Heres plastics

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
 • Adblue cds koppeling voor het aansluiten van een ibc op de pomp
  Deze CDS koppeling is eenvoudig aan te sluiten op een ibc, kunststof vat of drum. Het vereenvoudigd het ledigen van deze verpakkingen. De CDS koppeling is te gebruiken in combinatie met een aanzuigbuis. Tussen de CDS koppeling en de aanzuigbuis is een lekvrije verbinding. De slang aansluiting aan de bovenzijde is 1 inch BSP (buiten) schroefdraad. Deze CDS koppeling voorkomt dat er blootstelling ontstaat met vloeistof en dampen tijd..
  €66,55
  Excl. BTW: €55,00
 • ADblue cds/sec aanzuigbuis
  Deze CDS/SEC aanzuigbuis voor Adblue is geschikt voor het oppompen van adblue vanuit een ibc. De lengte van de zuigbuis is 103 centimeter er wordt aangeraden om de dopkraan voor ibc's er bij te kopen voor het eenvoudig aansluiten op de ibc met adblue. Voldoet aan de eisen van : * Aanzuigbuis adblue * Cds/sec  * Afdichting EPDM U kunt hier ook koelvloeistof kopen ..
  €52,64
  Excl. BTW: €43,50
 • Adblue jerrycan inhoud 10 liter
  Deze adblue jerrycan met een inhoud van 10 liter is voorzien van een afneembare schenktuit die in de jerrycan kan worden opgeborgen. De diameter van de uitloop van de schenktuit is 20 mm. De jerrycan is vervaardigd van het materiaal HPDE. Voldoet aan de eisen van: * Inhoud 10 liter * HPDE materiaal * Schenktuit 20 mm * Afneembare schenktuit * Artikel nummer HP6005   ..
  €34,55
  Excl. BTW: €28,55
 • Adblue jerrycan inhoud 20 liter
  Deze adblue jerrycan met een inhoud van 20 liter is voorzien van een afneembare schenktuit die in de jerrycan kan worden opgeborgen. De diameter van de uitloop van de schenktuit is 20 mm. De jerrycan is vervaardigd van het materiaal HPDE. Voldoet aan de eisen van: * Inhoud 20 liter * HPDE materiaal * Schenktuit 20 MM * Afneembare schenktuit * Artikel nummer HP6006..
  €39,02
  Excl. BTW: €32,25
 • Adblue jerrycan inhoud 5 liter
  Deze adblue jerrycan met een inhoud van 5 liter is voorzien van een afneembare schenktuit die in de jerrycan kan worden opgeborgen. De diameter van de uitloop van de schenktuit is 2 cm, de lengte van de schenktuit is 23 cm De jerrycan is vervaardigd van het materiaal HPDE. Voldoet aan de eisen van: * Inhoud 5 liter * HPDE materiaal * Schenktuit 20 mm * Afneembare schenktuit * Artikel nummer: HP6004 U kunt hier ook moto..
  €32,49
  Excl. BTW: €26,85
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • AdBlue pompset
  Deze complete Adblue pompset 230 volt is voor de montage op een IBC voorzien van Adblue. De adblue pompset bestaat uit : * 230 volt AdBlue pomp opbrengst 40 liter per minuut maximaal. * RVS AdBlue tankpistool automatisch afslaand. * Digitale vloeistof meter * Zuigslang lengte 1,5 meter * Persslang lengte 6 meter * SEC aansluit adapter  * Houder voor het bevestigen van de pompset aan de zijkant van de IBC   ..
  €671,55
  Excl. BTW: €555,00
 • AdBlue schenktuit met extra lange hals voor gebruik op conventionele jerrycan
  AdBlue schenktuit met een extra lange hals voor gebruik op een jerrycan met adblue met een aansluiting van 45mm (din45). Deze adblue vuller is speciaal ontworpen voor het afvullen van AdBlue vanuit een standaard stapelbare of niet-stapelbare jerrycan. Door de extra lengte van de schenktuit en de  40 graden bocht in het ontwerp van de schenktuit is de jerrycan eenvoudig te ledigen hij geeft een hoog gebruiksgemak bij personenauto's. ..
