Heres plastics

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
 • Adblue cds koppeling voor het aansluiten van een ibc op de pomp
  Heres plastics adblue cds koppeling Deze CDS koppeling is eenvoudig aan te sluiten op een ibc, kunststof vat of drum. Het vereenvoudigd het ledigen van deze verpakkingen. De CDS koppeling is te gebruiken in combinatie met een aanzuigbuis. Tussen de CDS koppeling en de aanzuigbuis is een lekvrijeverbinding. De slangaansluiting aan de bovenzijde is 1 inch BSP (buiten) schroefdraad. Deze CDS koppeling voorkomt dat er blootstelling ..
  €66,55
  Excl. BTW: €55,00
 • ADblue cds/sec aanzuigbuis
  Heres plastics cds/sec aanzuigbuis voor adblue Deze CDS/SEC aanzuigbuis voor Adblue is geschikt voor het oppompen van adblue vanuit een ibc. De lengte van de zuigbuis is 103 centimeter Er wordt aangeraden om de dopkraan voor ibc's er bij te kopen voor het eenvoudig aansluiten op de ibc met adblue. voldoet aan de eisen van : * Aanzuigbuis adblue * Cds/sec  * Afdichting EPDM u kunt hier ook koelvloeistof kopen..
  €52,64
  Excl. BTW: €43,50
 • Adblue jerrycan inhoud 10 liter
  HERES PLASTICS ADBLUE JERRYCAN INHOUD 10 LITER Deze adblue jerrycan met een inhoud van 10 liter is voorzien van een afneembare schenktuit die in de jerrycan kan worden opgeborgen. De diameter van de uitloop van de schenktuit is 20 mm. De jerrycan is vervaardigd van het materiaal HPDE. ..
  €28,06
  Excl. BTW: €23,19
 • Adblue jerrycan inhoud 20 liter
  Heres plastics adblue jerrycan inhoud 20 liter Deze adblue jerrycan met een inhoud van 20 liter is voorzien van een afneembare schenktuit die in de jerrycan kan worden opgeborgen. De diameter van de uitloop van de schenktuit is 20 mm. De jerrycan is vervaardigd van het materiaal HPDE.   ..
  €39,02
  Excl. BTW: €32,25
 • Adblue jerrycan inhoud 5 liter
  Heres plastics Adblue jerrycan inhoud 5 liter Deze adblue jerrycan met een inhoud van 5 liter is voorzien van een afneembare schenktuit die in de jerrycan kan worden opgeborgen. De diameter van de uitloop van de schenktuit is 20 mm. De jerrycan is vervaardigd van het materiaal HPDE. u kunt hier ook motorolie kopen ..
  €22,32
  Excl. BTW: €18,45
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • ADblue pompset 230 volt compleet
  Heres plastics adblue pompset compleet Deze complete Adblue pompset is voor de montage op een IBC voorzien van Adblue. De pomset bestaat uit : * 230 volt AdBlue pomp opbrengst 40 liter per minuut maximaal. * RVS AdBlue tankpistool automatisch afslaand. * Digitale vloeistof meter * Zuigslang lengte 1,5 meter * Persslang lengte 6 meter * SEC aansluit adapter  * Houder voor het bevestigen van de pompset aan de zijkant van de IBC ..
  €671,55
  Excl. BTW: €555,00
 • Jerrycan dop met uittrektuit aansluiting 61mm
  Here's plastics jerrycan dop Deze jerrycan dop met uitschenktuit  kan verzegeld worden. De dop past op jerycannen met een schroefaansluiting van 61 milimeter       ..
  €2,70
  Excl. BTW: €2,23
 • Jerrycan inhoud 10 liter
  Heres plastics jerrycan inhoud 10 liter Deze brandstof jerrycan met een inhoud van 10 liter is van een zware kwaliteit waardoor de jerrycan stootvast en zeer robuust is. De jerrycan wordt geleverd met een schenktuit voor het makkelijk ledigen van de jerrycan. Voldoet aan de eisen van : * Jerrycan * Inhoud 10 liter * Gewicht 0,82 kilo * Afmetingen 32,9 x 19,5 x 31,9 cm * Materiaal HDPE u kunt hier ook motorolie kopen ..
