).
 • Motorolie 5w20 ecoboost Ford
  MPM motorolie 5w20 ecoboost Ford is een volledig premium synthetische motorolie. Voor onder andere Ford motoren. Mpm motorolie 5w20 ecoboost Ford is een brandstofbesparende motorolie en is voor gebruik in de nieuwste Ford ecoboost benzinemotoren. Deze 5w20 motorolie voldoet aan de door Ford vereiste WSS M2C-948B specificatie. Voldoet aan de eisen van : * Motorolie Ford * Motorolie * ACEA A1/B1-10 * 5w20 * Ecoboost * API SN *..
  €5,42
  Excl. BTW: €4,48
 • Motorolie 5w30 a5/b5
  Motorolie 5w30 a5/b5 is een unieke volledig premium synthetische brandstofbesparende fuel conserving motorolie. De motorolie sae 5w30 a5/b5 van Mpm is speciaal ontwikkeld voor alle Ford en Mazda personenauto's. Deze motorolie 5w30 biedt optimale bescherming voor diesel, benzine en lpg motoren waar de acea a5/b5 specificatie is vereist. Voldoet aan de eisen van : * Motorolie 5w30 * Motorolie * SAE 5w30 * a5/b5 * Fc *..
  €4,36
  Excl. BTW: €3,60
 • Motorolie 5w30 BMW
  Motorolie 5w30 BMW volledig premium synthetisch speciaal ontwikkeld voor onder andere BMW en Mercedes motoren inclusief Mini. Deze motorolie van Mpm  voldoet aan de gestelde eisen van BMW longlife 01 en Mercedes Benz longlife 229.5. Deze motorolie is ook geschikt voor benzinemotoren, lpg motoren en dieselmotoren in personenauto's en bestelwagens waarvoor de acea A3/B4 specificaties worden verlangd. Voldo..
  €5,25
  Excl. BTW: €4,34
 • Motorolie 5w30 C1
  Motorolie 5w30 C1 volledig premium synthetisch is een top kwaliteit low saps Long Life motorolie 5w30 C1. De motorolie 5w30 C1 van Mpm is speciaal ontwikkeld voor Euro 4 motoren volgens de acea C1 standaard. Deze motorolie 5w30 wordt speciaal aanbevolen voor alle benzinemotoren en dieselmotoren die zijn voorzien van de laatste generatie uitlaatgasnabehandelingsystemen, onder andere voor diverse Mazda en Vol..
  €5,98
  Excl. BTW: €4,94
 • Motorolie 5w30 C2
  Motorolie 5w30 C2 volledig premium synthetische is een brandstofbesparende mid saps motorolie en is speciaal ontwikkeld voor Citroën en Peugeot personenauto's en bestelwagens waarvoor een acea C2 olie voorgeschreven is. Deze motorolie van Mpm voldoet aan de eisen voor gebruik in de nieuwste generatie euro 4 benzinemotoren en dieselmotoren met roetfilter (DPF) conform bestaande specificaties. Voldoet aan de eisen van : ..
  €5,09
  Excl. BTW: €4,21
 • Motorolie 5w30 C3 dpf
  Motorolie 5w30 C3 dpf volledig premium synthetisch is speciaal ontwikkeld voor BMW en Mercedes Benz motoren. Deze motorolie voldoet aan de gestelde eisen van BMW Longlife 04 en Mercedes Benz longlife 229.51. Motorolie 5w30 C3 dpf is ook geschikt voor euro 4 motoren volgens de acea C3 standaard. Deze motorolie wordt aanbevolen voor alle benzinemotoren en dieselmotoren die zijn voorzien van de laatste uitlaatgasnabehan..
  €4,40
  Excl. BTW: €3,64
 • Motorolie 5w30 C4 Renault
  Motorolie 5w30 C4 Renault is een brandstof besparende volledig premium synthetisch motorolie en speciaal ontwikkeld voor Renault personenauto's en lichte bestelwagens met benzine motoren, lpg motoren en dieselmotoren met moderne drieweg katalysatoren en DPF filters waarvoor een motorolie 5w30 C4 voorgeschreven is. Deze motorolie van Mpm draagt bij aan een langere levensduur van het roetfilter. Voldoet aan de eisen..
  €5,90
  Excl. BTW: €4,88
 • Motorolie 5w30 dexos 2
  Motorolie 5w30 dexos 2 premium synthetischeis ontwikkeld als een brandstof besparende motorolie. Deze motorolie van Mpm is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de laatste eisen voor benzine motoren van personen auto’s, bestelwagen en SUV’S. Tevens is deze motorolie ontwikkeld voor een betere bescherming tegen voorontsteking bij lage toeren, met name voor Opel/GM turbo motoren met kleine cilinderinhoud. De volledig synthetische motoroli..
  €4,62
  Excl. BTW: €3,82
 • Motorolie 5w30 dexos Opel
  Motorolie 5w30 dexos Opel is een volledig premium synthetische long life motorolie en is speciaal ontwikkeld voor de GM en Opel benzinemotoren en dieselmotoren vanaf modeljaar 2010 en vervangt de motorolie met de specificaties GM LL A 025 en GM LL B 025. Deze motorolie 5w30 dexos van Mpm kan echter ook uitstekend worden gebruikt in motoren van modellen van voor 2010. Deze motorolie werkt brandstofbesparend. Voldoet aan de eisen ..
  €4,40
  Excl. BTW: €3,64
Smeerolieonline.nl © 2020