  €15,13
  Excl. BTW: €12,50
 • Hevelpomp handmatig
  Deze hevelpomp handmatig voor 60 tot en met 210 liter stalen vaten is uitgerust met 2 inch BSP aansluiting. De vatpomp is voorzien van telescopische aanzuigbuis. De hevelpomp geeft 0,33 liter per slag en circa 20 liter per minuut. De hevelpomp is vervaardigd van versterkt polypropeen en roestvrij staal de diverse afdichtingen van FKM (Viton). ​ De hevelpomp is geschikt voor o.a.: AdBlue, diesel, antivries, olie, water. ..
  €50,22
  Excl. BTW: €41,50
 • Jerrycan dop met uittrek tuit aansluiting 61mm
  Deze jerrycan dop met uittrek tuit kan verzegeld worden. De dop is uittrekbaar en makkelijke af te sluiten. De dop past op jerycannen met een schroefaansluiting van 61 milimeter.    Koop hier ook uw jerrycan ..
  €2,70
  Excl. BTW: €2,23
 • Jerrycan inhoud 10 liter
  Deze brandstof jerrycan met een inhoud van 10 liter is van een zware kwaliteit waardoor de jerrycan stootvast en zeer robuust is. De jerrycan wordt geleverd met een schenktuit voor het makkelijk ledigen van de jerrycan. Voldoet aan de eisen van : * Jerrycan * Inhoud 10 liter * Gewicht 0,82 kilo * Afmetingen 32,9 x 19,5 x 31,9 cm * Materiaal HDPE U kunt hier ook motorolie kopen    ..
  €26,62
  Excl. BTW: €22,00
 • Maatbeker inhoud 5 liter
  Deze maatbeker heeft een inhoud van 5 liter. De maatbeker is voorzien van een inhoud's staffel tot 5 liter. De handgreep van deze maatbeker is gesloten wat voor extra stabiliteit zorgt bij het uitschenken van de maatbeker. U kunt hier ook motorolie kopen ..
  €32,49
  Excl. BTW: €26,85
 • Multisleutel voor het open en dichtdraaien van jerrycans en olievaten
  Deze handige mulitsleutel van stevig plastic is te gebruiken voor het open en dicht draaien van doppen van olievaten en jerrycans. De dopmaten voor jerrycans's is 51 mm en 61 mm. De dopmaten voor vaten is 3/4"en 2".  Voldoet aan de eisen van : * DIN 51 * DIN 61 U kunt hier ook koelvloeistof kopen ..
  €15,73
  Excl. BTW: €13,00
 • Olie opvangbak met schenktuit
  Deze handige olie opvangbak voor motorolie en ander vloeistoffen heeft een inhoud van 6 liter. De olie opvangbak is voorzien van een handige schenktuit zodat u heel gemakkelijk de olie in het afgewerkte olievat kan schenken.   U kunt hier ook motorolie kopen ..
  €25,95
  Excl. BTW: €21,45
 • Olie schenkkan inhoud 5 liter
  Deze olie schenkkan heeft een inhoud van 5 liter. De olieschenkkan heeft een afsluitbaar deksel aan de bovenkant waardoor er geen vuil in de olie schenkkan komt als u deze niet gebruikt. De olie schenkkan is tevens uitgerust met een handige schenktuit. De olie schenkkan kunt u onder andere gebruiken voor motorolie , versnellingsbakolie en koelvloeistof. Voldoet aan de eisen van: * Olie schenkkan * Inhoud 5 liter * Afsluitbare bovenkant..
  €29,04 €31,46
  Excl. BTW: €24,00
 • Olie schenkkan inhoud 5 liter
  Deze olie schenkkan heeft een inhoud van 5 liter. De olie schenkkan heeft een afsluitbaar deksel aan de bovenkant waardoor er geen vuil in de olie schenkkan komt als u deze niet gebruikt. De olie schenkkan is tevens uitgerust met een handige schenktuit. De olie schenkkan kunt u onder andere gebruiken voor motorolie , versnellingsbakolie en koelvloeistof. Voldoet aan de eisen van: * Olie schenkkan * Inh..