  €26,62
  Excl. BTW: €22,00
 • Maatbeker inhoud 5 liter
  Heres plastics maatbeker 5 liter Deze maatbeker heeft een inhoud van 5 liter. De maatbeker is voorzien van een inhoud's stafel tot 5 liter. De handgreep van deze maatbeker is gesloten wat voor extra stabiliteit zorgt bij het uitschenken van de maatbeker. u kunt hier ook motorolie kopen   ..
  €32,49
  Excl. BTW: €26,85
 • Multisleutel voor het open en dichtdraaien van jerrycans en olievaten
  Heres plastic multisleutel Deze handige mulitsleutel van stevig plastic is te gebruiken voor het open en dicht draaien van doppen van olievaten en jerrycans. De dopmaten voor jerrycans's is 51 mm en 61 mm. De dopmaten voor vaten is 3/4"en 2".  voldoet aan de eisen van : * DIN 51 * DIN 61 u kunt hier ook koelvloeistof kopen ..
  €13,31
  Excl. BTW: €11,00
 • Olie opvangbak met schenktuit
  Heres plastics olie opvangbak Deze handige olie opvangbak voor motorolie en ander vloeistoffen heeft een inhoud van 6 liter. De olie opvangbak is voorzien van een handige schenktuit zodat u heel gemakkelijk de olie in het afgewerkte olievat kan schenken.   u kunt hier ook motorolie kopen ..
  €25,95
  Excl. BTW: €21,45
 • Olie schenkkan inhoud 5 liter
  Heres plastics olie schenkkan Deze olie schenkkan heeft een inhoud van 5 liter. De olieschenkkan heeft een afluitbaar deksel aan de bovenkant waardoor er geen vuil in de olie schenkkan komt als u deze niet gebruikt. De olie schenkkan is tevens uitgerust met een handige schenktuit. De olie schenkkan kunt u onder andere gebruiken voor motorolie , versnellingsbakolie en koelvloeistof     * Olie sch..
  €31,46
  Excl. BTW: €26,00
 • Oliedrum trechter schroefbaar met deksel
  Heres plastics oliedrum trechter Deze oliedrum trechter schroefbaar met deksel kan vastgeschroefd worden op een oliedrum. De aansluitng is 2 inch bsp dit is de opening van 60 en 205 liter vaten, en S56x4 tri sure dit is de aanluiting voor kunststof vaten. De trechter is voorzien van een deksel en heeft een boven diamteter van 25 cm. u kunt hier ook motorolie kopen ..
  €41,75
  Excl. BTW: €34,50
 • Oliewissel jerrycan inhoud 7 liter
  Heres plastics olieverwissel jerrycan. Deze handige olieverwissel jerrycan is makkelijk als u zelf de motorolie ververst thuis van uw voertuig en of andere vloeistof wilt verwisselen. De jerrycan is voorzien van een deksel op de brede kant van de jerrycan waar u de olie of andere vloeistof in opvangt, het deksel is weer eenvoudig af te sluiten en uiteraard vloeistof dicht. Op de boven zijde zit een schroefdop waardoor u de jerrycan w..
  €39,33
  Excl. BTW: €32,50
 • Ronde trechter
  Heres plastics ronde trechter Deze ronde trechter van heeft een inhoud van 10 liter. De trechter is bestand tegen olieën, zuren en brandstoffen. De trecher is stevig en robuust. De boven diameter van de trechter is 35 centimeter. u kunt hier ook koelvloeistof kopen ..