  €31,46
  Excl. BTW: €26,00
 • Oliedrum trechter schroefbaar met deksel
  Deze oliedrum trechter schroefbaar met deksel kan vastgeschroefd worden op een oliedrum. De aansluitng is 2 inch bsp dit is de opening van een 60 en 205 liter vaten, en S56x4 tri sure dit is de aanluiting voor kunststof vaten. De trechter is voorzien van een deksel en heeft een boven diameter van 25 cm. U kunt hier ook motorolie kopen ..
  €41,75
  Excl. BTW: €34,50
 • Oliewissel jerrycan inhoud 7 liter
  Deze handige olieverwissel jerrycan is makkelijk als u zelf thuis de motorolie ververst van uw voertuig en/of andere vloeistof wilt verwisselen. De jerrycan is voorzien van een deksel op de brede kant van de jerrycan waar u de olie of andere vloeistof in opvangt, het deksel is weer eenvoudig af te sluiten en uiteraard vloeistof dicht. Op de boven zijde zit een schroefdop waardoor u de jerrycan weer eenvoudig zonder morsen kan ledig..
  €39,33
  Excl. BTW: €32,50
 • Plus equipment vatenbok voor 3 x 60 liter vat
  Deze vatenbok voor 3 x een 60 liter vat is gefrabriceerd van gegalvaniseerd ijzer. De vatenbok is tevens stapelbaar en geschikt voor het liggend plaatsen van 60 liter drums of vaten op een vatenlekbak. De afmetingen van de vatenbok zijn 450 mm hoog en 1180 mm breed. U kunt hier ook vaten koelvloeistof kopen ..
  €169,40
  Excl. BTW: €140,00
 • Ronde trechter
  Deze ronde trechter van heeft een inhoud van 10 liter. De trechter is bestand tegen olieën, zuren en brandstoffen. De trechter is stevig en robuust. De boven diameter van de trechter is 35 centimeter. U kunt hier ook koelvloeistof kopen ..
  €33,28
  Excl. BTW: €27,50
 • Schenktuit buigzaam aansluiting 45 mm
  Deze buigzame schenktuit is te gebruiken voor jerrycans met een aansluiting van 45 milimeter. De lengte van de schenktuit is 39 centimter en is ideaal voor het gebruik op 10 liter jerrycans ad blue. Voldoet aan de eisen van: * Schenktuit * Buigzaam * DIN 45 U kunt hier ook adblue kopen ..
  €12,46
  Excl. BTW: €10,30
 • Schenktuit buigzaam aansluiting 61 mm
  Deze schenktuit buigzaam heeft een lengte van 39 cm. De schenktuit past op vrijwel alle 20, 25 en 30 liters jerrycans met een aansluiting van 61 mm. De schenktuit past in ieder geval op de 20 liter jerrycans van Stihl motomix en de 25 liter jerrycans van Aspen. Deze schenktuit voldoet aan de eisen: * Schenktuit  * Buigzaam * Lengte 39 CM U kunt hier ook motorolie kopen ..
  €11,86
  Excl. BTW: €9,80
 • Schenktuit flexibel
  Deze schenktuit flexibel heeft een lengte van 40 centimeter uit 1 stuk. De aansluiting voor op de jerrycan of bag in box is 40 milimeter en heeft inwendig schroefdraad. Deze schenktuit is te gebruiken voor de meeste jerrycans met een inhoud van 2 tot 10 liter. De diameter van de uitloop is 18,5 milimeter. U kunt hier ook motorolie kopen ..
  €7,56
  Excl. BTW: €6,25
 • Schenktuit flexibel met dop
  Deze schenktuit flexibel klein heeft een handige afsluitdop. De schenktuit heeft tevens een beluchter waardoor de jerrycan sneller en probleemloos te legen is. Deze schenktuit flexibel met dop past op vrijwel alle 20, 25 en 30 liter jerrycans met een aansluiting van 61 mm. U kunt hier ook ruitensproeiervloeistof kopen ..
  €6,29
  Excl. BTW: €5,20
 • Schenktuit groot aansluiting van 61 mm
  Deze schenktuit groot voor jerrycans heeft een extra grote schenktuit met een opening van 3 cm. Tevens heeft deze schenktuit een afsluitdop en de mogelijkheid om de schenktuit te bewaren in de jerrycan tijdens transport. Aansluitmaat 61 milimeter. Voldoet aan de eisen van : * Schenktuit  * Lengte 10,5 cm * Doorsnee opening: 3 cm * Afsluitbaar * DIN 61 U kunt hier ook motorolie kopen ..
  €15,43
  Excl. BTW: €12,75
 • Schenktuit groot met ontluchting aansluiting 51 mm
  Deze grote schenktuit voor jerrycan's is uitgerust met een aparte ontluchting waardoor u de jerrycan snel kan ledigen. De dopmaat van deze schenktuit is 51 mm en de schenktuit kan aangesloten worden op de meeste jerrycan's  Voldoet aan de eisen van : * Schenktuit groot * DIN 51 * Doorsnee opening 3 cm Koop hier ook uw handzeep   ..
  €10,29
  Excl. BTW: €8,50
 • Schenktuit groot met ontluchting aansluiting 61 mm
  Deze schenktuit groot met een aansluiting van 61 mm voor jerrycan's is uitgerust met een aparte ontluchting waardoor u de jerrycan snel kan ledigen. De dopmaat van deze schenktuit is 61 mm en de schenktuit kan aangesloten worden op de meeste ibc's.  Voldoet aan de eisen van : * Schenktuit groot * DIN 61 * Doorsnee opening 3 cm U kunt hier ook diverse spuitbussen kopen ..
  €10,29
  Excl. BTW: €8,50
 • Schenktuit uitschuifbaar fexibel met dop aansluiting 51 mm
  Flexibele schenktuit uitschuifbaar 20 tot 40 cm voor jerrycans met een DIN 51 opening. Het uiteinde van de schenktuit heeft een diamter van 19mm. De schenktuit is bestand tegen oliën, zuren en brandstoffen. De DIN 51 ( 51 MM) aansluitingen worden voornamelijk gebruikt bij jerrycans met een inhoud van 10 en 20 liter.     ..
  €15,13
  Excl. BTW: €12,50
 • Schenktuit uitschuifbaar flexibel met dop aansluiting 61 mm
  Deze schenktuit uitschuifbaar flexibel met dop kunt u in lengte verstellen van 20 cm tot 40 cm en is tevens te verbuigen naar alle gewenste kanten. De aansluitmaat van deze schenktuit is 61 mm. De schenktuit past op 20 liter en 25 liter jerrycans van Stihl, Motomix en 25 liter Aspen jerrycans. Verder is deze schenktuit te gebruiken voor vrijwel alle 20, 25 en 30 liter jerrycans en ibc's. De schenktuit is bestand tegen oliën, zuren ..
  €15,13
  Excl. BTW: €12,50
 • Tapkraan 51 mm aansluiting draaibaar
  Deze tapkraan heeft een aansluiting van 51 mm. De tapkraan is uitermate geschikt voor de jerrycans's van Stihl en Aspen. De tapkraan is draaibaar en afsluitbaar door de handige hendel. De tapkraan is bestand tegen oliën, zuren, brandstof en diverse koelvloeistof. Voldoet aan de eisen van : * Tapkraan * Dopkraan * DIN51 * Artikelnummer HP1012 ..
  €7,50
  Excl. BTW: €6,20
 • Tapkraan 61 mm aansluiting draaibaar
  Deze tapkraan heeft een aansluiting van 61 mm. De tapkraan is uitermate geschikt voor de jerrycans's van Stihl en Aspen. De tapkraan is draaibaar en afsluitbaar door de handige hendel. De tapkraan is bestand tegen oliën, zuren, brandstof en diverse koelvloeistof. Voldoet aan de eisen van : * Tapkraan * Dopkraan * DIN61 * Artikelnummer HP1013 U kunt hier ook koelvloeistof kopen ..