  €33,28
  Excl. BTW: €27,50
 • Schenktuit buigzaam aansluiting 45 mm
  Heres plastics buigzame schenktuit 45 mm Deze buigzame schenktuit is te gebruiken voor jerrycans met een aansluiting van 45 milimeter. De lengte van de schenktuit is 39 centimter en is ideaal voor het gebruik op 10 liter jerrycans ad blue. Voldoet aan de eisen van * Schenktuit * Buigzaam * DIN 45 u kunt hier ook adblue kopen ..
  €12,46
  Excl. BTW: €10,30
 • Schenktuit buigzaam aansluiting 61 mm
  Hers plastics schenktuit buigzaam 61 MM  Deze schenktuit buigzaam heeft een lengte van 39 cm. De schenktuit past op vrijwel alle 20, 25 en 30 liters jerrycans met een aansluiting van 61 mm. De schenktuit past in ieder geval op de 20 liter jerrycans van Stihl mototmix en de  25 liter jerrycans van Aspen. * Schenktuit  * Buigzaam * lengte 39 CM   u kunt hier ook motorolie kopen ..
  €11,86
  Excl. BTW: €9,80
 • Schenktuit flexibel
  Heres plastics schenktuit flexibel Deze schenktuit flexibel heeft een lengte van 40 centimeter uit een stuk. De aansluitng voor op de jerrycan of bag in box is 40 milimeter en heeft inwendig schroefdraad. Deze schenktuit is te gebruiken voor de meeste jerrycans met een inhoud van 2 tot 10 liter. De diameter van de uitloop is 18,5 milimeter. u kunt hier ook motorolie kopen ..
  €7,56
  Excl. BTW: €6,25
 • Schenktuit flexibel met dop
  Heres plastics schenktuit flexibel met dop Deze schenktuit flexibel klein met dop heeft een handige afsluitdop. De schenktuit heeft tevens een ontluchting waardoor de jerrycan sneller en probleemloos te legen is. Deze schenktuit past op vrijwel alle 20, 25 en 30 liter jerrycans met een aansluiting van 61 mm.   u kunt hier ook ruitensproeiervloeistof kopen ..
  €5,08
  Excl. BTW: €4,20
 • Schenktuit groot aansluiting van 61 mm
  Heres plastics schenktuit groot Deze schenktuit groot voor jerrycans  heeft een extra grote schentuit met een opening van 3 cm. Tevens heeft deze schenktuit een afsluitdop en de mogelijkheid om de schenktuit te bwearen in de jerrycan tijdens transport. Aansluitmaat 61 milimeter. Voldoet aan de eisen van : * Schenktuit  * Lengte 10,5 cm * Doorsnee opening: 3 cm * Afsluitbaar * DIN 61 u kun thier ook motorolie kopen ..
  €15,43
  Excl. BTW: €12,75
 • Schenktuit groot met ontluchting aansluiting 51 mm
  Heres plastics schenktuit din 51 Deze grote schenktuit voor jerycan's is uitgerust met een apparte ontluchting waardoor u de jerrycan snel kan ledigen. De dopmaat van deze schenktuit is 51 mm en de schenktuit kan aangesloten worden op de meeste jerrycan's  voldoet aan de eisen van : * Schenktuit groot * DIN 61 * Doorsnee  opening 3 cm koop hier ook handzeep   ..
  €10,29
  Excl. BTW: €8,50
 • Schenktuit groot met ontluchting aansluiting 61 mm
  Heres plastics schenktuit groot din 61 Deze schenktuit groot met een aansluitng van 61 mm voor jerycan's van Heres plastic aangeboden door smeerolieonline is uitgerust met een apparte ontluchting waardoor u de jerrycan snel kan ledigen. De dopmaat van deze schenktuit is 61 mm en de schenktuit kan aangesloten worden op de meeste ibc's.  voldoet aan de eisen van : * Schenktuit groot * DIN 61 * Doorsnee  opening 3 cm u k..