  €7,50
  Excl. BTW: €6,20
 • Tapkraan draaibaar met beluchter 3/4" bsp schroefdraad
  De tapkraan heeft een handige beluchter waardoor er moeiteloos en zonder geklots een vloeistof zoals motorolie uitgeschonken kan worden. Als het vat geen 2e opening heeft of als het vat nog vol zit is deze tapkraan ideaal om vloeistoffen uit te schenken. Tevens is de tapkraan draaibaar om lekken na het uit schenken te voorkomen. Voldoet aan de eisen van: * Tapkraan * Draaibaar  * Artikelnummer: HP2001 * 3/4" Bsp schroefdraad  ..
  €8,17
  Excl. BTW: €6,75
 • Tapkraan met druk knop aansluiting 51 mm
  Deze tapkraan met druk knop om de schenk opening te openen is geschikt voor jerry can's met een aansluiting van 51 mm. Voldoet aan de eisen van: * Tapkraan * Druk knop * Din 51 * Artikelnummer: HP1019     ..
  €27,77
  Excl. BTW: €22,95
 • Tapkraan met lange hals aansluiting 61 mm
  Deze tapkraan met lange hals is geschikt voor montage op een ibc of een jerrycan met een aansluiting van 61 mm die bijvoorbeeld op z'n kant in een stelling liggen. De tapkraan is voorzien van een ontluchting. Voldoet aan de eisen van: * Tapkraan * Din 61 * Lange hals * Artikelnummer: HP2004  U kunt hier ook motorolie kopen ..
  €10,83
  Excl. BTW: €8,95
 • Tapkraan plastic voor 60 en 200 liter vaten 2 inch tri sure schroefdraad
  Deze tapkraan voor 60 en 200 liter vaten heeft een tri sure grove schroefdraad van 2 inch. Waardoor u makkelijk de vloeistoffen uit vaten kan laten lopen zonder klotsen en/of morsen. Voldoet aan de eisen van: * Tapkraan * Tri sure schroefdraad * 2 Inch * Artikelnummer: HP2007 U kunt hier ook motorolie kopen ..
  €7,56
  Excl. BTW: €6,25
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • Tapkraan voor 60 tot 210 liter vaten 2 inch bsp schroefdraad
  Deze tapkraan heeft een BSP fijne schroefdraad van 2 inch en is geschikt voor 60 tot en met 210 liter vaten. Voldoet aan de eisen van: * Tapkraan * Bsp fijn schroefdraad * 2 Inch * Artikelnummer: HP2002 ..
  €7,56
  Excl. BTW: €6,25
 • Trechter afsluitbaar
  Deze trechter afsluitbaar is aan de boven en onderkant afsluitbaar. De boven diameter van de trechter is 22 cm. Deze trechter is te gebruiken bij alle soorten vloeistoffen. Voldoet aan de eisen van: * Trechter * Afsluitbaar * Boven diameter 22 cm * Artikelnummer: HP4004 U kunt hier ook motorolie kopen ..
  €16,52
  Excl. BTW: €13,65
 • Trechter met flexibele tuit
  Deze trechter met flexibele tuit is makkelijk te buigen waardoor u eenvoudig diverse vloeistoffen bij kunt vullen waaronder motorolie. De trechter is olie en zuur bestendig. De inhoud van de trechter is 1,2 liter. De diameter van de trechter is 16 centimeter. De trechter zelf is vervaardigd van HPDE materiaal en de tuit van LPDE materiaal. Voldoet aan de eisen van: * Trechter * Flexible tuit * Inhoud 1,2 liter * Diameter 16 cm ..
  €16,94
  Excl. BTW: €14,00
 • Trechter met schroefaansluiting din 61
  Deze trechter met schroefaansluiting kan gemonteerd worden op een jerrycan met een aansluiting van 61 mm hij is voorzien van een uitneembare zeef. Deze trechter zorgt ervoor dat de trechter niet meer uit de jerrycan valt als er product ingetapt word. De boven diameter is rond en 25 cm. Voldoet aan de eisen van: * Trechter * Schroefaansluiting * Uitneembare zeef * Din 61 * Boven diameter 25 cm * Artikelnummer: HP1033 ..
  €41,14
  Excl. BTW: €34,00
 • Trechter met zeefje
  Deze trechter is vierkant en heeft een inhoud van 4 liter, De afmetingen van deze trechter is 28 cm bij 19 cm breed 17 cm hoog en de lengte van de tuit is 13 cm, het uiteinde van de tuit heeft een diameter van 3 cm rond. De trechter is bestand tegen olieën, koelvloeistof, zuren en brandstoffen. De trechter is van zware kwaliteit en vervaardigd van PE materiaal. Er wordt standaard een handig zeefje meegeleverd. Vol..
  €26,50
  Excl. BTW: €21,90
 • Trechter rond met zeefje
  De ronde trechter met zeefje heeft een 50 mm uitloop en is uitermate geschikt voor gebruik op vaten of drums met 2 inch opening. De trechter kan klemvast in de opening van het vat geplaatst worden en is bestand tegen logen, zuren, brandstoffen en oliën De diameter van de trechter is 25 cm en vervaardigd van HDPE materiaal.   ..
  €31,40
  Excl. BTW: €25,95
 • Vatkraan zelfsluitend 2 inch bsp schroefdraad
  Deze zelfsluitende vatkraan heeft een uitloop diameter van 47 mm. De zelfsluitende tapkraan is vervaardigd van hoogwaardig kunststof en voorzien van 2 inch bsp schroefdraad. De zelfsluitende vatkraan kan gemonteerd worden op de grote opening van drums en vaten. ..
  €20,33
  Excl. BTW: €16,80
 • Water jerrycan inhoud 15 liter
  Deze water jerrycan met een inhoud 15 liter is van hoge kwaliteit en zeer robuust. De jerrycan is voorzien van een aftapkraan en schenktuit. De maten van de jerrycan zijn :  L : 35,2 cm B : 17,5 cm H : 41,8 cm U kunt hier ook motorolie kopen    ..
  €36,30
  Excl. BTW: €30,00
 • Dispenser pomp voor jerrycans
  Deze dispenserpomp van Heres Plastics aangeboden door smeerolieonline is te gebruiken voor jerrycans met een 61 mm aansluiting. De dispenserpomp geeft 30 ml product per slag.  U kunt hier ook poetsmiddelen kopen ..
  €15,43
  Excl. BTW: €12,75
 • IBC adapter din61 met slangtule 3/4 inch
  Deze IBC adapter van Heres plastics aangeboden door smeerolieonline heeft een aansluiting van DIN61 binnendraad en een slangpilaar van 3/4 inch. De adapter wordt aanbevolen voor het gebruik van IBS's met adblue. U kunt hier ook motorolie kopen ..
  €24,62
  Excl. BTW: €20,35
 • Pistoolkraan voor ADblue niet afslaand
  Deze pistoolkraan is speciaal vervaardigd voor het tanken van adblue. De slangaansluiting is 1 inch binnendraad de diameter van de nozzle is 19 milimeter. Let wel op de de pistoolkraan slaat niet automatisch af. U kunt hier ook doorsmeervet kopen ..
  €60,50
  Excl. BTW: €50,00
 • IBC dop dn150 /160/7 + G2 BSP opening
  Deze IBC dop kraan is te gebruiken om van bovenaf adblue aan te zuigen vanuit een ibc. De dopkraan is ideaal om de adblue aanzuigbuis te monteren op een IBC. Voldoet aan de eisen van : * Dopkraan * DN150 * 160 X 7 * ​G2 bsp opening * 2 inch bsp binnendraad U kunt hier ook motorolie kopen ..
  €14,22
  Excl. BTW: €11,75
Smeerolieonline.nl © 2020