  €10,29
  Excl. BTW: €8,50
 • Schenktuit uitschuifbaar fexibel met dop aansluiting 61 mm
  Heres plastics schenktuit uitschuifbaar flexibel met dop Deze schenktuit uitschuifbaar flexibel met dop kunt u in lengte verstellen van 20 cm tot 40 cm en is tevens te verbuigen naar alle gewenste kanten. De aansluitmaat van deze schenktuit is 61 mm. De schenktuit past op 20 liter en 25 liter jerrycans van Stihl, Motomix en 25 liter Aspen jerrycans. Verder is deze schenktuit te gebruiken voor vrijwel alle 20, 25 en 30 liter jerr..
  €15,13
  Excl. BTW: €12,50
 • Tapkraan din 61
  Heres plastics tapkraan din 61. Deze tapkraan heeft een aansluiting van 61 mm. De tapkraan is uitermate geschikt voor de jerrycans's van Stihl en Aspen. De tapkraan is draaibaar en afsluitbaar door de handige hendel. De tapkraan is bestand tegen oliën, zuren, brandstof en diverse koelvloeistof. Voldoet aan de eisen van : * tapkraan * Dopkraan * DIN61 * Artikelnummer HP1013 u kunt hier ook koevloeistof kopen ..
  €7,50
  Excl. BTW: €6,20
 • Tapkraan draaibaar met ontluchting 3/4" bsp schroefdraad
  Heres plastics Tapkraan draaibaar met ontluchting De tapkraan heeft een handige ontluchting waardoor er moeiteloos en zonder geklots een vloeistof zoals motorolie uitgeschonken kan worden. Als het vat geen 2e opening heeft of als het vat nog vol zit. Tevens is tapkraan draaibaar om lekken na het uit schenken te voorkomen.     ..
  €6,05
  Excl. BTW: €5,00
 • Tapkraan met druk knop aansluitng din 51 (2 stuks)
  Heres plastics tapkraan din 51 Deze tapkraan met druk knop om de schenk opening te openen is geschikt voor jerry can's met een aansluiting van 51 mm.   ..
  €27,77
  Excl. BTW: €22,95
 • Tapkraan met lange hals aansluiting din 61
  Hers plastics tapkraan met lange hals Deze tapkraan met lange hals is geschikt voor montage op een ibc of een jerrycan met een aansluiting van 61 mm die bijvoorbeeld op z'n kant in een stelling liggen. De tapkraan is voorzien van een ontluchting. u kunt hier ook motorolie kopen ..
  €9,32
  Excl. BTW: €7,70
 • Tapkraan voor 60 en 200 liter vaten 2 inch bsp schroefdraad
  Heres plastics tapkraan 2 inch bsp Deze tapkraan heeft een BSP fijne schroefdraad van 2 inch en is geschikt voor 60 tot en met 210 liter vaten.     ..
  €7,56
  Excl. BTW: €6,25
 • Tapkraan voor 60 en 200 liter vaten 2 inch tri sure schroefdraad
  Heres plastics tapkraan 2 inch tri sure Deze tapkraan voor 60 en 200 liter vaten heeft een tri sure grove schroefdraad van 2 inch. u kunt hier ook motorolie kopen ..
  €7,56
  Excl. BTW: €6,25
 • Trechter afsluitbaar
  Heres plastics afsluitbare trechter rond Deze trechter afsluitbaar is aan de boven en onderkant afsluitbaar. De boven diameter van de trechter is 22 cm. Deze trechter is te gebruiken bij alle soorten vloeistoffen  u kunt hier ook motorolie kopen ..
  €15,31
  Excl. BTW: €12,65
 • Trechter met flexibele tuit
  Heres plastics trechter met flexibele tuit Deze trechter met flexibele tuit is makkelijk te buigen waardoor u eenvoudig diverse vloeistoffen bij kunt vullen waaronder motorolie. De inhoud van de trechter is 1,2 liter. De diamter van de trechter is 16 centimeter. De trechter zelf is vervaardigd van HPDE materiaal en de tuit van LPDE materiaal U kunt u hier ook motorolie kopen   ..
  €16,94
  Excl. BTW: €14,00
 • Trechter met schroefaansluiting din 61
  Heres plastics trechter met schroef aansluiting Deze trechter met schroefaansluitng kan gemonteerd op een jerrycan met een aansluiting van 61 mm hij is voorzien van een uitneembare zeef. Deze trechter zorgt ervoor dat de trechter niet meer uit de jerrycan valt als er product ingetapt word. De boven diameter is rond en 25 cm. u kunt hier ook versnellingsbakolie kopen ..
  €41,14
  Excl. BTW: €34,00
 • Trechter vierkant met zeefje
  Heres plastics vierkante trechter met zeefje Deze trechter vierkant heeft een inhoud van 4 liter, De afmetingen van deze trechter is 28 cm bij 19 cm breed 17 cm hoog en de lengte van de tuit is 13 cm, het uiteinde van de tuit heeft een diameter van 3 cm rond. De trechter is bestand tegen olieën, koelvloeistof, zuren en brandstoffen. De trechter is van zware kwaliteit en vervaardigd van PE materiaal. Er wordt stand..
  €26,50
  Excl. BTW: €21,90
 • Vatenbok voor 3 x 60 liter vat
  Plus equipment vatenbok Deze vatenbok voor 3 x een 60 liter vat is gefrabriceerd van gegalvaniseerd ijzer. De vatenbok is tevens stapelbaar en geschikt voor het liggend plaatsen van 60 liter drums of vaten op een vatenlekbak. De afmetingen van de vatenbok zijn 450 mm hoog en 1180 mm breed. u kunt hier ook vaten koelvloeistof kopen ..
  €169,40
  Excl. BTW: €140,00
 • Water jerrycan inhoud 15 liter
  Heres plastics water jerrycan inhoud 15 liter Deze water jerrycan met een inhoud 15 liter is van hoge kwaliteit en zeer robuust. De jerrycan is voorzien van een aftapkraan en schenktuit. De maten van de jerrycan zijn :  L :  35,2 cm B : 17,5 cm H : 41,8 cm u kunt hier ook motorolie kopen    ..
  €36,30
  Excl. BTW: €30,00
 • Dispenser pomp voor jerrycans
  Deze dispenserpomp van Heres Plastics aangeboden door smeerolieonline is te gebruiken voor jerrycans met een 61 mm aansluitng. De dispenserpomp geeft 30 ml product per slag.  u kunt hier ook poetsmiddelen kopen ..
  €15,43
  Excl. BTW: €12,75
 • IBC adapter din61 met slangtule 3/4 inch
  Deze IBC adapter van Heres plastics aangeboden door smeerolieonline heeft een aansluiting van DIN61 binnendraad en een slangpilaar van 3/4 inch. De adapter wordt aanbevolen voor het gebruik van IBS's met adblue. u kunt hier ook motorolie kopen   ..
  €24,62
  Excl. BTW: €20,35
 • Pistoolkraan voor ADblue niet afslaand
  Deze pistoolkraan van Here's plastics aangeboden door smeerolieonline is speciaal vervaardigd voor het tanken van adblue. De slangaansluiting is 1 inch binnendraad de diameter van de nozzle is 19 milimeter.  u kunt hier ook doorsmeervet kopen ..
  €60,50
  Excl. BTW: €50,00
 • IBC dop dn150 /160/7 + G2 BSP opening
  Deze IBC dop kraan van Heres plastics aangeboden door smeeolieonline is te gebruiken om van bovenaf adblue aan te zuigen vanuit een ibc. De dopkraan is ideaal om de adblue aanzuigbuis te monter op een IBC. voldoet aan de eisen van : * Dopkraan * DN150 * 160 X 7 * ​G2 bsp opening * 2 inch bsp binnendraad u kunt hier ook motorolie kopen   ..
  €14,22
  Excl. BTW: €11,75
Smeerolieonline.nl © 2019